Защо по-младите мъже си заслужават

Плюсовете да излизаш с по-младо гадже според блогърката Емили Хетридж
Обновена: 25 окт 2012 07:18 | 25 окт 2012 07:16,
149
Защо по-младите мъже си заслужават
Шарън Стоун определено е щастлива с по-младото си гадже. Снимка: Reuters

За мъжете е нормално да си избират по-млади жени. Може и с 10, 20, че дори 30 години. Преди дамите, които си хващаха по-малки гаджета и съпрузи, бяха силно критикувани, но напоследък си е истинска мода. Един поглед в Холивуд може да покаже, че подобни връзки вече не са изключение.

Джей Ло остави Марк Антъни и си хвана секси танцьор, който е с около 15 години по-млад от нея. 54-годишната Шарън Стоун пък все още е фатална жена като героинята си от „Първичен инстинкт" и без проблем заби секси модела Мартин Мика, с когото има само някакви 27 години разлика. Мадона е готова със зъби и нокти да се бори за 29-години по-малкия Брахим Зайбат, а Тайра Банкс не изневери на модните подиуми, като си взе 14-години по-младо лъвче от нея в лицето на модела Робърт Еванс.

Примерите са много. И то със сигурност не само огрени публично от прожекторите. Какво кара жените да си търсят по-млади мъже – без значение дали са на 30, 40 или 50?

Отговор дава канадската блогърка Емили Хетридж. Тя пусна видео, в което обяснява причините да излизаш с младежи. Клипчето в Youtube набързо ѝ събра аудитория от 70 000 почитатели.

Брюнетката не за пръв път се изявява по подобен начин. Тя избира различни теми, които синтезира в няколко изречения. Вече е коментирала въпроса защо мъжете изневеряват, защо жените изневеряват и причините, поради които би желала да бъде лесбийка.

Видеото тя снима с любителска камера в стаята си в Лондон.

"Смятам, че много жени искат да излизат с по-възрастни от тях мъже, защото ги считат за по-зрели, по-умни, по-богати, но знаете ли, има нещо специално в това да излизаш с по-млад мъж", казва Емили.

Това, което прави нейните сентенции по-различни, е сюжетът, който прилага към всеки извод с помощта на младия Уил, който ѝ казва мило „магаренце".

Ето и какви са причините 28-годишната, изключително забавна Емили да подкрепя идеята да излизаш с по-млад мъж:

1. Вие командвате.

Той знае, че вие сте по-голяма, следователно в неговата глава сте и по-умна и опитна, така че на вас се пада честта да командвате „парада" (т.е. връзката ви).

2. Младите момчета се стараят повече да ви впечатлят.

Той е по-малък и вероятно не е имал толкова връзки, колкото вас и го знае. И за да не изглежда неопитен и незрял в очите ви, ще даде всичко от себе си да ви угоди.

3. Покрай него ще се подмладите.

Когато едно момиче излиза с по-възрастен мъж, скоро и тя заприличва на "пенсионерка". И това е душевно състояние. Когато излиза с неговите приятели, колеги и въобще кръг от познати, в старанието си да не го излага, се държи като тях.

При връзката с млад мъж, нещата си приличат, но и са по-различни. Не, че трябва да се вдетенявате, но можете да си позволите съвсем спокойно да правите неща, които сте забравили. И то не, за да го впечатлите или задържите, а защото така ви идва отвътре.

4. Той предполага, че знаете какво правите

Тази точка се доближава силно до номер 1. Каквото и да кажете, то е закон. Все пак сте по-опитната и мъдрата, поне в неговата глава.

5. Ще прекарвате повече време в дома си, защото ще е по-уютен и хубав от неговия.

Жената се чувства най-добре и защитена в дома си, И какво по-хубаво да запази това усещане и да има пълноценна връзка. Той вероятно живее със съквартиранти или с родителите си ...така че често ще бъдете на ваш терен!

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
10
 
5
 
! Отговори
До 101 преди 11 години
Тя още била млада - абе лелъо, ти над 30 години за млада ли се имаш ХАХАХАХ
98
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Фактът е ясен. Масово МЪЖЕ изневеряват с по-млади момичета. Докато ЖЕНИ не,защото изглеждат на мъже.
97
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лелке, не си в Искрено и Лично или в някой турски сериал д ами даваш лични обяснения. Като чета с кви си спала си ми ясна каква хубавица си, особено стара хубавица ;)) Понеже си неука, но инат, прочети Биология, дори там пише,че жените по-рано съзряват , но и по-рано функциите им приключват, оттам прямяна в хормоните и не случайно започвате да приличате на мъже. Чети бе лелче, то само със секс с дебели чиковци и форумни препирни не става!
96
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много забавно тук :))) мъжете много са се разпенили....май не им се нравят новите нрави..и всичките все по младо уж ходели. Ако толкова ви пускаха, щяхте ли да пишете и се фукате по форуми?Или щяхте да сте при младите си агънца да им се радвате. Ама си го знаете - днешните млади агънца станаха по-комерсиални от баби,лели и каки взети заедно и пускат само срещу осребряване :)) Оставете хората да си живеят както искат - млади, стари, значение няма, щом се обичат..стига сте злобели
95
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
то твоят млад любовник ако на 36 е такъв и взима виагра - мале,мале, незнам с колко по млади тогава ще излизаш, и що не си зададеш въпроса ако приятелят ти взима виагра, ти на какво мязаш тогава, не съм чувал още мъж на 36 да взима виагра, бе лелче ти да не му я купуваш ти таз виагра, май работата няма да стане само като смениш петела, ами май кокошката дърта и проскубана, щом сте опряли до помощни средства, поне не се излагай да си разказваш интимният живот на всички :))
94
4
 
