Седмичен любовен хороскоп за 20 – 26 март 2017-а

Напрежение за Раците, но пък ново начало за Овните
20 мар 2017 07:45, Михаела Лазарова
2
Седмичен любовен хороскоп за 20 – 26 март 2017-а
Снимка: freeimages

Пролетното равноденствие в понеделник бележи ново начало във всеки аспект на живота – включително и за любовта! Слънцето ще срещне ретроградната Венера в събота. Комуникацията ще бъде рискована през тази седмица, затова внимавайте. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ново начало за Овните, благодарение на Слънцето, което ще се движи във вашия знак. Сега сте в период на затишие, в който само трябва да изчаквате. В събота Слънцето ще се противопостави на ретроградната Венера и това ще окаже влияние върху любовния ви живот. Слушайте внимателно шепота на Вселената и душата ви.

Телец

Любовта ще ви грабне по всички възможни начини. Очаква ви романтично преживяване и през тази седмица ще направите оценка на връзката ви. Не се фокусирайте само върху негативите. Възползвайте се от възможността да изживеете хубави моменти с половинката. Благодарение на Вселената ще отворите сърцето си за повече любов.

Близнаци

Интересна седмица предстои за Близнаците. Очаква ви повратна точка. Ако искате да промените нещо, ще трябва вие да сте инициаторът. От друга страна може да стане така, че да се сблъскате с реалността и един от вашите романтични стремежи никога да не се сбъдне. Продължете напред. Няма да ви бъде лесно, но трябва да продължите.

Повече за останалите зодии, вижте в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
6
 
! Отговори
Истински преди 7 години
Не вярвайте на подобни измами и лъжи !