Какво трябва да направите преди да простите изневяра?

Вземете си почивка, подгответе се за промяна...
17 май 2016 23:00, Михаела Лазарова
12
Какво трябва да направите  преди да простите изневяра?
Снимка: outnow.ch

Едно от най-неприятните неща, които могат да ни се случат в любовта е изневярата. Трудно е да я опишем само с една дума. Едно е сигурно – тя носи болка, разочарование, недоверие в следващи партньори.

Не всяка изневяра слага край на взаимоотношенията. Понякога решаваме да дадем втори шанс на неверника. Преди да стигнем до това решение е хубаво да направим някой неща. Вижте кои.

Вземете си почивка

Първото нещо, което трябва да направите за себе си е, по възможност да се отделите от партньора си за известно време. Дайте си почивка! Заминете някъде сами или с приятели, напуснете общия ви дом или нека половинката ви го направи.

Опитайте се да контролирате себе си и избягвайте всякакъв контакт с партньора, поне за известно време. Без излишни драматични сцени, без есемеси и обаждания.

Помислете върху връзката ви

Сега е моментът да помислите сериозно върху връзката си. Изчистете съзнанието си и се съсредоточете върху това, което се е случило. Помислете над въпроси като „Ще бъдете ли в състояние да простите?“, „Искате ли да забравите?“, „Дали да не се подложите на семейна терапия с половинката?“.

Вземете лист хартия и запишете положителните и отрицателни черти на партньора и връзката ви. Отговорите ще покажат много за това какво решение трябва да вземете.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
1
 
! Отговори
Жена преди 7 години
9, тоест имаш две деца от някого и разбираш, че е спал с някоя. Какво правиш? Развеждаш се или разделяш се или не прощаваш, ама го играем на щастлива двойка, спира да ти пука за него и смяташ, че изневярата му е действие, което оправдава това, че ти вече може да изневериш. Какво значи да няма прошка?
6
0
 
3
 
! Отговори
Жена преди 7 години
Изневярата е отговор на две неща:- обичате ли изневерилия- той обича ли виНа първия отговора го знаете вие, още преди да ви е изневерил. Ако сте го обичали ще простите. Ако той ви обича е нямало да ви изневери. И тук идва изборът дали сте ок да бъдете с човек, който обичате, а той вас не.На втория отговорът се разбира от това дали от него сте разбрали за изневярата или от някой друг. И по важното е, че може физически да не изневеряваш, но в душата си всеки път! Там всеки си знае кое и как
5
1
 
4
 
! Отговори
аз преди 7 години
"Криво дърво се оправя, крив човек-не".Прошка не трябва да има.
4
4
 
0
 
! Отговори
лесно преди 7 години
Като дойде да ви моли за прошка ,казвате ще си помисля , отивате при някой и яко еб'нПравите едно видео и го показвате и питате ,той/тя дали би ви простил/а ,ако каже Да- ще ви изневери пак
3
5
 
3
 
! Отговори
аааааа преди 7 години
да си запазите час за фризьор и маникюр и да му върнете поне 3 пъти на курварина ,така че еленовите му рога да станат тройни..-успех момичета и приятни емоции със заместника
2
2
 
16
 
! Отговори
Истината! преди 7 години
Истината е следната! Изневяра прощават САМО ИЗПОЛЗВАЧИТЕ - тези, които са с партньора си НЕ ОТ ЛЮБОВ, а поради някаква друга причина - пари, жилище, секс, готвене, чистене, пране и така нататък! Човек, който ОБИЧА ИСТИНСКИ НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА ПРОСТИ ИСТИНСКИ! Може да излъже или да си даде вид, че е простил! Може дори да се опита да се самозалъже, че е простил, но дълбоко в душата си ще знае, ЧЕ ЧУВСТВАТА МУ НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА БЪДАТ СЪЩИТЕ или иначе казано, ЧЕ ПРОШКАТА Е НЕВЪЗМОЖНА!
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А защо трябва да прощавате изневяра??? Изобщо що за статия: да си вземете почивка, преди да простите изневяра??? Що за... и аз не знам какво. И да помислите върху връзката си? Какво има да му мислите, изневерили са ви, значи не намират нищо повече във връзката ви и са намерили друг.