Етикетът за запознанства в различните страни

Как да си хванете гадже в друга държава
98
Етикетът за запознанства в различните страни
Снимка: outnow.ch

Всяка страна има свои традиции, културни и поведенчески особености. Това важи и за срещите с противоположния пол.

Ето и какъв е етикетът е различните страни:
Малта – когато посещавате дома на половинката си, винаги трябва да носите по нещо – бонбони цвете…

Исландия – голотата е на почит. Исландците не излизат по срещи, преди да правят секс, а обратното. Не се шокирайте от откровените им свалки.

Чехия – ако ще подарявате цвете на някоя дама от тази страна, задължително заложете на рози или лалета.

Холандия – без значения кой кого е поканил, сметката се дели по равно.

Финландия – целувките на публични места са забранени. Не очаквайте от мъжа да ви казва често „Обичам те”. Това се случва само на сватбения ден и на смъртния одър.

Швейцария – танците са най-добрият начин да привлечете вниманието на другия пол. Стоящите в ъгъла изглеждат подозрително и биват избягвани.

Ирландия - срещите обикновено се провеждат в барове/пъбове, така че очаквайте да ви напият.

Великобритания – хората на Острова си падат по онлайн запознанствата. Първо е сексът, а после срещите.

Полша – жените там са доста упорити и ако искате да ги свалите, се пригответе за голямо ухажване. Излизането на срещи е традиция и мъжът винаги плаща.

Португалия – никога не носете на една жена букет с 13 цветя, защото това се счита за лош късмет. Не трябва и да са червени, защото го приемат като знак за революция.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
63, "Принципно на пасивните им е дадено да са напористи"Не мога да си обясня ситуация в която по думи, жестове, флиртуване,ако щеш един мъж очевидно показва, че иска да прави секс с теб и те харесва, не е да е безразличен, за друго не говоря, защото за тях сексът е манна небесна, не мога да си обясня да изглежда активен, напорист и като трябва да се случат нещата, когато трябва една крачка онзи да се спече и да почне да се държи, хайде не като гей,ами като неадекватна незнаеща какво иска жена.
39
3
 
1
 
! Отговори
ha ha ha преди 9 години
До 60:Да, смея да твърдя, че за над 25 години брак мъжът ми никога не ми е изневерявал. Така че аз съм човек, който вярва в мъжката почтеност. Но вярвам, че има и много свестни жени на този свят. Лека нощ! За мен е вече много късно и ще заспивам.
38
0
 
2
 
! Отговори
!!! преди 9 години
59, ,,Да дойда ли утре да те взема от практиката?,,"и той ме целуна дори без да ме пита,"значи той е бил активният.Това исках да знам. В началото как е било. Защото активни на думи - много. Много. В днешно време са брутално активни на думи. Директно си казват какво искат да правят с теб. Някои тактично, други не чак толкова. Въобще не разчиташ на разни флуиди из въздуха. Активни на думи много.Лека нощ. Беше ми драго.
37
0
 
1
 
! Отговори
ha ha ha преди 9 години
Такааа....Той ме харесваше в училище и един ден в 11кл. ме попита - ,,Да дойда ли утре да те взема от практиката?,, Защото учех за шивачка. Аз бях забелязала, че ме харесва (НЕ ЗНАМ КАК, сигурно по това как ме гледаше) и му казах ,,Да, ела.,, понеже и аз го харесвах. И беше ясно за какво става дума при едно момче и едно момиче на 19. Разхождахме се и си приказвахме след практиката, седнахме на една пейка и той ме целуна дори без да ме пита, а аз му отговорих (т.е. отворих си устата) без да мисля
36
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
56, Как се озовахте на пейката в парка само двамата?
35
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
53, виж сега, аз не коментирам изчанчените случаи на съдбата. Коментирам съвсем прозаични и смятам нормални и естествени ситуации. Тези в 90 процента от случаите. Банални примери, които са навсякъде.
34
0
 
0
 
! Отговори
ha ha ha преди 9 години
до !!!:Съвсем конкретно:) Седяхме на пейката в парка и той ме целуна с език. След това като се виждахме, веднага почвахме да се натискаме:))), но нямаше ,,кой пръв,, едновременно беше.:) И след няколко месеца (понеже аз бях девствена) аз му казах - ,,айде вече да се пробваме като големи хора,, и го направихме. Първият път ме боля, но пак ми хареса, защото всичко друго беше ОК, а аз не исках повече да съм девственна (бях на 19). И постепенно взе да ми харесва.:)
33
0
 
0
 
! Отговори
ha ha ha преди 9 години
А ако се влюбиш в болен човек (например шизофреник със садистични наклонности), защото има такива случаи и от теб зависи живота му, но те страх, защото след като те люби, може да ти разбие главата с камък (имаше една такава песен, май)? Какво правим тогава? Най-вероятно той ще остане сам и ще си умре. Но ти си се влюбила и винаги ще ти е мъчно...Понякога животът пише сценарии, които и най-шантавият ум не може да измисли.
32
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
49 "Ако се уплаши - край. Той остава сам, а тя си мисли ,,е.ати как ме отряза, сигурно ме мисли за к.рва, или съм дебела, или.....,,"не, неее, не остава сам. Намира го някоя жена като теб. Питам те - ти ли посегна към мъжа си, за да се изсексате или той прояви инициативата?!
31
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
45, все тая той ли праща флуиди, тя ли ги лОви по въздуха и кой се бил активирал! Напиши ми ясно и точно, чисто практически, кой и как какво прави, че да се осъществи сексуалния контакт! Конкретно! Ето, тя му фанала флуидите и... кой посяга да награби другия: мъжът или жената!? Кой кани на среща? Кой е активният те питам?! Щот аз мнооого флуиди усещам. Направо се обличам с ватенка посред лято, че да не ги ловя всичките!!!
30
0
 
