Щастливи на 30! Съвети за живота

Равносметки, приоритети, носталгия по миналото...
17 фев 2016 22:19, Михаела Лазарова
32
Щастливи на 30! Съвети за живота
Снимка: photl

Скоро е бил рожденият ви ден или пък предстои. Сбогувате се с 20-те си години или вече сте малко след 30. Равносметки, преразглеждане на приоритетите, носталгия по миналото и тъга по това, което не успяхте да направите през 20-те си години.

Всичко, от което се нуждаете в моменти с такива мисли са съветите на 30-годишните. Прочетете ги, има смисъл в тях.

1. Ние трябва да обичаме. Знаете онази поговорка, която гласи, че е по-добре да си обичал и да си загубил, отколкото да не си. Махнете с ръка на клишетата и обичайте, дори и да ви боли понякога.

2. Любовта не е достатъчна. Въпреки че ние трябва да обичаме, любовта не е достатъчна, за да оцелеем. Любовта е глагол, действайте и покажете вашите чувства към любимия човек, близките ви.

3. Животът винаги има смисъл. Опитайте се всеки ден да правите малки стъпки, които ще ви помагат да растете като личност. Растежът е смисълът на живота.

4. Не подценявайте здравето си. Сега то трябва да е на първо място, за да може да следвате плановете си. Ако не сте здрави, нищо друго няма значение.

5. Вашата работа не е вашата мисия. Трупайте спестявания, градете кариера, но никога не поставяйте работата на пътя на здравето си, взаимоотношенията и любовта.

6. Открийте вашата страст, ако все още не сте я открили.

7. Взаимоотношенията са от значение. Добрата връзка с любим, колега, роднина, изисква постоянство.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
28, сбогом. Всичко хубаво Ви желая!
22
0
 
0
 
! Отговори
Бен преди 8 години
До ЖенаДобре тогава, прекратявам комуникацията с теб дори няма повече да използвам това име. Сбогом
21
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
25, не. Не желая. Не общувам с хора, на които причинявам "неприятни усещания".
20
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
24, хм, е, явно не мога да комуникирам "нормално и учтиво" с Вас, по Вашите критерии, и щом имате "неприятни усещания" нека да не се обръщаме вече един към друг в коментари и проблемчето Ви е решено.
19
0
 
0
 
! Отговори
Бен преди 8 години
До ЖенаКакво намекваш с "Реално не чувам нито тонът ти, нито гласа ти". Искаш ли да чуеш гласа ми наистина?
18
1
 
1
 
! Отговори
Бен преди 8 години
До ЖенаКакто и да го наричаш твоята заядливост и саркастични коментари ми причиняват неприятни усещания на които не желая да се подлагам. Достатъчно съм ги изпитвал. Ако не можеш да комуникираш нормално и учтиво не желая да говоря с теб дори и писмено.
17
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Във връзка с току що написаното, моля, смени тона, с който ЧУВАШ собствения си вътрешен глас, който обработва написаните от мен изречения, когато ти ги четеш с очите си и ги свхащаш с мозъчния си пълнеж. Дали ме разбра? хм...
16
0
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
"че ако искаш да разговаряме си смени тона и приказките иначе разговорите ни приключват.""Това все едно да взема една книга и почна да си говоря с нея."Eто, сега дано разбереш какво имам предвид. Чета те и "чувам" единствено думите ти, чрез собствения ми вътрешен глас, който обработва изреченията чрез мозъка ми. Реално не чувам нито тонът ти, нито гласа ти, следователно не мога да направя извод за твоя тон,тъй като това, което ЧУВАМ е моят собствен вътрешен глас,който е спокоен, тих и весел.
15
1
 
