Клишетата, с които дамите отказват секс

Колко пъти сте ги чували?
35
Клишетата, с които дамите отказват секс
Кадър от филма "Питай прахта"; Снимка: outnow.ch

За мъжете една от екстрите да имат сериозна половинка е, че проблемът с редовния секс за тях е решен. Дамите обаче са на съвсем различно мнение. Докато някои отказват секс на партньора си, за да го изманипулират, други лишават гаджето си от ласки по съвсем странични причини. И често на господата им се налага да слушат едни и същи клишета за отказ.

Ето и кои са те:

1. Прекалено съм уморена

Може би вашата дама не се интересува от секс, защото се скапва от работа в офиса, а след това се захваща с куп домакински задължения и накрая просто издъхва. Друга причина може да бъде като цяло стресираният ѝ живот, който я кара да се държи повече като мъж и да забрави какво е да е жена. Макар че тя наистина може да е изморена, репликата ѝ би могла да се преведе и като: „Не си заслужава да стоя будна още час заради теб”.

2. Не съм в настроение

Може да е болна и това твърдение да е напълно вярно. Или просто е имала кофти ден. Би могло обаче да означава и „С теб вече не стигам до оргазъм“. Половинката ви може да отказва да прави секс, защото ѝ е писнало от рутината в него и просто е загубила интерес.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз пък много обичам да правя секс и за 9 год. само веднъж съм отказвала на съпруга си - тогава бяхме на спа хотел с All Inclusive и се натъпкахме като .... :) Той на мен пък никога не е отказвал. За щастливо семейство си трябват забавления в леглото и извън него, така че да са удовлетворени и двамата. А и какво по-хубаво от безплатно удоволствие и летящи дрехи.
20
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никога не съм чувал някоя от тези причини, по-скоро чувам "ох, айде да изчакаме до утре моля те, че още ме боли дуп3то от онзи ден" ;)
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Еее от мъжете до 30 никой не го боли глава от тях, ама не мое все да сме на 30:))
18
0
 
11
 
! Отговори
1 преди 9 години
В тази статия се крие и отговора защо мъжете изневеряваме
17
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 18Ами и теб като те няма? Как няма да е слаб човека. Секса, ако не знаеш, се прави от /поне/ двама. Другото е "ръкоделие"
16
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е, по-добре да му кажа, че нямам настроение отколкото да му кажа истината, че е слаб в леглото и изобщо не ме задоволява. Че ми писна след това да довършвам с вибратора!
15
0
 
10
 
! Отговори
до 1 преди 9 години
Прав си, те ръцете никога не отказват.
14
1
 
6
 
! Отговори
до първият траверс преди 9 години
при тебе траверсите не ти отказват щото сережката и ваджайнина ще ги опънат кат червени фенове както ти им правиш охо бохо на на червените домати на шуменската гара айде почвай да агитираш че другарят кутев ще плаща за коментари
13
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
разтърсвала клетката....В този момент мъжа се приближил до клетката и дръпнал лостчето, с която била затворена. Вратата на клетката се отворила и жената ужасена попитала мъжа си:- Скъпи какво правиш!?!?- Я сега му кажи, че си уморена... че те боли главата.... че си неразположена...
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да видим кво ше направи.Поогледала се жената, смъкнала сутиена и поразклатила гърди.Горилата станала и се хванала за клетката, запристъпяла от крак на крак и започнала да издава нечленоразделни звуци.Мъжът направо подскочил:- Видя ли, видя ли това? Моля те, скъпа, вдигни поличката и свали бикините до коленцата - моля те!Жената се погледала, но да не счупи хатъра на мъжа си, макар и малко свенливо, но изпълнила желанието му.В този момент горилата разтърсила клетката, бясно се замятала наляво надясно. Възбудата и била толкова голяма, че ерекцията била на максимума си. Сумтяла бясно и
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мъж и жена на разходка из зоологоческата градина. Няма никой, почти никакви посетители. Спират до клетката на горилата. Мъжът с похотлив поглед казва на жена си:- Скъпа разкопчай си малко блузката да видим реакцията на горилата, да видим наистина ли в тях действа първичното.- Глупости, как ще се разкопчавам посред зоологическата градина!- Хайде стига де, само ние сме, никой няма да те види.Разкопчала блузката жената и горилата втренчила поглед в нея и леко започнала да сумти.- Малееее, видя ли това - рекъл мъжът, егати номера - действа. Скъпа, скъпа, свали сутиена, хайде, моля те, да
10
6
 
5
 
! Отговори
ss преди 9 години
не ще ли- бой,бой и бой ... и накрая омеква...
9
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кит плува в кръг около самка и с упрек говори:Колко страни по света, стотици екологични организации, сума ти политически лидери, милиони хора всички се борят за това, нашият вид да продължи да съществува, а ти ми разправяш Главата ме боли ...
8
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нема значение кво е оправданието. Важното е, че колегата й предварително я е изчесал. Ама не ми дреме. Откакто разбрах че сифлата си вее гащичките в офиса, си намерих и аз едно миньонче в службата, което го тъпча като пуйка за коледа през два-три дни. Така че изобщо не ми дреме прови ли му се на някого секс или не.
7
5
 
26
 
! Отговори
ined преди 9 години
Га яди кифтета ни беши уморена...
6
5
 
3
 
! Отговори
до номер 2 преди 9 години
Явно си стар куросмук,обичам такива като теб, ...но да не са ми в къщата!
5
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Днес бг е любимо място да се посмеем на глупави статии. А сексоложката предположила ли е че може да има и честени и директен отговор - "Не ми се прави в момента?" Какво е толко странното та само зомбирате читателите, (то па едни читатели, по-скоро кодошлии) с тъпотии и извратено мислене?
4
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На мен това с боли ме коремът ми е много любимо оправдание, а истината е, че тотално ми е омръзнал мъжа ми в леглото, ама заради децата ще го избутаме още десетина години.
3
9
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако са до 26-28 години никога никоя не я боли главата, след това стават само за радиоточка, пуска се към шест заранта и спира точно я десет, по мръкнало.
2
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най вече ,,боли ме главата''