От какво се нуждае една жена във връзката си

Необходими са й честност и прозрачност
18 юли 2013 13:05, Мария Дуковска
32
От какво се нуждае една жена във връзката си
Снимка: Outnow.ch

Повечето мъже мислят, че жените са трудни за разгадаване, че постъпките им са непредвидими, а действията объркващи. А истината е, че мъжете почти никога не чуват, или може би не разбират това, което казваме и пропускат много детайли в отношенията с нежната половинка, а и главни неща, като успешната комуникация.

От друга страна дамите почти винаги се чувстват неразбрани, защото търсят нещо определено. От какво имат нужда жените?

Жената има нужда от честност и прозрачност в отношенията с партньора. Честността е нещо, което е изключително важно. Мъжът трябва да бъде достатъчно смел с нея, за да бъдат постъпките и думите му искрени. Доверието, което той ще демонстрира към нея ще бъде високо оценено. Но излъжели я, тя ще разбере, че не може да разчита на такъв партньор.

Жените имат нужда да бъдат чути дори когато мълчат. Мъжете не разбират колко много могат да кажат с мълчанието си. Една връзка има нужда от добри комуникатори. В лицето на мъжа, добрият комуникатор умее да изслушва, дори да не може в този момент да даде адекватен съвет на проблема, който тя споделя. Жените имат нужда да говорят за емоциите си, да ги показват, разказвайки своята история.

Те очакват от другата страна да има някой, който да чуе гласа им. Когато има критика, отправена към тях от страна на партньора, тя трябва да е поднесена по подходящ начин. Жените просто имат нужда от човек до себе си, в който да виждат една комуникативна личност, а не да се чувстват така, сякаш са сами във връзката.

Една жена има нужда от опора. Няма да е лъжа, ако споменем, че всяка дама би искала до себе си да има мъж, който да е финансово стабилен. В тези трудни години това е вид сигурност за нея и за семейството, което ще създаде. Но силната половинка наистина трябва да е психически устойчива. Да може да поеме на раменете си много отговорности, да бъде подкрепа. Да посреща страховете й и да се радва на успехите, които тя постига.

И не на последно място жените имат нужда от някой, който е поне на половина ексцентричен, колкото са те. Да бъде страстен, романтичен, да бъде добър любовник.

И сигурно много дами ще възкликнат, че такива мъже рядко се срещат или изобщо не. Но, дами, грешите, винаги има някой подходящ за вас, който да ви допълва и завършва като личност.

Още интересни статии прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
7
 
3
 
! Отговори
дърт милиционер преди 10 години
*** бой бе брате , аз мойта си я бием......Фасони ще ми продава.....Бой до осиране ! Вечер ми мие краката и пие водата от легена. Боже...що брантии съм изръшнал - чет нямат. В партрулката клечаха до захласване. Що пари за аборти.....За незаконните отрочета няма да ви говоря. Пък кой знае - може някой от вас - аз да съм го правил....де да знам.....
26
3
 
6
 
! Отговори
от личен опит преди 10 години
да бе, провадат фасони непрекъснато, винаги са важни, никога благодарни, може сърцето да си извадиш и да дадеш, все не е достатнъчно, все другите мъже имат нещо по-интересно, по-привлекателно, мани, не ми пука за мълчанието на жената, знам че съм й омръзнал, даже повече отколкото тя на мен. след 15 години така става. А за всички други жени съм Оня, Пич с кинтите, виж какъв е готин как я носи на ръце, как всичко е осигурил на тая принцеса, ах защо моя е такъв, но всичко е еднакво навсякъде, нали?
25
2
 
2
 
! Отговори
Beta преди 10 години
В днешно време жените и мъжете са си взаимно опора. Жените ходят да работят наравно с мъжете, много често печелят повече от тях, изплащат заедно ипотека. Тази статия е вярна за миналя век.
24
0
 
1
 
! Отговори
До Пъзел 14 преди 10 години
Последното "к" си го задръж! Другите две "к"-та са напълно достатъчни! :))))))
23
1
 
