Някои факти за аналния секс

Аналният секс може да реши проблема с аноргазмията
209
Някои факти за аналния секс
Снимка: Reuters

Аналният секс е нещо, за което все още се говори с притихнал глас или изобщо не се говори, сякаш е нещо срамно и забранено. Удоволствието за едни и табу за други е изградено от някои истини, които е време да погледнем.
И не забравяйте, че в секса срамни и забранени неща не съществуват! Всичко е въпрос на това колко далече искате да стигнете. 

Да, боли! 

Сексът е страст! Но страстта трябва да бъде премерена, когато става въпрос за аналния секс. Действията са бавни, за да се намали максимално рискът от разкъсвания на ануса. 

Постепенно увеличавайки проникването и когато партньорката ви е максимално отпусната, страстта и увеличаването на скоростта могат да ви дадат максимално удоволствие. 

Използването на лубриканти е абсолютно задължително, отново за да улесните проникването, удоволствието и за да намалите риска от разкъсвания. 

Тук размерът няма значение. 

Предимство за мъжете е, че за да доставят удоволствие на своите партньорки чрез анален секс, размерът на пениса няма значение. Това е добра новина и за онези, които са с по-малки размери на мъжкото достойнство. 

Жените получават по-силен оргазъм по време на анален секс.

За мъжете аналният секс е вид фетиш, завоюване на забранена територия, изразяване на доверие от страна на партньорката им. За жените аналният секс би могло да бъде едно наистина незабравимо преживяване, тъй като анусът има множество нервни окончания. 

Освен това по косвен начин се стимулира така наречената G точка. При някои жени матката е леко обърната и има възможност да изпитат дълбок и продължителен маточен оргазъм по време на анален секс.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
5
 
10
 
! Отговори
те содом и гомор преди 9 години
е за това са си отишли под огнен дъжд,,то за това ще има рак на дебелото черво сред все по-млад народ ,ако Господ беше решил то от там щяха да се зачеват деца,да сте виждали животни приз размножителния период да го практикуват,ама нали трябва да сме като западните извратеняци ,а що не пишете за тежките възпаления и до какво могат да доведат ,само ще ви пожелая като станете на повече години да няма за какво да съжалявате
100
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Михаела, обичам те ! :D
99
1
 
12
 
! Отговори
тюрбушона преди 9 години
Халката е важен орган в човешкото тяло
98
1
 
16
 
! Отговори
дедо Съби преди 9 години
Брех - прочетох статията. Той тва било хубаво нещо бре - и хемороиди лекувал този вид секс.
97
1
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
117, ок. 118, не знам. Предполагам става автоматично. Все едно някой да се викне името ти и ти да се обърнеш. Автоматично е. А иначе може да си измислиш отговор. Такъв, какъвто ти е удобен и съответства на "пяната с уста", която ти се явява явно.
96
1
 
0
 
! Отговори
до === преди 9 години
А защо продължаваш да ми отговаряш с пяна на уста? Не те интересувам, хубаво. Като "не ти знача нищо", защо продължаваш да ми пишеш? :)
95
1
 
2
 
! Отговори
киро преди 9 години
До ===Можеш, можеш :) даже и подкрепа може да получиш, хареса ми
94
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз пък от как извадих една семка от домат на х..*** си вече не ме кефи.Нищо ,че бях с презерватив Абе как може на нещо дето в медицината се нарича КЛИЗМА да извъртите такава разпалена дискусия.
93
2
 
25
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Статията излиза заедно с новините от парламента,има ли тематична свързаност
92
2
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
112,човече, може да ме подразни САМО човек, към който имам емоция. Каква емоция към думи на някой, който не познавам и който нищо не ми значи? Затова не си въобразявай, че се дразня от нечий думи тук. Не си въобразявай. Признавам си, че някои хора сигурно се вживяват и го правят, тоест дразнят се от думи, които са написани от хора, които не познават, защото ги удрят на слаби техни емоционални места, но аз не съм от тях. Независимо от това, какво си въобразяваш. Някога може би е било. Днес - не.
91
2
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
Включих се днес само, за да дам наклон на творците в днес.бг за нови теми. Посочила съм ги в коментари 54,55,56. Смятам, че всички бихме се обогатили доста, а от коментарите под тях ще научим много за качествата на съвремените чАловеци. Оставам в очакване и желая лека вечер.
90
1
 
