Защо по-младите мъже си заслужават

Плюсовете да излизаш с по-младо гадже според блогърката Емили Хетридж
Обновена: 25 окт 2012 07:18 | 25 окт 2012 07:16,
149
Защо по-младите мъже си заслужават
Шарън Стоун определено е щастлива с по-младото си гадже. Снимка: Reuters

За мъжете е нормално да си избират по-млади жени. Може и с 10, 20, че дори 30 години. Преди дамите, които си хващаха по-малки гаджета и съпрузи, бяха силно критикувани, но напоследък си е истинска мода. Един поглед в Холивуд може да покаже, че подобни връзки вече не са изключение.

Джей Ло остави Марк Антъни и си хвана секси танцьор, който е с около 15 години по-млад от нея. 54-годишната Шарън Стоун пък все още е фатална жена като героинята си от „Първичен инстинкт" и без проблем заби секси модела Мартин Мика, с когото има само някакви 27 години разлика. Мадона е готова със зъби и нокти да се бори за 29-години по-малкия Брахим Зайбат, а Тайра Банкс не изневери на модните подиуми, като си взе 14-години по-младо лъвче от нея в лицето на модела Робърт Еванс.

Примерите са много. И то със сигурност не само огрени публично от прожекторите. Какво кара жените да си търсят по-млади мъже – без значение дали са на 30, 40 или 50?

Отговор дава канадската блогърка Емили Хетридж. Тя пусна видео, в което обяснява причините да излизаш с младежи. Клипчето в Youtube набързо ѝ събра аудитория от 70 000 почитатели.

Брюнетката не за пръв път се изявява по подобен начин. Тя избира различни теми, които синтезира в няколко изречения. Вече е коментирала въпроса защо мъжете изневеряват, защо жените изневеряват и причините, поради които би желала да бъде лесбийка.

Видеото тя снима с любителска камера в стаята си в Лондон.

"Смятам, че много жени искат да излизат с по-възрастни от тях мъже, защото ги считат за по-зрели, по-умни, по-богати, но знаете ли, има нещо специално в това да излизаш с по-млад мъж", казва Емили.

Това, което прави нейните сентенции по-различни, е сюжетът, който прилага към всеки извод с помощта на младия Уил, който ѝ казва мило „магаренце".

Ето и какви са причините 28-годишната, изключително забавна Емили да подкрепя идеята да излизаш с по-млад мъж:

1. Вие командвате.

Той знае, че вие сте по-голяма, следователно в неговата глава сте и по-умна и опитна, така че на вас се пада честта да командвате „парада" (т.е. връзката ви).

2. Младите момчета се стараят повече да ви впечатлят.

Той е по-малък и вероятно не е имал толкова връзки, колкото вас и го знае. И за да не изглежда неопитен и незрял в очите ви, ще даде всичко от себе си да ви угоди.

3. Покрай него ще се подмладите.

Когато едно момиче излиза с по-възрастен мъж, скоро и тя заприличва на "пенсионерка". И това е душевно състояние. Когато излиза с неговите приятели, колеги и въобще кръг от познати, в старанието си да не го излага, се държи като тях.

При връзката с млад мъж, нещата си приличат, но и са по-различни. Не, че трябва да се вдетенявате, но можете да си позволите съвсем спокойно да правите неща, които сте забравили. И то не, за да го впечатлите или задържите, а защото така ви идва отвътре.

4. Той предполага, че знаете какво правите

Тази точка се доближава силно до номер 1. Каквото и да кажете, то е закон. Все пак сте по-опитната и мъдрата, поне в неговата глава.

5. Ще прекарвате повече време в дома си, защото ще е по-уютен и хубав от неговия.

Жената се чувства най-добре и защитена в дома си, И какво по-хубаво да запази това усещане и да има пълноценна връзка. Той вероятно живее със съквартиранти или с родителите си ...така че често ще бъдете на ваш терен!

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
4
 
7
 
! Отговори
Ей лелки преди 11 години
Хахаха, тема, която изпълзяват разни гнусни разгонени лелички да пишат. Аууу,колко сте гнусни. Ай затваряйте компоти на село и не говорете за секс, че не ви отива.
78
5
 
5
 
! Отговори
ДО 37и3 преди 11 години
АБЕ НЕЗНАМ КАКВО СЕ "КЕФИШ", ОБАЧЕсамо едно да ти кажа, мъжът вече не е обвързан с брак, днес двойките масово не сключват брак и децата родени в брак са само 43%Второ - един бъж може да си плати на студентка която да му роди дете и той да го припознае като свое,когато тя го даде за осиновяванеТрето -да ние мъжете ще се състезаваме и конкурираме по между си - млади и стари, АМА ВИЕ ЖЕНИТЕ ПРОСТО НЯМА КАК ДА СЕ КОНКУРИРАТЕ - МЛАДИ И СТАРИЧетвърто -жените са повече от мъжете -изборът ни е богат
77
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
толкова ли не се усещате че ви сондират до къде е стигнало падението и разложението на ценностната системанормално е вече да си ***......ст, нормални са гейбраковете,нормално е да спите с бабички, вероятно утре ще е нормално и със животни да го правитеХОРА, НА КЪДЕ ВЪРВИТЕ, КАК ЩЕ ГО ОБЯСНИТЕ НА ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ СИ ТОВА, КАКВО ЩЕ ОЧАКВАТЕ ОТ ТЯХХОРА ИЛИ *** СТЕ
76
10
 
