Защо по-младите мъже си заслужават

Плюсовете да излизаш с по-младо гадже според блогърката Емили Хетридж
Обновена: 25 окт 2012 07:18 | 25 окт 2012 07:16,
149
Защо по-младите мъже си заслужават
Шарън Стоун определено е щастлива с по-младото си гадже. Снимка: Reuters

За мъжете е нормално да си избират по-млади жени. Може и с 10, 20, че дори 30 години. Преди дамите, които си хващаха по-малки гаджета и съпрузи, бяха силно критикувани, но напоследък си е истинска мода. Един поглед в Холивуд може да покаже, че подобни връзки вече не са изключение.

Джей Ло остави Марк Антъни и си хвана секси танцьор, който е с около 15 години по-млад от нея. 54-годишната Шарън Стоун пък все още е фатална жена като героинята си от „Първичен инстинкт" и без проблем заби секси модела Мартин Мика, с когото има само някакви 27 години разлика. Мадона е готова със зъби и нокти да се бори за 29-години по-малкия Брахим Зайбат, а Тайра Банкс не изневери на модните подиуми, като си взе 14-години по-младо лъвче от нея в лицето на модела Робърт Еванс.

Примерите са много. И то със сигурност не само огрени публично от прожекторите. Какво кара жените да си търсят по-млади мъже – без значение дали са на 30, 40 или 50?

Отговор дава канадската блогърка Емили Хетридж. Тя пусна видео, в което обяснява причините да излизаш с младежи. Клипчето в Youtube набързо ѝ събра аудитория от 70 000 почитатели.

Брюнетката не за пръв път се изявява по подобен начин. Тя избира различни теми, които синтезира в няколко изречения. Вече е коментирала въпроса защо мъжете изневеряват, защо жените изневеряват и причините, поради които би желала да бъде лесбийка.

Видеото тя снима с любителска камера в стаята си в Лондон.

"Смятам, че много жени искат да излизат с по-възрастни от тях мъже, защото ги считат за по-зрели, по-умни, по-богати, но знаете ли, има нещо специално в това да излизаш с по-млад мъж", казва Емили.

Това, което прави нейните сентенции по-различни, е сюжетът, който прилага към всеки извод с помощта на младия Уил, който ѝ казва мило „магаренце".

Ето и какви са причините 28-годишната, изключително забавна Емили да подкрепя идеята да излизаш с по-млад мъж:

1. Вие командвате.

Той знае, че вие сте по-голяма, следователно в неговата глава сте и по-умна и опитна, така че на вас се пада честта да командвате „парада" (т.е. връзката ви).

2. Младите момчета се стараят повече да ви впечатлят.

Той е по-малък и вероятно не е имал толкова връзки, колкото вас и го знае. И за да не изглежда неопитен и незрял в очите ви, ще даде всичко от себе си да ви угоди.

3. Покрай него ще се подмладите.

Когато едно момиче излиза с по-възрастен мъж, скоро и тя заприличва на "пенсионерка". И това е душевно състояние. Когато излиза с неговите приятели, колеги и въобще кръг от познати, в старанието си да не го излага, се държи като тях.

При връзката с млад мъж, нещата си приличат, но и са по-различни. Не, че трябва да се вдетенявате, но можете да си позволите съвсем спокойно да правите неща, които сте забравили. И то не, за да го впечатлите или задържите, а защото така ви идва отвътре.

4. Той предполага, че знаете какво правите

Тази точка се доближава силно до номер 1. Каквото и да кажете, то е закон. Все пак сте по-опитната и мъдрата, поне в неговата глава.

5. Ще прекарвате повече време в дома си, защото ще е по-уютен и хубав от неговия.

Жената се чувства най-добре и защитена в дома си, И какво по-хубаво да запази това усещане и да има пълноценна връзка. Той вероятно живее със съквартиранти или с родителите си ...така че често ще бъдете на ваш терен!

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
0
 
2
 
! Отговори
Loretta преди 11 години
До АнонименМда, то пък мъжете са вечно млади, прекрасни и с тела на Аполон, нали така? :D :D :D
138
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
на предишната ми работа на един тийм билдинг успях да сваля една 45 годишна женена...------------- :))))))))))
137
0
 
14
 
! Отговори
Чудя ви се на акъла преди 11 години
Защо в този сайт всеки е готов да се обиди, ако някой друг не възприема мнението или критериите му?Ами който предпочита да е с по-млади партньори, ще си ги намери.Който се кефи на по-възрастни - никой не му пречи да бъде с такива.Защо изобщо си късате нервите един на друг?
136
4
 
9
 
! Отговори
Хан Крум преди 11 години
Просто по възрастният или по възрастната винаги си плаща и винаги има някой или някоя които са готови да се възползват от това.Няма нищо лошо. След като можеш да си го позволиш - защо не!Сексът също е стока и си има цена.А тази която философства на темата просто не е в час явно.
135
13
 
9
 
! Отговори
дабеда преди 11 години
да бе мъже, много е хубаво да сте с по-възрастни от вас жени...особено ако вие сте на 24, а каката е на 30 :D :D като вървите с тях по улиците и ще се чудят защо целувате така майка си и не сте ли твърде голям тя да ви държи за ръка ....факт е, че жените изглеждаме по-възрастни от връстниците си мъже каквото и да си говорим...пък и не знам на жените какъв кеф им е да излизат с разни пишлеменца, дето още не знаят какво и как искат
134
3
 