0
 
! Отговори
ha ha ha преди 9 години
Относно ,,носенето на флуидите,,:Да, така е. Интровертът си седи, вижда я и хлъцва. Тя, ако е топло и сърдечно момиче го усеща (но малко моомичета знаят защо са усетили това). И ако го хареса - веднага или по-късно, тя започва да флиртува с него или просто го заговаря. Тогава той, ако е достатъчно смел, тръгва насреща й (как - това са подробности). Ако се уплаши - край. Той остава сам, а тя си мисли ,,е.ати как ме отряза, сигурно ме мисли за к.рва, или съм дебела, или.....,,
29
0
 
2
 
! Отговори
!!! преди 9 години
44, ами ако тези двамата е трябвало да бъдат заедно и всички герои го усещат и го знаят, ама си мълчат като пукали и заради този *** страхлив и хилядите му ако-та и акота в пасивната му тиква това не се е получило? Любовта е много проста. Или си смел и обичаш или си страхлив и си кюташ. Или падаш или летиш. Няма друг вариант. Или живееш заради мнението на другите или живееш заради това да бъдеш сам щастлив и да раздаваш така щастие и да го защитаваш смело. Няма друго.
28
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
34, "Има Жени, така въздействат на мъжа,че дори с присъствието си и чрез допир, той може и да свърши от възбуда по нея."Тази вечер направо ме утрепахте! Какви са тези свръх жени! Дааа, ако е момче, което никога не е правело секс, може и от допир да ...свърши :D
27
0
 
0
 
! Отговори
ha ha ha преди 9 години
до !!!::))) То ако любовта беше просто нещо, Шекспир нямаше да напише ,,Ромео и Жулиета,,!:)))Малко са щастливците, които да не са изживели любовни терзания, мъки и съмнения!:) Какво значи ,,като сестра,,? Ами ако, все пак, много я хареса и не може да не мисли за нея? Ами ако приятелят му е широко скроен човек (както правят в Скандинавия) и му каже - ОК, ако те харесва - правете любов...А ако жената не издържи и напусне мъжа си, защото я е ,,предложил,, на друг? И т.н. Индивидуално е.
26
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
40, той ли беше този, който е бил активен за началото на връзката ви или задавам *** въпрос?
25
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
30, не става въпрос за провокации и нахалство, но както и да е.'Истинско чисто харесване и искрено желание, които се превръщат в любов."Значи стой мъжът пасивен и раздава безмълвно сексапил, който се рее във въздуха. Жената усещала и да речем, че искала да откликне. Хайде да ми обясните точно как се случва това при тази ситуация и това да се превърне в любов?! Какво прави жената и какво прави мъжа? Кой лови секса, който се носел във въздуха? Пасивният мъж или активиралата се нагонка-жена?
24
0
 
1
 
! Отговори
!!! преди 9 години
35, ще ти го напиша директно. Аз не харесвам слабаци. Боя се, че и ти не си била обичана от силен мъж. Там жената се чувства като истинска жена, а не като жена, която си е взела дете вкъщи, да си го гледа и да си мисли ---предложих ли се или не се предложих. Много такива познавам, защото като силна жена, всичките ми приятелки са такива. Една слабачка няма. Мъжете им - от един до друг - огромна разлика. Половината са със силни мъже, другите са се примирили с децата - тип мъж.
23
0
 
1
 
! Отговори
ha ha ha преди 9 години
до !!!:Не говоря за свалките по баровете, нито за провокациите на жени чрез външен вид и откровено нахалство. Говоря за истинско чисто харесване и искрено желание, които много често се превръщат в любов. Има и такива случаи, нали?
22
0
 
1
 
! Отговори
!!! преди 9 години
32, аха, той е смел мъж по принцип, ама сега е пасивен, защото тя е женена за негов приятел. В тази ситуация господинът изобщо не е смел и се страхува. Ако беше смел, щеше да каже на приятеля си, че много го кефи жена му, да отиде да й каже, че много й се кефи и да седи и да чака присъдата си. Това е да си смел. Иначе си страхливец.А освен, че е страхливец е и пълен ***, защото не може да имаш мераци към жена на твой приятел. Ако той ти е приятел, тя трябва да ти е като сестра.
21
0
 
0
 
! Отговори
ha ha ha преди 9 години
Ами в този свят има божествено равновесие.:) И по-пасивните хора обикновено се свързват с по-активни. Аз например съм много активен човек и винаги са ми харесвали интровертните момчета. Но те са толкова трудни за комуникиране!:( Винаги са чакали едва ли не аз да ги сваля! А аз мразя да правя така (да ги свалям), защото после не съм сигурна доколко ме харесват и доколко са с мен, защото съм се самопредложила. И мъжът ми е такъв (интроверт). Добре, че сме заедно вече много години, та съм сигурна,