Саботьорите на женския оргазъм

Кога върховното удоволствие няма да дойде
Обновена: 11 фев 2013 15:09 | 11 фев 2013 08:17,
53
Саботьорите на женския оргазъм
Снимка: outnow.ch

Добрият секс се нуждае от еротичен фокус. Ето защо някои поведения в спалнята могат да направят оргазма трудно, ако не и невъзможно начинание, особено за жените, които по-лесно се разсейват от мъжете.

Оргазмът е толкова красив и прекрасен завършек на любовното рандеву, но за съжаление, не всеки път жените достигат до това ниво на удоволствие по време на секс.

Има различни ситуации, които често убиват женския оргазъм и като цяло са неговите най-големи противници. Ето и кои са те:

1. Желание за добро представяне

Много жени смятат, че трябва да демонстрират интересни умения и сложни пози, за да дарят мъжа със сексуално удоволствие. Сложните техники и като цяло мисълта как жената се представя в леглото, най-често убиват нейното либидо. По-добре бъдете малко егоисти в леглото, но поне със сигурност ще стигнете до кулминация.

2. Мисълта "Как ли изглеждам?"

Ако една жена се държи като зрител в половия акт и вместо да се съсредоточи върху това, което изпитва, тя да мисли за начина, по който изглежда – то оргазмът става почти невъзможен. Мозъкът не е програмиран да изпитва възбуда и безпокойство едновременно, така че едното възпрепятства другото.

3. Стресът

Финансови проблеми, лични конфликти, професионални изпитания и т.н- всички тези неща водят до стрес, който опустошава сексуалното желание, особено на жените. Интересното в случая е, че сексът може да намали стреса.

4. Лошата миризма

Лошата миризма (на пот, на чесън, на алкохол и т.н.) на партньора или дори собствената може да направи достигането до сексуална кулминация невъзможно. Жените са по-чувствителни към миризмите като цяло и това действа най-вече на тях.

5. Разговор по време на секс

Някои хора смятат, че мръсните приказки по време на секс са еротични, но постоянното бърборене може да подейства разсейващо на жената и да секне пътя ѝ към оргазма.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: оргазъмсекспречки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако си правите кефа и вамата, ще стигнете до където искате и без да се разисква въпроса на площада.Ако смърдите (или някой от двамата е така) - ще сте се срещнали за последно, ако няма друга причина да продължите...Ако някой се замисля за това как изглежда по голо дуууууупе - значи е комплексар.Та - правете си кефа и не забравяйте, че децата са на първия самец! хахахаха
43
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дебелия портфейл довежда до оргазъм безотказно.
42
2
 
3
 
! Отговори
до 45 преди 11 години
не му се връзвай, това сигурно е някой ***, който си води диалозите онлайн и спори със себе си, от развъдника за шизофреници на Позитано 20
41
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Голям смях. И статия и коментари. Смях.бг :D:D
40
2
 
2
 
! Отговори
До 42 преди 11 години
Абе, ходи се мрази някъде насаме, хем с лявата, хем с дясната... ;)
39
1
 
4
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 11 години
Ами освен да те питам баш си по нашенски - Абе, ти *** ли си или на такава се правиш?А че си злобна и се видя някъде измежду меркантилките, това вече ми е ясно.
38
6
 
2
 
! Отговори
До 40 преди 11 години
Аз разрових достатъчно, и тъй като съзнанието ми не е замъглено от злоба, смятам да помоля теб да се поразровиш, глътнеш нещо, ей така за успокоение и тогава да се включиш отново. Предварително благодаря!!! И фразата "ама ти сериозно ли" е от американските филми, поради което допускам, че може би имаш проблеми, освен с нервите и с родния си език...
37
3
 
3
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 11 години
#39, ама ти сериозно ли? Хайде преди да ме "учиш" на родния ми език, поразрови се и виж значенията на думите преписвам и приписвам!И не, не воювам с никого!
36
0
 
2
 
! Отговори
До 35 преди 11 години
Всъщност е преписвам, от препис, а ти недей толкова да се лютиш, не сме на война...
35
1
 
6
 
! Отговори
саботирана :/ преди 11 години
свършвам преди да сме почналиоще като го видя
34
1
 
2
 
! Отговори
Калоян преди 11 години
До млад6итоМдаа ти не си изискан, ти си си чист ***.д.ал
33
3
 
23
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Най-големият саботьор е малката пишчица в комплект с невероятното самочувствие на полов атлет на притежателя й.
32
2
 
2
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 11 години
Така и не разбрах защо беше изтрит отговора ми за #33? Не мисля, че е обида да попиташ някоя дали не се е познала като меркантилна ***?Също така, да обясниш на едно неграмотно същество, което за смях може би списва за днес.бг и само разлайва кучетата с коментари, че няма какво да прЕпиша от *** чалгарки, а правилният глагол е прИписвам!
31
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
- Вкара ли го скъпи????-Даааааааа- Лелееее, какъв е голям!
30
0
 
0
 
! Отговори
до 31 преди 11 години
Не им преписвай свойте недостатъци. Просто признай, че важиш към, точка 4.
29
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма жени които не са изпитали оргазъм! Има само такива които не са ме срещали! Ама ха!:)
28
3
 
15
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 11 години
Всъщност 80% от жените са се сблъсквали с оргазъм, само като думичка от разговорника. Причината за това е, че те се чу*т с тела, сини очи, големи ***, коли, апартаменти, портфейли, възможности за кариера и какво ли още не, само не и с хора. Също така, адски вярна е точка 2 от статията, на която са подвластни почти всички жени.
27
3
 
3
 
! Отговори
skilidka преди 11 години
Преди секс набиваш чесън (tmi)
26
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До до 28 КАТО НЕ СТЕ ДЛЪЖНИ ДА ЧЕТЕТЕ , ОТМИНАВАЙТЕ И ЧЕТЕТЕ ДРУГО !! ВСЕКИ ТРЯБВА СВОБОДНО ДА СИ ИЗРАЗЯВА МНЕНИЕТО БЕЗ ЦЕНЗУРА ! НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДА НЕ ЧЕТЕ !!КАКВИ СА ТЕЗИ НЕДОСТОЙНИ НЕЩА : " СИГНАЛИЗИРАНЕ ЗА НЕУМЕСТЕН КОМЕНТАР" ?! А ОНЯ ДЕТО БЕШЕ ХВАЛИЛ ГЕЙЩИНАТА И БЕШЕ КАЧИЛ СНИМКА СЪС СЕКСУАЛЕН АКТ НА ДВАМА МЪЖЕ , НИКОЙ НЕ ГО ИЗТРИ НАЛИ ,ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА СМЕ ТОЛЕРАНТНИ КЪМ НЕЕСТЕСТВЕНОТО И ИЗВРАЩЕНИЯТА ?!
25
5
 
5
 
! Отговори
до 28 преди 11 години
Ние пък не сме длъжни по цял ден да ти четем простотиите! На мен гейовете и лесбийките не ми пречат! Дудките и задниците са си техни и могат да правят каквото си искат с тях!