7
 
! Отговори
до 99 преди 11 години
Чиче/ или дребен, аз съм още доста млада, но съм опитала да видя как е с 25,35,55. Не те убеждавам да харесваш млади или стари, не си събеседник, за да те убеждавам в каквото и да е. Смешният си ти, че се палиш, че жените излизат с по-млади мъже вече. Проблем?! Който иска да е с увиснали чорапи и да си ги подстъпва, ако му е кеф, важното е, че ти не си фактор, а хората градят връзки с който искат. А и друго - семейна съм, но ти едва ли. Чао
93
5
 
6
 
! Отговори
До 98 преди 11 години
Ти с кви мъже спиш , бе лелче??? То, нормално кой друг ще погледне застаряваща форумна философка.
92
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тука има една лелка,която издивява винаги в такива теми да твърди,че жената е красива на всяка възраст и нямало значение на колко години е. Смешното е ,че тя убеждава мъжете! Виж се колко ти е акъла, лелче. Не можеш да убедиш мъжа да харесва дъртата чанта. Няма как старата чанта да е по-красива от чисто новата. разбираш ли,знам,че разбираш, но те е яд,че остаряваш. Брак щяла да отказва. Ами откажи бе, на кой му пука някаква лелка какво отказва. Кой ви брои за сексуален обект вас изобщо.
91
3
 
7
 
! Отговори
до 93 преди 11 години
Ти не си виждал гол мъж над 36, когато започват на вас също да ви увисват циците. Бръчките и порите по кожата ви са като кратери в сравнение с нас, брадите ви само влошават гледката и то с някой бял косъм. Гъ*овете ви не са четворки, но коремите ви СА и от тях едва достигате до нашите гъ*ове. Почвате да хъркате, изморявате се,груби и грозни ставате, след 48/9 само виагра ви оправя, ама ние искаме истинско. Хайде *** действай с млада по твоя критерий, а ние да си ходим с млади по нашия. не се пъ
90
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не бе, виждал съм много мъже на 45 години - Бекъм, виждал съм и на 60 - Робърт Де Ниро, Харисън Форд. И виждам жени на 45 и 60, които могат само да плетат чорапи.
89
7
 
5
 
! Отговори
До 94 преди 11 години
Какъв твой любовник бе? Аз с лели не се разправям. Мъжа си е мъж и на 55,а жената е свлеч! Жената става на мъж, а мъжа не става на жена. Толкова ли си *** или бъркам?
88
5
 
5
 
! Отговори
НАРОДА ГО Е КАЗАЛ : преди 11 години
ДРЪТ КОЗЕЛ - МЛАДА ВЪРБА ЛЮЩЕШЕНЕ СЪМ ЧУЛ ДО СЕГАДЪРТА КОЗА - МЛАД ВЪРБАЛАК ЛЮЩЕШЕЕ верно, чат-пат некой млад пръч, *** дърта коза и има ОТ ДЪРТА КОЗА ЯРЕ,ОБАЧЕПРЪЧОВЕТЕ МАЛКО - КОЗИТЕ БОЛА ТИ ЧААААКАЙ ПРИНЦА ОТ ЧУЖБИНА ДА ТЕ САЙДИСА - СИГУРНО ПО СКАЙПА СЕ АЙДИСВАТЕ НА КАМЕРА :))))ЖАЛКА СИ - ПОНЕ НЕ СЕ ИЗДАВАЙ
87
6
 
4
 
! Отговори
до 90 преди 11 години
О, отказват и след 30... просто не си наясно за какво става дума, ама ще ти стане с времето. Това с разводите се случва не само за изневери от страна на мъжа, ама и това още не сте свикнали да четете, а нета е залят. Ти си имаш ориенталски манталитет, но *** малко по света да видиш отношението на мъжете към жени на по 40 години и отгоре. За мен, още съм далече от лелската възраст, след време като стана ти няма да ставаш за мой любовник и това обезсмисля всеки твой лай.
86
7
 