7
 
! Отговори
374u3 преди 11 години
Кефя се на такива статии, просто мъжете яко се страхувате от това, което вече се случва, а именно жените вече имат избор, женят се когато се почувстват готови, а не понеже трябва да ражда бързо. Имат социален живот след брака, имат равни възможности да си излязат на кафенце с мъж, а защо не и на хотел.. докато това беше привилегия основно на мъжете преди години... сега вече е стандарт и за жените. Сори, мъже, монополът ви привърши, вече сте в равна конкуренция и с младите. Айде бай от мен.
75
2
 
6
 
! Отговори
УВАЖАЕМИ ДАМИ / Г-ДА преди 11 години
Ако приятелката ви сподели,че е спала с 18год.ви син,как ще реагирате.А ако 16 год.ви дъщеря сподели,че е спала със съученикът от гимназията ви,как ще се почувствате.Бихте ли спали с тъща си или със свекар си или го приемате за нормално.ВИЖТЕ,Всеки има или е имал фантазии за спи с по-голяма или по-малък.Има и такива които са осъществили фантазиите си.ФАНТАЗИИТЕ СА ЕДНО-РЕАЛНОСТТА ДРУГО.Колко мислите продължава една такава връзка.Стабилна ли е тя.Нормално ли е.ИЛИ СТАВА ВЪПРОС ЗА СЕКС САМО
74
4
 
10
 
! Отговори
Koko преди 11 години
Още от пубертета жените изпреварват мъжете в развитието с няколко години и по-рано узряват. Узряването обаче, както знаете, води до презряване. Ето защо 95 % от жените между 40 и 50 години изглеждат на скъсани чанти, докато точно тогава мъжете изглеждат най-добре комплексно измежду всяка друга възрастова граница.
73
0
 
4
 
! Отговори
! :О преди 11 години
Дъртаци с младоци...хомосексуалисти и пр. На къде е тръгнал този свят? На изчезване май...
72
12
 
5
 
! Отговори
хх преди 11 години
Жените между 30 и 40 г. не стават за нищо,особенно тези около 37 г.а след 44 г. вече са съгласни на каквото и да е, ама кой ги иска тях...?
71
6
 
10
 
! Отговори
ПРАВИЛНО КОКО преди 11 години
като се разведат та цъфват и връзват, ще ги тъпче един,втори,трети, накрая мрън-мрън, ама аз сгреших,ама обичам те,ама сбърках и ВЛАКА ПУФ-ПАФ ВЕЧЕ ЗАМИНАЛ, а те самотни на перон,чакат някоя дрезина, А ВЛАКА Е КАЧИЛ ДРУГА КОЯТО ЗНАЕ ДА КАРА ВЛАКА, щото мъжа е като влака - ИСКА ТЕНДЕР С ВЪГЛИЩА КОЙТО ДА МУ ХВЪРЛЯ ИМПУЛС И ЩЕ ИМА ОЩЕ ДРУГИ МАЛКИ ВАГОНЧЕТА, А НЕ ТОВАРЕН ВАГОН НА РЪЧНА СПИРАЧКА,а вие си чаааакайте на самотната гара,дано някой спре да ви качи, ама часовника на гарата неумолимо цъка!
70
6
 
14
 
! Отговори
коко преди 11 години
Даааааа Явно повечето жени са бесни за това , че сме пораснали и не сме същите млади ***, които са готови на всичко заради единия секс. Готови на себеотрицание, грижи за вас, за деца, за къщи, коли и т.н. Даааа късно но поумняхме и не се борим като прасе с тиква само и само да ви задоволим. Намерете си по-млади - нямаме нищо против, но да бъдат така добри да се погрижат и за всичките ви прищявки. Секса е само една малка част. Ние да си починем малко и ако решим,- да се погрижим за себе си
69
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това важи и за вас скъпи дами.След 40 рязко се съсухряте,годините не прощават на никого и не мислете ,че и на нас господата тази гледка ни е приятна
68
6
 
8
 
! Отговори
КОЛКОТО ДО ОРАНЕТО преди 11 години
между впрочем, от жената зависи дали ще я оре мъжа яко или ще пуши нервно на терасата,АБЕ ЖЕНИ МЪЖЕТЕ СМЕ ПЪРВОСИГНАЛНИ СЪЩЕСТВА,НУЖДАЕМ СЕ ОТ МНОГО МАЛКО - ЕДНА ДОБРА ДУМА НИ СТОПЛЯ СЪРЦЕТО, ЕДНА САМОИ КОЙТО ГО УСЕТИ И ГО ПРИЛАГА ПЕЧЕЛИ, ЖЕНАТА Е КАТО НИВАТА АКО Е ОБРАСЛА В ТРЪНАЦИ КАК РАЛОТО ЩЕ Я ОРЕ, АКО ГО ПОСРЕШНЕ ИЗПРЪХНАЛА И ПТИЧКИТЕ ПЕЯТ, НЕ ОРАН И СЕИТБА, АМИ ЩЕ Я БРАНУВА И ПОЛИВА И ТО РЕДОВНОТАКА ЧЕ ИМА И ОРАЧИ - ВСЕ ОЩЕ, САМО ЧЕ НИВИТЕ СА ВЕЧЕ БУРЕНАК И КЕЛЕМЕТА
67
3
 
