Любовни правила, съсипващи връзките

"Бъдете честни, дори да е болезнено"
12 яну 2017 23:00, Михаела Лазарова
6
Любовни правила, съсипващи връзките
Снимка: outnow.ch

Хората са свикнали да живеят по правила. Прилагаме ги дори във връзките си. Водим се от стереотипи и ако недай боже нарушим някой от тях го смятаме за лоша поличба. Няма точна рецепта за успешна връзка по простата причина, че всичко е много субективно.

Ето защо „правилата“, които някои хора спазват или пък проповядват, може и да не важат за вашата връзка. Има някои провъзгласени за общоважащи правила за връзките, с които сме свикнали да живеем и някак непрестанно сравняваме реалността с тях и ръководим връзката си по техен модел.

Кои са те и защо трябва да спрем да ги следваме?

"Трябва да си себе си, когато си с партньора си"

Разбира се, че е глупаво и ненужно да се преструвате на такива, каквито не сте и да играете роли във връзката си, но това не означава да сте напълно разкрити.

Абсолютната голота в душевен план не е полезна за една връзка. Винаги оставяйте заключени вратички в душата си, за да сте интересна за партньора си. Същото важи и за него. Излишно е да сте запознати с най-малката подробност за другия, защото това просто не допринася за връзката, напротив.

"Сексът трябва да е взаимно удоволствие"

Дори това да е така е важно двойките да проумеят, че от време на време е важно да обръщат малко повече внимание на партньора си, ако искат връзките им в сексуален план да са успешни за по-дълго. Егоизмът и стремежът към собствено задоволяване в много случаи е в основата на разпада на връзката.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Правилата описа тука са важни ,когато имате партньор(ка) които не познавате,това ви дава възможност, непознаването на последния да се компенсира от общите случаи.Но когато дойде време в което вече познавате човека до теб, да използваш общи клишета, не говори добре за вас защото избираш да си човек, които не иска да опознаваш този до теб, и не вярваш на собствената си преценка а избираш общата в такива случай.Малко трудно ще минеш за обичаш човек ,и няма да дадеш възможност да бъдеш обичан.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не правилата, а обидите развалят всичко.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като те намразят и Господ, не може да помогне.
2
1
 
1
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 7 години
И всички мъже, капитане...
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да хваща гората, егоизма, ниското си самочувствие да ходи ако ще с 200 жени. И да не се вижда повече.