8
 
! Отговори
да да преди 10 години
Любов,разбирателство,изслушване,сигурност,съобразителност,споделяне,откликване............и да я сграбчиш и целунеш така страстно,че да и се подкосят краката,както казва моята жена.Почивки, да не бъде слугиня у дома,да получава подаръци и да и казваш често колко е специална и че без нея животът ти не би значел нищо.
22
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ИСКАТ ***
21
0
 
1
 
! Отговори
дамн преди 10 години
като чуя тази тема и се сещам за това: intimno.rozali/tia/p13967.html"Жените искат кавалери, а не знаят как да бъдат дами"
20
0
 
15
 
! Отговори
жена преди 10 години
аз съм жена и не съм напълно съгласна с написаното :) Жените не сме кристални кукли...да, имаме нужда от сигурност в трудни времена, но мисля, че и мъжете имат нужда от същото. Всичките тези неща би трябвало да си ги даваме взаимно. Ако това не се случи, а само единият се опитва да "чуе" другия и да се нагоди според него, рано или късно този човек се изморява... Така, че всичко написано има смисъл само, ако двама души взаимно се подпомагат и подкрепят.
19
2
 
9
 
! Отговори
Куку преди 10 години
Умните мъже знаят и се радват на женско присъствие. Останалите търсят под вола теле, за да не потърсят причината в себе си и си въобразяват, че някой трябва да ги търпи. Мъже дал Бог.
18
0
 
4
 
! Отговори
Chikatilo преди 10 години
От ВИНЕРВУР !
17
0
 
11
 
! Отговори
до 15 преди 10 години
Е ти пък сега и цяла статия искаш на тема какво иска мъжа, точно и ясно с една дума и край на статията - ***!
16
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А от какво имат нужда мъжете? Или те просто трябва да изпълняват всичко това, а насреща едно голямо нищо гарнирано с критики от време на време ?
15
3
 
12
 
! Отговори
Жена преди 10 години
Четох статията внимателно, коментарите също, смях се много и на двете, но последното изречение в статията ме разби - ако някой човек, било то мъж или жена, има необходумист от другия, за да се чувства завършена личност, е това еб*ва майката на връзката при всички случаи. Така че стига с тия бля бля. За всеки е различно. 7 милиарда сме на тази планета и всеки иска различна комбинация от неща по принцип. То угодия няма!
14
2
 
18
 
! Отговори
62609 преди 10 години
оже ли кифлата, писала статиата да обясни от какво имаме нужда ние мъжете. Щото от това горното - нямаме:)
13
6
 
18
 
! Отговори
Пъзел преди 10 години
Нуждаят се от ККК( кинти, ку*р, кютек )
12
8
 
25
 
! Отговори
Борун Файв преди 10 години
И какъв е смисълът на тази връзка, където човек няма да бъде себе си, само и само да угоди на прищевките на другия? Аз и затова бягам през глава от сериозните връзки. Щастливо неженен. Постоянно да споделяш, обясняваш кое и как и защо с прословутата и крайно изнервяща женска любопитност. И всичко за какво?! За един мрънкащ женски ***, на който докато не обясниш и колко пъти си кихнал през деня няма да млъкне? Женски *** бог дал.
11
1
 
30
 
! Отговори
Фройд преди 10 години
Толкова дълга статия за мъже не може да се напише никога. От какво се нуждае един мъж?а. Да яде.б. Да е...е.Това е :)
10
2
 
20
 
! Отговори
патил преди 10 години
защо тогава всички жени над 35 години се изчепват всячески и търсят връзка извън семейството, колкото и мъжете да ги разбират 'мълчейки' и водене на безмислени разговори?
9
9
 
24
 
! Отговори
МноготРайна преди 10 години
Мъжете- силната половинкаееехехехехехееейй :)))))))) Ако нямаха зад себе си стабилна жена, нямаше да има велики мъже. А те стоят зад нас, единствено за да ни зяпат дупетата :)))
8
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Много точно!Той, същият ли да е откровен и честен, да ви разбира мълчанието, да е финансово стабилен, ексцентричен и добър любовник, и да посреща страховете ви, или, както предполагат други по-долу, сте готови да работите с по-многоброен екип?