Някои факти за аналния секс

Аналният секс може да реши проблема с аноргазмията
209
Някои факти за аналния секс
Снимка: Reuters

Аналният секс е нещо, за което все още се говори с притихнал глас или изобщо не се говори, сякаш е нещо срамно и забранено. Удоволствието за едни и табу за други е изградено от някои истини, които е време да погледнем.
И не забравяйте, че в секса срамни и забранени неща не съществуват! Всичко е въпрос на това колко далече искате да стигнете. 

Да, боли! 

Сексът е страст! Но страстта трябва да бъде премерена, когато става въпрос за аналния секс. Действията са бавни, за да се намали максимално рискът от разкъсвания на ануса. 

Постепенно увеличавайки проникването и когато партньорката ви е максимално отпусната, страстта и увеличаването на скоростта могат да ви дадат максимално удоволствие. 

Използването на лубриканти е абсолютно задължително, отново за да улесните проникването, удоволствието и за да намалите риска от разкъсвания. 

Тук размерът няма значение. 

Предимство за мъжете е, че за да доставят удоволствие на своите партньорки чрез анален секс, размерът на пениса няма значение. Това е добра новина и за онези, които са с по-малки размери на мъжкото достойнство. 

Жените получават по-силен оргазъм по време на анален секс.

За мъжете аналният секс е вид фетиш, завоюване на забранена територия, изразяване на доверие от страна на партньорката им. За жените аналният секс би могло да бъде едно наистина незабравимо преживяване, тъй като анусът има множество нервни окончания. 

Освен това по косвен начин се стимулира така наречената G точка. При някои жени матката е леко обърната и има възможност да изпитат дълбок и продължителен маточен оргазъм по време на анален секс.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
5
 
5
 
! Отговори
=== преди 9 години
Чиче, какво да поддържам? Чети го сега този: "На задръстените булки им слагат рога обикновено... Все някоя тяхна приятелка е навита да оправи мъжлето им с всякакви средства на тялото..."Сега, да му напиша ли на този, че с това доказва, че булката му е *** отворена или че отваря *** чужди булки? Първото говори, че е проста мъжка клюкарка (такива мъжки дупки най- ги обичам, жалки...), а второто:освен своята отваря и други? Браво! *** отвсякъде! Дайте нещо за животни, че стана ***...
40
1
 
1
 
! Отговори
ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До ==="Тетко-Маро", очаквах да се обадиш(това е "наместо", поздрав). Поддържай фронта, че статията залиня!
39
1
 
12
 
! Отговори
Натопорчев преди 9 години
Сайдисано дупе хемороиди не хваща!
38
9
 
19
 
! Отговори
АналИзатор преди 9 години
Хубава статия, която трябва да е прочетат повече дами, а не да се правят на застреляни! Едва ли има мъж, който не иска да го сложи отзад. Всъщност, всеки го слага, но не винаги на жена си щом тя не иска. Има и други, които си падат по подобни готини изпълнения. Обичам жените без задръжки в леглото и които не се притесняват да експериментират. На задръстените булки им слагат рога обикновено... Все някоя тяхна приятелка е навита да оправи мъжлето им с всякакви средства на тялото...
37
5
 
12
 
! Отговори
=== преди 9 години
Още идеи за теми: секс с бременни? Преди раждането, след раждането? Разтяга ли се влагалището? Изневяра ли е ако изневерите с брата или сестрата или с най-добрата приятелка или приятел на възлюбения? Нали са си близки? Има ли разлика между секс с ***, с латиноамериканци, с индиици и с Бай ***? Колко е била дължината на бая Ви ***? Ей такива роднински и интернационални ги давайте. Някакси банални сте с анални изпълнения. Не подхожда на нивото??? ви.
36
2
 
