Множествен оргазъм - как да стигнем до него

Ето един наръчник в леглото
17 май 2013 22:25, Мария Дуковска
43
Множествен оргазъм - как да стигнем до него
Снимка: архив, Reuters

Когато говорим за женския оргазъм, дамите печелят пред мъжете. Не са малко онези палавници, които са в състояние да достигнат множествен оргазъм. Достигането до връхната точка си има някои малки специфики, които тези дами са се научили да прилагат в леглото. Разбира се, няма как да се справим без помощта на партньора.

Ето няколко съвета за това какво трябва да правим, за да получаваме още и още оргазми в леглото.

Според изследователи от института по обществено здраве Johns Hopkins Bloomberg School по-възрастните жени, които са по-уверени в себе си, харесват тялото си и са съпричастни и самостоятелни, са способни да достигнат множествен оргазъм. Напрегната жена, която изпитва срам, обикновено не успява да отпусне мисълта си и да достигне до оргазъм.

Жените, които достигат множествен оргазъм, мастурбират редовно. Клиторът може би е най-познатата G-точка, но има още много, които просто трябва да бъдат открити. Погрешно е да се мисли, че само стимулирайки го, можем да достигнем до оргазъм. Опипвайки нашето тяло и намирайки толкова много скрити, изключително чувствителни места, ние можем да достигнем едновременно по много и различни начини до оргазъм. Със сигурност ще се получи комбинация от много и различни по вид оргазми.

Стимулирането на сексуалния процес може да става чрез различни средства като овлажнители например. Те са разнообразни и с приятен аромат, подходящи за масаж и на цялото тяло. При аналния секс е задължително използването им, а казват че там се достигат невероятни усещания. Вплетени в ритъма заедно с партньора, който допълнително ще стимулира онези места, на които се чувствате най-гореща.

Движете бедрата и ханша. Тези дами, които повдигат бедрата и таза нагоре, а останалата част навеждат леко напред, изпитват много по-често множествен оргазъм. По този начин се скъсява вагиналният канал. Усещането е за една изпълненост. Вие или партньорът ви определяте темпото, с което да се движат телата ви.

От друга страна, не е изключено да получавате неколкократно вълни от удоволствия и просто да не разпознавате множествения оргазъм. Освободете се психически и се оставете емоцията и страстта да ви водят!

Не забравяйте, че не трябва да приемате достигането до удоволствието като фикс идея.

Още полезни съвети прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мадам @ изразява точното положение на нещата. Отлично.
32
1
 
3
 
! Отговори
samodiva преди 10 години
Нищо не разбрах...абе на кой му пука за теорията и за тъпите им поучения ?
31
1
 
1
 
! Отговори
Параход с комин преди 10 години
до 33 @ беше
30
2
 
3
 
! Отговори
Параход с комин преди 10 години
До 35Моля ви се г-жо/г-це с по-голямо уважение към ника ми все пак съм с комин (към който би трябвало да се отнасяте с уважение) и "Парахода" ми звучи леко обидно :)) Бих ви простил обидата дори и да не се качите за един лек курс на така наречения от вас само "Параход" понеже и аз по сърце съм кавалер, но не проявявайте агресия към моя коментар.
29
2
 
3
 
! Отговори
@ преди 10 години
до ПараходаАз проблем с оргазмите нямам. Затова не е нужно да ми дават акъл как да ги постигам. Бурканът от рафта в магазина понякога ми е по-сложен за достигане, но се намират кавалери да се протегнат заради мен.
28
2
 
7
 
! Отговори
@ преди 10 години
до 24Личи си, че си мъж. Една жена много добре знае, (ако естествено не чете само глупави статии и коментари под тях, на които сляпо да вярва), че оргазмът (eднократен или множествен) се случва първо в главата на жената. Така че каквото и да вкарваш физически, където и да го вкарваш, колкото и пъти, в каквото и количество, ако жената не е пожелала да го изживее ще усети оргазъм като ти цъфнат ушите! Иначе по-просто написано: ако се е разгонила в мислите си-има оргазъм, ако не е - нямаааааа!
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз се съм насинен и надран ,а съм си простовато момче ни съм чел ни съм гледал техники.
26
1
 
0
 
! Отговори
до Ели преди 10 години
''заедно, за да сте спокойни и щастливи'' звучи по-скоро като ''позитивни самовнушения от наръчник за трета възраст''. По-добре залегни на мастурбацията, за да усетиш нещо по-различно от спокойствие. Виж, как добре й се отразява на госпожа Кобилко. ;D
25
1
 
2
 
! Отговори
Фокер преди 10 години
Такива простотии,че се сещам за Кобилкина която си облизала п......та
24
1
 
5
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 10 години
Лесно е : вадиш го , закачаш партийната субсидия и се наслаждаваш на ефекта !
23
2
 
22
 
! Отговори
Куку преди 10 години
Колкото и съвети да давате на жените, ако мъжът е кьопав, ще видят и едничък нещастен оргазъм през крив макарон. Така че по-добре съветвайте мъжете.
22
1
 
2
 
! Отговори
Параход с комин преди 10 години
До platttonnnЕто един "наръчник" в леглото е показателно за това :)))
21
1
 
1
 
! Отговори
Параход с комин преди 10 години
До platttonnnЕто един "наръчник" в леглото е показателно за това :)))
20
3
 
29
 
! Отговори
Аз преди 10 години
За множествен оргазъм трябват множество уища!
19
1
 
6
 
! Отговори
Параход с комин преди 10 години
До @Този буркан на рафтаааа, с пръстииииии ли се опита да го стигнешшшш ??? :))))Има и вторииииии? побързайййй. Може и да го получишшшшш.Описаното в статиятаааа. :)))
18
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До )(Казва се клиторен оргазъм и той е най хубавия
17
2
 
24
 
! Отговори
)( преди 10 години
Килитор и G- точка са две различни неща многознаещи и многоразбиращи авторе/ке!
16
2
 
27
 
! Отговори
@ преди 10 години
Как да стигнем?Ето тръгваммммм... Протягам се баааааавно... Ей сегаааааа ще гооооо стиииигнаааа...ооооще малкоооо.... вече почти го стигнах... на милиметри разстояние е... почнаха да ми се ме премрежват очите от взирането, направооооооооо ми се доревава вече, сълзички се пускат, затварям очите....ъъъъъммммммм...още малко напън, остават броени секунди.... мамка му, кой е качил този буркан на рафта в магазина толкова на високо?!
15
2
 
5
 
! Отговори
ЗОРО преди 10 години
С ПО-ГОЛЯМ И МНОГО ФАНТАЗИЯ(егати глупостите)!!!
14
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да добавя: упражнения на Кегел за PC мускула, това дори помага на мъжете да контролират еякулацията, да имат мини-оргазми без да свършват, и един много по-силен такъв накрая(да и мъжете могат да имат множествени оргазми, но не е много известно). За жените помага и стимулиране на *** с водна струя(под душа или във ваната)