6
 
! Отговори
С ТЕБ ЛИ МА ЦУЦУЛАНО преди 11 години
Ще тръгна да изневерявам, та аз си имам младо гадже,с копринена кожа и зъби като перли - АЙ ВИЖ СИ ПРОВИСНАЛИТЕ КАТО ЧОРАПИ ЦИЦИ, СТРИИТЕ,БРЪЧКИТЕ И ***- ЧЕТВОРКА БЕЛОТ ДА ИГРАЯТ,това че чичо не те сайдисва и си мислиш за млади пичове, загорели и напращели и си чаткаш с тях по сайтовете -КОЙ ЩА САЙДИСА ***, ПЪЛНА КУКУВИЦА СИ, ИЛИ ТРЯБВА ДА Е ПИЯН ИЛИ ТАКЪВ *** И КУКУМИЦИН ДЕТО НИКОЙ НЯМА ДА МУ ВЪРЖЕ ИЛИ ПЪПЧИВ ПУБЕР ДЕТО ЩЕ МУ Е ИНТЕРЕСНО ДА ИЗЧАТКА НЯКОЯ ЛЕЛКАТОВА МУ ВИКАТ ЕДИПОВ КОМПЛЕКС
85
6
 
6
 
! Отговори
до Комплексан N88 преди 11 години
Ти явно не си виждал мъж на 45 гол...., да не говорим мъж на 55 гол и с начупена за целувчица джука - това е "бляк". Иначе жената е жена и на 100, както и да ти изглежда на теб. Колкото жената е мъж, толкова и мъжът става жена след една определена възраст, ако се следва твоя изказ. Мъжът на 40+, може и да го ползват за пари и за секс за месец - годинка, ама толкова. Жената ще си гледа нещо около нейната възраст за сем, освен ако не е без пари, ама тези времена вече свършиха, вече печелим наравно
84
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе защо млади момчета не тръгват с никоя съседка от квартала? А тръгват с Мадона, Шарън Стоун? Защото тия дъртачки си купуват момчета. Ако мислиш,че младо момче ще ходи с баба си за без пари си много заблуден.
83
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жени могат да отказват брак до 30 години. След това никой не им предлага,защото има по-млади и стегнати. А именно мъжете стават и в млада , и в немлада възраст. Жените най-често предприемат разводи,защото мъжете им изневеряват с по-млада. Хаха Не е лесно да си леля и чак да си вярваш :))
82
1
 
7
 
! Отговори
НЕ ПОДЦЕНЯВ.МЪЖЕТЕ ! преди 11 години
МЪЖЕТЕ НЕ СА ТОЛКОВА ПРОСТИ И НЕ САМО СЕКСА ГИ ВОДИ КЪМ ЖЕНАТАМЪЖЕТЕ НЕ СА ОНИЯ *** КОИТО ЗА ОНАЯ ВИ РАБОТА И ЗАРАДИ СЕКСА САМО СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО И/ИЛИ САМО ЗА ТОВА ДА ГИ ПРАВИТЕ НА ПЪЛНИ *** ИЛИ ДА ГИ ПРИНИЗЯВАТЕ ДО МУХЛЬОВЦИЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО ВИ ТОЛЕРИРА ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ОТНОШЕНИЕ,КОЕТО НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ОБЩЕСТВОТО ГО ПРИЕМА ЗА НОРМАЛНО И ПО ЗАКОНА НА НЮТОН-НА ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ-ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ-НЯМА БРАКОВЕНЕНАПОСЛЕДНО МЯСТО РАЗБЕРЕТЕ ЕДНО -НИЕ МЪЖЕТЕ ОБИЧАМЕ ВАС ЖЕНИТЕ- НИЕ НЕ СМЕ ВИ ВРАГОВЕ
81
5
 
8
 
! Отговори
До лелка 87 преди 11 години
Лелче, не знам какво показва живота, но повечето мъже изневеряват на жените си с млади момичета,а не с по-стари бабички. Ти се залъвай колкото си искаш, но жените много по-рано остаряват от мъжете и изглеждат комично,защото губят всичко женствено и стават мъже с годините, докато мъжа си е мъж. И възрастен мъж е хубав, докато възрастна жена само дебелее и й увусват циците, а в лицето стават като мъже. Бляяяяяк
80
5
 
2
 
! Отговори
до 85 преди 11 години
Някак животът показва, че жените стават и в млада и в немлада възраст. Фактите, иначе, нямаше да са такива-жени предприемат разводи, жени с млади мъже, жени отказващи брак на мъжете. Ти плащай на студентка да ти роди за осиновяване, макар че ще е джипси от Факултета, щом си го захвърля. Алтернативата ти е нереална, ама ако те кефи, преследвай си я. Четвъртата ти точка направо все едно не си я написал, понеже мъже има и извън БГ, а както отново факите, а не ти, показват - бг жени не искат бг мъже