0
 
! Отговори
до === преди 9 години
Не увъртай. Направи изводи какви са другите, въз основа на коментарите им. Същото направих и аз за теб на основата коментарите ти. Това, което направих те подразни. Но не те дразни, когато ти правиш същото. Напротив, оправдаваш го.
89
2
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
"като й каже тя каква е и тя се възмущава как било можело и не било правилно някой друг да определя тя каква е". 108, не се възмущавам и изобщо не твърдя какво може и кое е правилно. Каквото и да напише някой за ...думите ми...а не за мен, защото съдиш и коментираш думите ми, а не мен, това е без значение и не ме засяга. Аз не съм думите ми, затова няма как да се възмутя от това какви думи чета за думите си.Май стана сложно....Аз съм отвъд думите ми, а там теб, тях, вас ...ви няма.Жив живот.
88
2
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
105: Преди да се включа днес, прочетох и помислих върху *** въжделения, опит и хубавини човешки в коментарите тук. Научих много за дупките човешки. 106: Киро, ето ти го четеш като разпален спор. Аз даже не съм запалила. Пишем, а не говорим. Губи се много. Всеки го чете със собствения си вътрешен глас/тон, който логично не е същия като на пишещия.108: не обяснявам "какви са другите", а направих изводи въз основа на коментарите. Няма как да знам какви са. Обобщавам думите. Не хората.
87
1
 
3
 
! Отговори
УБЕДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Вместо да си подготвяте, вече ракията и вазелина. Седи още тука, за да си гукате с лудото лелче.
86
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интересна е тая ===. Значи, досега обяснява на другите те какви били и на кого как го слагали. Ама някой като й каже тя каква е и тя се възмущава как било можело и не било правилно някой друг да определя тя каква е. Брей, че двоен стандарт, брей че егоцентризъм!
85
1
 
2
 
! Отговори
киро преди 9 години
До ===Можеш да правиш всичко, аз съм далече от това да давам тон. Просто се зачетох колко разпалено спорите и исках да изкажа моето мнение... Няма да има разбирателство, защото 1) имате различни ценности и те са толкова различни, че все едно да се разберат хора говорещи на различни езици и 2) формата не предполага да можеш пълно да изкажеш и добре да формулираш мнението си - имаш ограничен брой символи
84
2
 
2
 
! Отговори
до === преди 9 години
Да, ръсиш. Точно това е израза: не поставяш думите им на мястото им, а ръсиш. Но на всичкото отгоре и не мислиш, докато четеш. Затова и не научаваш и не се обогатяваш. Някои от тези, които ти пишат откровено се гаврят с теб. Други обаче се опитват да ти влязат в положението и да ти дадат съвет. Ти не само игнорираш какво ти казват, но си и агресивна спрямо тях. Затова няма и да научиш нищо.
83
3
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
99, не общувам, а ръся думи. Общуването за мен е да научаваш нещо. В момента нищо не научавам, а само изписвам букви и се получава едно голямо нищо. Предполагам схващаш разликата. Общуването обогатява, а в момента ми е равно като три знака "равно". Птиците животни ли са? Доматът зеленчук ли е или плод?100, добре бате, няма да хуля. Мога ли да ху..я---навътре в себе си? Извинявай. Със здраве.
82
1
 
2
 
! Отговори
до === преди 9 години
Отбичила ме, не съм я интересувал, не желаела да ме опровергава, но продължава да ми пише. Продължавай, забавляваш ме. В момента имам време да ти чета смехориите.И не, не искам да си измислям отговор за гушкането, че пак ще ме обвиниш, че си измислям. Искам да го чуя от теб.