Кога жените напускат мъжете, които обичат?

Вероятно когато не се чувстват секси, или пък...
63
Кога жените напускат мъжете, които обичат?
Снимка: outnow.ch

Любовта е нещо, без което не можем. Всеки мечтае да срещне точната половинка, но знаем ли как да я задържим до себе си? Понякога ние жените избираме да напуснем връзката си и мъжа, когото обичаме. Защо? Ето няколко основателни причини.

Чувстват се самотни

Да бъдеш във връзка и да се чувстваш самотен, може би е едно от най-тъжните неща, които могат да се случват в любовта. Една жена иска да се чувства така, сякаш тя е от значение за половинката си. Ако тя не вижда подкрепа от страна на партньора си, няма причина да продължава да бъде част от тази връзка.

Когато се намират в сериозни взаимоотношения, жените вярват, че половинката е целият им свят. От друга страна има мъже, които са склонни да не бъдат 100 процента отдадени на любимата си и на връзката им.
Тогава жената започва да се чувства необгрижвана, безполезна, самотна. Когато срещу своята любов и внимание не получава същото, тя избира да си тръгне.

Не се чувства секси

Мъжете са сексуални същества. Когато искат секс, те много бързо са „готови“. За разлика от тях жената има нужда от интимност, любовна игра, чувства, да усеща, че е силно желана от партньора си. Рутината в секса е като целувката за края на една връзка. Жените се нуждаят от спонтанност, от това да бъдат ухажвани отново и отново.

Понякога настъпват моменти, в които жената разбира, че вече не е толкова силно желана от любимия си. Това я кара да се чувства по-малко привлекателна и секси. Ето защо тя избира да продължи по друг път, независимо, че обича половинката си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
1
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До знайкоПрощавам ти. Всичко хубаво и бъди жив и здрав.
51
1
 
1
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Написаното не е само от Откровението а и от посланията на Апостол Павел и от Евангелията. Словото Божие се разглежда цялостно.
50
1
 
1
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
защото Той е Господар на господарите и Цар на царете, и ония, които са с Него, са звани, избрани и верни.""Само ми кажи къде точно пише, че агнето е Исус и Антихриста е звяра!" - сега разбра ли?
49
1
 
1
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
със запален жупел;останалите пък бидоха убити с меча, излизащ из устата на Оногова, Който седеше на коня; и всички птици се наситиха от плътта им.""И звярът, който беше и който го няма е осмий; той е от седемте, и ще загине.А десетте рога, що видя, са десет царе, които още не са получили царство, но като царе ще получат власт само за един час заедно със звяра.Те имат една мисъл и ще предадат своята сила и власт на звяра;те ще воюват против Агнеца, и Агнецът ще ги победи,
48
1
 
1
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
зен жезъл и ще тъпче винения лин на яростта и гнева на Бога Вседържителя.На дрехата и на бедрото Му бе написано името: Цар на царете и Господар на господарите.""Тогава видях звяра и царете земни и техните воинства, събрани, за да воюват против Седналия на коня и воинството Му.Звярът биде хванат, а с него заедно и лъжепророкът, който бе вършил личби пред него, та заблуди ония, които бяха приели белега на звяра и се кланяха на образа му: и двамата бидоха живи хвърлени в огненото езеро
47
1
 
1
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
"И видях небето отворено, и ето, кон бял. Оня, Който яздеше на него, се нарича Верен и Истинен, и Той праведно съди и воюва;очите Му бяха като огнен пламък, а на главата Му имаше много корони и написано име, което, освен Него, никой не знаеше.Той беше облечен в дреха, обагрена с кръв, и името Му - Слово Божие.А небесните воинства, облечени в бял и чист висон, следваха подире Му на бели коне.От устата Му излизаше остър меч, за да поразява с него народите; Той ще ги пасе с желе
46
1
 
1
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
"Тогава и ще се открие беззаконникът, когото Господ Иисус ще убие с дъха на устата Си, и чрез блясъка на Своето пришествие ще изтреби тогова, чието явяване, по действие на сатаната, е с всяка сила и с поличби и лъжливи чудеса, и с всяко неправедно прелъстяване ония, които загиват, задето не са приели любовта на истината за свое спасение. И за това Бог ще им прати действие на заблуда, за да повярват на лъжата, та да бъдат осъдени всички, които не са повярвали в истината, а обикнали неправдата"
45
1
 
1
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
И сега знаете онова, що го задържа да се открие той в свое време. Тайната на беззаконието вече действува, само че няма да бъде извършена, докато се не отдръпне оня, който я задържа сега, тогава и ще се открие беззаконникът, когото Господ Иисус ще убие с дъха на устата Си, и чрез блясъка на Своето пришествие ще изтреби тогова, чието явяване, по действие на сатаната, е с всяка сила и с поличби и лъжливи чудеса, и с всяко неправедно прелъстяване ония, които загиват" (2Сол. 2:3-10)
44
1
 
1
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Евангелие от Йоан 1:29 "На другия ден Иоан вижда Иисуса, че отива към него, и казва: ето Агнецът Божии, Който взима върху Си греха на света.""Защото оня ден не ще настъпи, докле първом не дойде отстъплението и се не открие човекът на греха, синът на погибелта, който се противи и се превъзнася над всичко, що се нарича Бог, или светиня, за да седне като бог в Божия храм, показвайки себе си, че е бог. Не помните ли, че, още когато бях при вас, ви говорех това?
43
1
 