15
 
! Отговори
=== преди 9 години
Това за свиркането от жени и мъже много ме вълнува. Мъжете или жените го правят по-добре? Някои автор да се разпише, ако може?Другото, което ме вълнува е, за хомосексуалистите. Хомосексуалист ли е мъж, който е само активен, а не се превръща в пасивен? Разменят ли се винаги или не се разменят? Винаги ли единият е пасивен, а другият активен?Вълнуват ме и теми за секса между роднини, грях ли е? Освен това търся данни за това, как да познаем, че мъж е скрит гей? Много ме вълнува.Да знаете.
35
3
 
11
 
! Отговори
=== преди 9 години
Прекрасни днес,утре,вчера.бг, нали се сещате, че има един такъв момент, в който развратните и изперкурлясали читателски умове и въображения се насищат и пренасищат от "скандални", разкрепостени статиики? След тази,която бяхте публикували за хомосексуализма при животните, давам идея за следващи развихряния в сайта: животни и хора, педофилия (била е доста популярна в един древни времена,що не я раздуете пак), тройка и четворка белот или оргии и суинг парти, мъжете или жените свирят по-добре?
34
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аналният секс се прави за власт за ни6то друго.Но трябва да издържи6 поне 44 минути за пълна власт.До дупка.Иначе пак 6теси мърмори малко.Ми то от пред е вече на всички безинтересно.На всякаде я показват вече сливенската слива.И полека лека тисе очтява.И е на по удобно место.ХАХАХА ЕБ.НА РАБОТА.ДА ИМА РАЗНООБРАЗИЕ.4ЕСТНО КАТО 4ЕТА ЗА АНАЛНИЯТ СЕКС И ВЕДНАГА СЕ НАДИГА НАБОРА.БАЛЛА.
33
2
 
4
 
! Отговори
АНОНИМНИКЪ преди 9 години
До Анонимен51-Изтриха ми коментари, които бяха, за!...
32
1
 
14
 
! Отговори
ОМЕРЗЕН преди 9 години
Наистина триете безогледно. Как човек , да направи коментар. Или да отговори на друг, при подобна щекотлива тема, без да използва директен порнографски език. Но същевременно да бъде адекватен, и да не звучи изкуствено?
31
3
 
11
 
! Отговори
Гад Зеев преди 9 години
До Анонимен 51-Аналният, е естествено подължение, на "венерения хълм и циците"!
30
8
 
19
 
! Отговори
ВОЕННЕН преди 9 години
Првим го си приятелката ми и е супер! На който не му харесва да не го прави. Но няма нищо по-хубаво от този вид секс.
29
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
егаси статията
28
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
'...Нека да не забравяме, че секс се прави главно за създаване на деца....''всъщност в наши дни секс се прави като естествено продължение на наркотиците и алкохола, за довършване на вечерта. после кой откъдето...не си личи да сме направили много деца, има няма 50.000 родени, предимно мургавки..
27
1
 
12
 
! Отговори
Римас Куртинайтис преди 9 години
До Анонимен55-При мъжете е друго, освен нервни окончания. Има и простата, доста чувствителен орган.Мъжката г/гей/точка, се намира точно там. Друг е въпросът, евентуално какво лице, би допуснал да я стимулира.
26
1
 
11
 
! Отговори
УБЕДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До хигиенистите, по-надолу!Естествено, че хигиената трябва да е, 7578тройна и четворна. То се подразбира.
25
3
 
14
 
! Отговори
друго си е преди 9 години
оралния секс.
24
1
 
5
 
! Отговори
|| || || преди 9 години
До ///Що бре, пробвай страпа, откъде знаеш, може да се почустваш,на 8-то. небе!
23
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Начетох се на доста некомпетентни изказвания, а освен това самата авторка на статията не е написала най-важното условие: този вид удоволствие задължително следва да се прави с предпазни средства. И през ум не ви минава какви бактерии виреят там, направо ще ви скапят. И последно от личен опит - трудно се лекуват.
22
9
 
16
 
! Отговори
до 56 преди 9 години
възрастни мъже си въобразяват че живота е порно:))за ей такива мухъли е измислено заплащнето на час ;))