10
 
! Отговори
косьо преди 11 години
аз съм имал кратка връзка с по-възрастна жена на 47 години но само за секс. казвал съм и че не искам да излизам с нея щото ме е срам да не ме види някой познат
133
0
 
13
 
! Отговори
Защо обобщавате преди 11 години
1. Възрастта определено оказва влияние и при двата пола, с времето никой не се е преборил, факт.2. Нищо не пречи и на двата пола да се поддържат - но не само диети и козметични процедури, а И спорт, даже предимно спорт. Спорта редуцира стреса, спортуващите изглеждат по-добре, по-стегнати, по-млади и т.н...3. Лично познавам хора, които на 18-20 бяха с перфектни тела, в момента са на 33 (набори) и са се пропили, с огромни тумбаци, разглечени. Съжалявам, аз не съм им виновен, че не се поддържат.
132
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе жените преминете ли 45 и спре ли ви менструацията остарявате с със скоростта на светлината ,сбръчквате се като радиатори и убивате всяко желание на мъжете си за интимностис тези повиснали меса
131
7
 
6
 
! Отговори
До 138 нервна лелка преди 11 години
Хахаха, по-спокойно лелке. Чичката не го вдига като те види. На редовен принцип - ти работиш със заучени фрази. Много си умна,освен красавица.
130
3
 
11
 
! Отговори
Естрогенен мъж,чети! преди 11 години
Тоя тестостерон се поизтърка, момчета, измислете нещо друго за нападки, или просто идете до банята да "разхлабите" нервите си, въпреки че се съмнявам да си направите труда , по -скоро ще си донацапате на редовен принцип клавиатурата. Важното е да олабите нервата, не може повече така. Отивам да си избръсна лелинския тестостеронен мустак и ако има в това време друг да го дооправя и да му кажа къде му е мястото в новото време - да заповяда.
129
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абе питате ли я жената лесно ли и е -тва конкуренция от по-млади,тва конкуренция от ***,на всичко отгоре и женните повече от мъжете,ако й се отвори парашута, дали мислите ще подбира,едва ли,и *** да и смигне,ще се начеше,щото следващ път може и да няма или пък ако има кой знае кога ще е,честно да си кажем,не им е лесно на жените,камо ли пък някой по-малък, то добре, ама ако се окаже че няма 18 години и се похвали и стигне до майка му,ееее,тогава пък къв екшън става,кво да правят милите те
128
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я да видим как мъжете приличали на жени - Бойко Борисов прилича точно на жена. Хах А Цецка Цачева е най-женствената зряла жена.
127
8
 
5
 
! Отговори
До 133 преди 11 години
Лелче, Биологията го казва, не аз. Тестостеронът при жените се увеличава с възрастта,затова заяриличват на мъже. Мъжете с възрастта не заприличват на жени. Дай да видим мъже на 50 години,които приличат на жени. Докато аз мога да ти дам много примери на възрастни жени като тебе,приличащи на мъже.
126
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
0 0 Отговори Анонимен преди 1 минута До Анонимен голяяяма съм красаица жалко че не моеш да ме видишшшшш :)))))) :))))))СЪС СИГУРНОСТ, САМО ДЕТО ОТДОЛУ МАЙ СИ С ПАЛАМАРКА
125
4
 
11
 
! Отговори
хаха преди 11 години
Ахахааха. жената става мъж, ама друг път. Като искаш вярвай каквото ти харесва, но от малкото хетеро мъже , половината след 35 не стават за нищо. не са мъже, не са и жени. огледай се по улиците какви мекотели се разхождат, докато жените , ама каквито и да са, се стараят. колкото и да ти се иска няма такъв филм жена да стане мъж , но често го има филмът мъж избира да е жена или мъж става мекотело. Нямаш основа да се бориш, освен че си уплашен за себе си, само се излагаш, дори няма с кой да спиш.
124
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига бе лелче с тая Моника Белучи във всяка тема за остарели жени. Предпочитам младо момиче, не лелка. А млади хубавици колкото искаш.
123
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен голяяяма съм красаица жалко че не моеш да ме видишшшшш
122
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мъж с по-малко тестостерон остава мъж. Жената обаче с възрастта се превръща в мъж. Тази разлика не искаш да я приемеш,лелче. Пък кой развива комплекси е очевадно като видя дърта чанта до млада мацка.
121
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абе хора, каква е тая злоба, какво е това гадно отношение към жените, в кой век живеете. Вижте Моника Белучи, жената е на 48 и изглежда невероятно и е родила на около 40. Всичко си е до човека, до ген, поддръжка и мислене. И на 20 има зле изглеждащи, и на 40 - и при двата пола. Какво се драпате.
120
1
 
10
 
! Отговори
до 120 преди 11 години
Е..да...какво толкова , мъж с по -малко тестостерон= по -малко ерекция, по-малко секс, по-малко мъжествен, по-малко атрактивен, по-закръглен, по-уплашен за успеха си с жените, съответно по-неадекватен и развиващ комплекси... мъже, защо се пените?! Като имате млади да ги работите, ами десйтвайте, какво се занимавате. Стига сте се плашили за лелките, щом вие сте вървежни и смятате че винаги ще сте такива, за какво се набирате тука 100 часа..