2
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Агнеца е Господ Иисус Христос, виното на яростта Божия е Божията отплата за враговете Му а звяра е антихриста, наказанието за тези които са с антихриста е ясно:"ще пие от виното на яростта Божия, вино неразводнено, наляно в чашата на гнева Му""ще бъде измъчен с огън и жупел пред светите Ангели и пред Агнеца""Димът от мъчението им ще се издига вовеки веков; няма да имат покой ни денем, ни нощем ония, които се покланят на звяра и на образа му, и които получават белега на името му."
42
1
 
2
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До не-знайкотой ще пие от виното на яростта Божия, вино неразводнено, наляно в чашата на гнева Му, и ще бъде измъчен с огън и жупел пред светите Ангели и пред Агнеца.Димът от мъчението им ще се издига вовеки веков; няма да имат покой ни денем, ни нощем ония, които се покланят на звяра и на образа му, и които получават белега на името му."Тълкуванието е, че тези които се съюзяват с антихриста и дявола стават врагове на Бога и Христа и ги чака страшно наказание за това.
41
1
 
2
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До не-знайко"ако имаш някаква твоя версия на тълкувание я кажи!"Тълкувание за какво? И какво ще ти помогне това на теб? Ти си заблуден от змейска отрова - дяволски лъжи. Виж се какво пишеш:"Той (антихриста) поне е жив, за разлика от твоя Исус" и "Антихриста не е толкова лош" Ето ти Свето Писание за това, ще ти дам и тълкувание.Откровение 14:8-11"И трети Ангел ги последва, като говореше с висок глас: който се поклони на звяра и на образа му, и получи белег на челото си или на ръката си,
40
1
 
2
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До не-знайкоСтанал си много дребнав с тия плюсове."И бъди сигурен че откровението на Йоан съм го прочел повече пъти от теб"Може и така да е, но се съмнявам. Отделно едно е да четеш а друго да разбираш което е по-милост Божия. Неслучайно се казва в Светите Писания: "Който има уши да слуша нека слуша!""Антихриста не е толкова лош"Да наричаш изчадието на сатаната "не толкова лош" означава само едно - ти си попаднал под влияние на дяволски доктрини и бидейки заблуден - заблуждаваш.
39
1
 
2
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До не-знайкоВсевишния ще се погрижи нещата да станат точно както Е казал. Всичко е в ръцете Му защото Той е сътворил всичко, по Негова воля всичко съществува. Словото Му е истинно и вярно и когато дойде времето всичко ще се изпълни. Господа Иисуса Христа е казал: "Небето и земята ще преминат, но думите Ми няма да преминат".
38
1
 
1
 
! Отговори
з н а й к о преди 8 години
До БрегорТова дето го плескаш тука, е пророчество, предсказание от Откровението на Йоан. Всеки нормален човек знае, че бъдещето не може да се предскаже с точност. Защото събитията се променят много бързо и в движение. Но ти си се радвай на митични разкази от дрогирани самотни старци, няма лошо ако не пречиш на никой.
37
2
 
2
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Откровение 21:5-8 "И Седящият на престола рече: ето, всичко ново творя. И ми казва: напиши, защото тия думи са истински и верни.След това ми рече: свърши се! Аз съм Алфа и Омега, началото и краят; на жадния Аз ще дам даром от извора на живата вода.Който побеждава, ще наследи всичко, и ще му бъда Бог, а той ще Ми бъде син.А на страхливи и неверни, на *** и убийци, на блудници и магьосници, на идолослужители и на всички лъжци делът им е в езерото, що гори с огън и жупел; то е втора смърт"
36
1
 
2
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Ще падне от Бога огън небесен и ще ги изтреби а сатаната ще бъде хвърлен в огненото езеро. Тогава сам Господ Бог Вседържател ще дойде, земята и небето ще побегнат от лицето му и Той ще съди мъртвите, малки и големи за да въздаде всекиму според делата му и който не е вписан в Книгата на Живота ще бъде хвърлен в огненото езеро, смъртта и ада ще бъдат хвърлени в огненото езеро. След това Всевишния ще сътвори всичко наново и няма да има вече ни болка, ни писък, ни смърт защото старото е минало.
35
3
 
1
 
! Отговори
знайко преди 8 години
До БрегорНе ми цитирай библията, това всеки го може клонке Давидова.
34
2
 
2
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Подир тези събития сатаната ще бъде хвърлен в тъмница окован като бъде белязан с печат за да се съблазнява народите за 1000 години. Верните християни които са били обезглавени заради Словото Божие и свидетелството на Иисуса Христа ще възкръснат за да царуват на земята заедно с Господа Иисуса Христа за 1000 години. Тези 1000 години са Божията събота. След това сатаната ще бъде пуснат от тъмницата си за малко време за да събере народите срещу Христос и Божиите хора.
33
2
 
2
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Слънцето ще стане черно като струнено вретище а луната като кръв, силите небесни ще се разтърсят и небето ще се навие като свитък а звездите ще изпадат от местата си като незрели смокини. Които се съюзят с антихриста и приемат печата на името, номера или знака му на дясната си ръка или на челото ще бъдат изтезавани с огън и жупел пред светите Ангели и пред Божия Агнец - Христос, няма да имат покой ни денем ни нощем а димът от мъчението им ще възлиза вовеки веков.