Защо по-младите мъже си заслужават

Плюсовете да излизаш с по-младо гадже според блогърката Емили Хетридж
Обновена: 25 окт 2012 07:18 | 25 окт 2012 07:16,
149
Защо по-младите мъже си заслужават
Шарън Стоун определено е щастлива с по-младото си гадже. Снимка: Reuters

За мъжете е нормално да си избират по-млади жени. Може и с 10, 20, че дори 30 години. Преди дамите, които си хващаха по-малки гаджета и съпрузи, бяха силно критикувани, но напоследък си е истинска мода. Един поглед в Холивуд може да покаже, че подобни връзки вече не са изключение.

Джей Ло остави Марк Антъни и си хвана секси танцьор, който е с около 15 години по-млад от нея. 54-годишната Шарън Стоун пък все още е фатална жена като героинята си от „Първичен инстинкт" и без проблем заби секси модела Мартин Мика, с когото има само някакви 27 години разлика. Мадона е готова със зъби и нокти да се бори за 29-години по-малкия Брахим Зайбат, а Тайра Банкс не изневери на модните подиуми, като си взе 14-години по-младо лъвче от нея в лицето на модела Робърт Еванс.

Примерите са много. И то със сигурност не само огрени публично от прожекторите. Какво кара жените да си търсят по-млади мъже – без значение дали са на 30, 40 или 50?

Отговор дава канадската блогърка Емили Хетридж. Тя пусна видео, в което обяснява причините да излизаш с младежи. Клипчето в Youtube набързо ѝ събра аудитория от 70 000 почитатели.

Брюнетката не за пръв път се изявява по подобен начин. Тя избира различни теми, които синтезира в няколко изречения. Вече е коментирала въпроса защо мъжете изневеряват, защо жените изневеряват и причините, поради които би желала да бъде лесбийка.

Видеото тя снима с любителска камера в стаята си в Лондон.

"Смятам, че много жени искат да излизат с по-възрастни от тях мъже, защото ги считат за по-зрели, по-умни, по-богати, но знаете ли, има нещо специално в това да излизаш с по-млад мъж", казва Емили.

Това, което прави нейните сентенции по-различни, е сюжетът, който прилага към всеки извод с помощта на младия Уил, който ѝ казва мило „магаренце".

Ето и какви са причините 28-годишната, изключително забавна Емили да подкрепя идеята да излизаш с по-млад мъж:

1. Вие командвате.

Той знае, че вие сте по-голяма, следователно в неговата глава сте и по-умна и опитна, така че на вас се пада честта да командвате „парада" (т.е. връзката ви).

2. Младите момчета се стараят повече да ви впечатлят.

Той е по-малък и вероятно не е имал толкова връзки, колкото вас и го знае. И за да не изглежда неопитен и незрял в очите ви, ще даде всичко от себе си да ви угоди.

3. Покрай него ще се подмладите.

Когато едно момиче излиза с по-възрастен мъж, скоро и тя заприличва на "пенсионерка". И това е душевно състояние. Когато излиза с неговите приятели, колеги и въобще кръг от познати, в старанието си да не го излага, се държи като тях.

При връзката с млад мъж, нещата си приличат, но и са по-различни. Не, че трябва да се вдетенявате, но можете да си позволите съвсем спокойно да правите неща, които сте забравили. И то не, за да го впечатлите или задържите, а защото така ви идва отвътре.

4. Той предполага, че знаете какво правите

Тази точка се доближава силно до номер 1. Каквото и да кажете, то е закон. Все пак сте по-опитната и мъдрата, поне в неговата глава.

5. Ще прекарвате повече време в дома си, защото ще е по-уютен и хубав от неговия.

Жената се чувства най-добре и защитена в дома си, И какво по-хубаво да запази това усещане и да има пълноценна връзка. Той вероятно живее със съквартиранти или с родителите си ...така че често ще бъдете на ваш терен!

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Те не случайно са ревниви. Като знаят за младите пчелички .
118
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абе, тоя е траверса, не е леля, по ай-пи то га виждам, не му се връзвайте на акъла и камерата и скайпа си е пуснал и си чати с друг пед........ал
117
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*По-зрелите жени - да се чете лелички.
116
4
 
8
 
! Отговори
Иван преди 11 години
Бил съм и с по-млади и със по-стари жени. Разликата между двете категории жени е, че с едните се чувстваш по-млад, всичко е стегнато и жилаво, но пък в един момент започваш да се дразниш на уникална липса на възпитание, липса на ценности, мързел, очакване да и осигуриш всички екстри и т.н., докато при по-старите, вярно, не се радваш на стегнато и жилаво, но пък са изключително дашни и можеш да опиташ каквото се сетиш. Неприятното е, че са много ревниви и обсебващи.
115
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да, и аз съм сигурен,че дори 18 годишните момичета такава злоба ги терсе ,че не са на 30 или 40 годишни лелки,че не пускат клавиатурата.
114
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
дъртата мома, я тресе критическата яко,да вземе си обръсне мустаците понелельоооо с вибрата по колко пъти свършваш на вечер, я кажи, тъй и тъй си тръгнала да разправяш и си фантазираш че те разпарят като пазарска чанта , нали :) еййй тая е яко перверзна и загоряла, направо я сърби та се не траеаре, скочи вземи виаграта на чиче, че ние вече си ходим при наще бомбончета, а ти се търкай яко, ама глей се не протриеш :))
113
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мъжете като им намалее тестостеронът не им израстват гърди. Остават мъже с по-нисък тестостерон.
112
3
 