5
 
! Отговори
и аз това казвам преди 11 години
мъже и жени ходете с такива близки до възраста ви,колкото до мен не се бой имам си млада половинка, имам си и дете от предишната,вероятно ще имам и други деца.Тва че мъжът ти не ти е интересен-ами постарай се малко - като си му все нацупорена,студените маннджи,постоянните намилания и мрънкания,вечер като се надупиш сърдито на другата страна и не му пускаш и му се развяваш с провисналият ти анцуг,ТО НЕ МЪЖ АМИ БИК ДА Е НЯМА ДА ТЕ УВАЖИ.Вземи се в ръце,идете някъде,купи си чорапи,да те уча ли още
66
2
 
6
 
! Отговори
до 67 преди 11 години
Аз големи възрастови разлики не проповядвам. Ако за теб жената е бабе, значи ти ще си дядо за жената , която е по-млада от теб. А иначе мъж, много по-млад, го приемам за секс и за любовник, тук старите отпадат от всяка класация, освен ей така за проба и да знам. А за семейство са готини такива около моите години, ако е по-млад супер, ако малко по-голям , пак супер. Но ако любовник - да е по-млад- просто ВСИЧКО Е ПО-РАЗЛИЧНО.
65
2
 
8
 
! Отговори
някой преди 11 години
А защо не напишете колко от тези връзки продължават повече от 10 години? Щото повечето от фльорците, които сте посочили горе, имат повече от една връзка с по-млад от тях. И обикновено тези връзки приключват драматично. Справка: Деми Мур.
64
4
 
7
 
! Отговори
до 64 преди 11 години
хахахаха :)) имам си деца, спокойно, даже и мъж, с който имаме 7год. разлика и който е на 44 и по никакъв начин вече не може да ме развълнува, за разлика от по-млади момчета. И той навремето мислеше като вас, искаше "млада жена" :) но вече ми е безинтересен. Затова, мъже, не се подлъгвайте по "младото", всяка възраст си има капани. Ходете си с жени с близка до вашата възраст.
63
3
 
11
 
! Отговори
до 64 преди 11 години
Няма "качествен" пич, който да оре жената, ама да я пилее. Времената не са като тези от времето на ***, дето са се женили на 25 макс. Мнозинството от мъжете на 37+ години са без деца, а не жените,така че мисли ти с коя да отдаваш мечите и надеждите си. Жените като решат да имат дете си го правят и винаги намират от кого или как, докато с мъжете не е така и те е яд, че много жени са те отрязали и не можеш да вържеш една,а сега чакаш гимназистките да узреят, че да излъжеш поне тях, че ставаш
62
8
 
4
 
! Отговори
хх преди 11 години
Много рядко може да видиш хубава жена тука в БГ над 25 г . След това 1г. е равна на 2г.,даже на 3г. Обаче на младите момчета винаги много им се прави секс и за тях външноста няма такова значение.Така,че годините не са толкова страшни.....
61
1
 
11
 
! Отговори
някой преди 11 години
Ако е само за секса, разбирам, но не мога да приема една жена да се омъжи за 29 г. по-млад мъж от нея. Това означава, че е супернезряла и нещо не е добре с платката. Ами нали след десетина години на този мъж ще му се наложи да сменя памперси на бабето си? Това важи и за брака между по-възрастен мъж и млада жена, разбира се. Мога да приема разлика до 10 години между двамата. Иначе разликата между поколенията неминуемо ще им изиграе лоша шега.
60
3
 
6
 
! Отговори
до 63 преди 11 години
а ти пък си мислиш че като излезне на кафенце с ЛЕЛЯ СИ и го питат ТААА ПЪК КВА Е ВЕ ПИЧ,БАБА ТИ ЛИ Е и го чуеш ще ти е приятно, ЩЕ ГО РЕВНУВАШ И ЩЕ СЕ ЧУДИШ ЩО ПРЕДИ МЕ Е ПРАСКАЛ КАТО КОВАШКИ ЧУК, ПЪК СЛЕД ТВА КАТО МЕ НЕЩО НЕ Е КАТО ПРЕДИ - МИ ЩОТО СИ МУ БИЛА ИНТЕРЕСНА, - КАКВО ЛИ Е ДА Е С ПО-ДЪРТИЧКА И ВЕЧЕ СИ МУ БЕЗИНТЕРЕСНА И си далеч от това да погали нежната кожа и да му замирише на 20 годишноНИМА НЕ Е ТАКА, ПРИЗНАЙ СИ. :)