2
 
! Отговори
Бен преди 8 години
До ЖенаС Божия помощ нека аз му мисля за това. Ти по-скоро се притеснявай за себе си защото с този жлъчен език който използваш си нетърпима а не ти остава много време за поправка. Писах ти в другата тема, че ако искаш да разговаряме си смени тона и приказките иначе разговорите ни приключват.
14
0
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
19, не те знам коя ще те вземе с този Бог в главата.... Едно е да се обсъждаш и да дискутираш истината с човек, който може да я потвърди или отрече въз основа на личната си житейска опитност, съвсем друго е да комуникираш и да търсиш разбирателство с човек, който живее със словото божие и го възприема като истината и само истината, а другото са думи на пр?сета и св-ни. Това все едно да взема една книга и почна да си говоря с нея. Същото е и с такива като теб, само дето книгата не говори.
13
0
 
0
 
! Отговори
Бен преди 8 години
До ЖенаНе, не съм женен
12
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
16, Бен, не разбрах имаш ли жена?
11
0
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
7, напротив, благославям. Та не е ли това нещото, за което мечтаете? Искате да си вземете жена, по-малка от 28 години, ако ви се роди дъщеря, на нея да се падне умен мъж като Вас, който да я вземе до 28 години, да си имате внучка, която да не иска никой мъдър като вас, да я вземе преди 28 год и вие да сте свидетел на всичко това, защото все пак човек трябва да се учи от собствената си мъдрост, нали? А, и като стане жена ви над 28 не пропускайте да и кажете, че никой не я иска. Даже и вие.
10
1
 
2
 
! Отговори
Бен преди 8 години
До 9 Евлогии правим каквото можем, има неуспехи, несъвършенства, поражения, тъги, неудачи и лека полека израстваме. Феминизираната жена с промит мозък от пропагандата в списанията и филмите очаква някакъв зъвършен образ излязъл по кълъп който го няма. Докато се усети става на 30 години, но не може да се откаже току така от внушенията на които се е поддала и просто се изпълва с голяма злоба към мъжете задето не са оправдали очакванията и. На 40 се примирява и поумнява, но вече е късно за нея.
9
1
 
2
 
! Отговори
Бен преди 8 години
До 9 ЕвлогиТова е тъжно. Знам защо става така, феминизма е замаял главата на много жени и те си мислят, че имат права и задължително трябва някой мъж да изпълни нереалистичните им очаквания. Те са си набили в главите какъв точно мъж искат и чакат докато го получат и може и да не го дочакат,тогава се превръщат в озлобени и саркастични същества с жилещ език предназначен да наранява. Не разбират че няма такъв мъж излязъл по кълъп от анимационна книжка а всички се раждаме и развиваме в дадена среда
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Една жена става човек след 30-те. Почва да мисли нормално и да заявява какво иска във всяко едно отношение. Поне моите наблюдения са такива. За мен жената е жена именно след 30 до тогава е едно момиче което живее с илюзиите за "красивия умен преуспял купонджия" който ще я търпи на всяка цена и за него тя ще е единствена. А при мъжете ами ние сме сии *** коп..а цял живот и на 30 и след 30 ако няма една мома да ни опъва юздите може да живеем константно от 18 до 80 годишна възраст!
7
4
 
6
 
! Отговори
Petar, NY преди 8 години
той животът започва на 40...
6
14
 
5
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 8 години
До Анонимен 7Абе тези ги обяснявай на "ранобудните" или на ранобудните анонимни онанисти! Едно време направо от института всеки можеше да отиде на работа в Ирак,Либия и т.н. за две години да се върне с шапка долари или преводни рубли и да си купи на 30% от цената западна кола , справки -"Цени на западните автомобили от Кореком"Сега ранобуден даже и органите да си продаде или да сключи ипотека бабината панека пак не може да си купи Мерцедес s-class.
5
5
 
6
 
! Отговори
До 6 преди 8 години
Ти явно си над 30 щом недоволстваш и кълнеш.
4
9
 
7
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Да ви благослови Господ с дъщери, да ги отгледате живи и здрави, да ги поискат преди 28 годишна възраст, такива мъже като Вас да найдат, на хубав живот да се наживеят и с внуци да ви дарят и да доживеете до дълбока старост, че да ви го на....укат дружно в к-те тикви. Про-стите мъже са такива и на 30 и на 40 и на 50.