7
 
! Отговори
До лелка 117 преди 11 години
Я ми покажи лелче мъже,които с възрастта заприличват на жени. Покажи ги де. Щото сега мога да ти покажа много жени,които приличат на мъже,защото тестостеронът им е повече. И проблемът е за жената,защото губи всичко женствено. Мъжа си остава мъж.
111
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
жените се превръщали в мъже, а на мъжете като им намалее тестостерона в какво се превръщат?
110
3
 
6
 
! Отговори
до 111 преди 11 години
Чети бе, чичо и ти, не ти отива да говориш за естроген и тестостерон. Равни сме пред хормоните и пред времето. След една възраст ако аз стана мъж с повече тестостерон, то ти си жена с естрогени и ще ти се наложи да станеш гей, за да си спомниш секса. Остави жените да си избират който искат за леглото, щом за теб има млади по твоите нужди, какво се палиш? Не бъди психопат, не може всички жени да те приемат и харесват с бръчки, ***, корем и бели косми на гърдите.
109
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Май пишещите тук мъже повечето са в андропаузата. Много раздразнителни, не ви ли прави впечатление? :)
108
5
 
6
 
! Отговори
До интернет биоложка преди 11 години
Никой не отрича за мъжете. Но докато мъжете не се превръщат в жени, жените се превръщат в мъже, съвсем обусловено биологично - повече тестостерон и почваш да се чудиш кой кого ще "опъва". Оттам нататък посоката е село и буркани.
107
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе каква развратна гнусна леличка ги пише тия работи. Кой как го дървел, как трябвало по 3 пъти на редовен принцип на я плющяли!!Представям си какъв вълк е . Като минава покрай някоя 20 годишна сигурно се надъхва- по-хубава съм от тая,аз съм жена на място, мен ме харесват мъжете наравно с 20 годишните. И се насъсква ахахахаха.
106
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СПАЛА Е ТЯ С МЛАДИ - НА СКАЙПА И НА КАМЕРА :))))))
105
0
 
6
 
! Отговори
биолог преди 11 години
мъжете преминават през мъжки еквивалент на менопаузата, нарече андропауза, който се придружава от симптоми, подобни на тези, които имат жените в менопаузата. Нарушения в либидото и в сексуалните способности, умора, осъзнаване, че остаряват, оплешивяване, промени във формата на тялото - по-малко мускулесто и по-закръглено: това са някои от честите симптоми, от които се оплакват мъжете на средна възраст. Говори се и за хормонозаместителна терапия с тестостерон.
104
9
 
7
 
! Отговори
До 109 преди 11 години
Аз по-откровени прикрити с разни гримове прасета от жените над 30 години не съм виждал. Аз знам,че тестостеронът намалява при мъжете, но при жените естрогенът намалява, а се увеличава именно тестостеронът,затова жените изглеждат като мъже като остаряват. Чети бе,лелче. Не искай само да те вършеят по 3 пъти и да се сърдиш. Не ти отива на годините .
103
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вярно е, смотаняците се привързват към старите си жени,защото не могат да си свалят по-млада и хубава. То всичко е до качества и психология. Но това че смотаняците си кротуват при лелките, не значи,че лелките са си хубави. Има и такива,които уважават жените си,защото са умни и точни хора.
102
6
 
5
 
! Отговори
до 102 и 104 преди 11 години
Не мъж на 36 взима виагра, а мъжете над 48 се ориентират натам. Отново билология, както съветва 104. Ами 104 , чети и ти - мъжете като навършат 30 и тестостерона започва да намалява с 1% на година, а след 35 този процент нараства и на 40-42 вече изпитвате умора, ставате мрънльовци и недоволни, дървите го още добре, но усещате, че не можете по 3 пъти на редовен принцип както по-младите. За визията ви сравенена с жена, няма да говоря-жените поне се поддържат, а мъжете сте откровени прасета.
101
6
 
4
 
! Отговори
ГЕРОНТОФИЛИЯ,МАЙ ! преди 11 години
БЕ БАЯ ПЪТИ ГО ПОВТОРИ ЧЕ СИ ЖЕНЕНА И БАЯ ПЪТИ ГО ПОВТОРИ ЧЕ СИ ОТКАЗВАЛА БРАК, МАЙ СИ ДЪРТА МОМА НАД 45, ПРИЗНАЙ СИНАЛИ, И ТАКА ТЕ Е ЗАСЪРБЯЛО ОТ ДОЛУ, ЧЕ ЧАК СИ ПОДГИЗНАЛА, АМА ПУСТО МУ, ОНИЯ ЯКИТЕ МЪЖАГИ С МУСКУЛИТЕ ВСЕ ТВОИТЕ ПО-МЛАДИ ПРИЯТЕЛКИ КЪМ КОИТО СИ СЕ ПРИКРЕПИЛА ВСЕ ТЯХ ГЛЕДАТ И КАНЯТ НА КАФЕНЦЕА ТИ МИЛАТА ВСЕ НА ВИБРА ГО КАРАШ ВЕЧЕ - НАЛИ :))
100
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Така както новата чанта е по-хубава от старата така и новия чехъл е по-хубав и здрав от стария. Друга работа е че човек понякога се привързва и обича старите си вещи щом му служат и не ще ново