Жените могат да са отблъскващи за мъжете. Как?

И неприятните за мъжете женски черти са...
23 мар 2018 23:00, Илияна Николова
134
Жените могат да са отблъскващи за мъжете. Как?
Снимка: pixabay

Много често жените правят грешки с поддържането на външния си вид и в поведението си, с които стават по-скоро непривлекателни за мъжете, дори отблъскващи.

Понякога жените погрешно смятат, че мъжкото им поведение привлича мъжете. Напротив, мъжете са най-силно привлечени от крехко и нежно женско поведение, което им действа притегателно като магнит.

Кои са нещата у жените, които мъжете не харесват и смятат за отблъскващи?
 
Гримът
 
Прекалено силният грим има обратния ефект за мъжете. Въпреки че жените си мислят, че наситеният грим подчертава тяхната красота и прикрива несъвършенствата, всеки мъж би бил категоричен, че придържането към натуралната визия е далеч по-секси.
 
Косата
 
Отново подобно на грима, мъжете предпочитат натурални прически и цветове в косите. Може да сте екстравагантна жена, която обожава късата, пикси прическа в яркочервено, но определено мъжете не са на вашето мнение, поне повечето от тях.
 
Окосмяването
 
Мъжете свързват окосмяването с тестостерон и мъжественост. Ето защо едно от най-отблъскващите неща за тях е жена с косми където и да било по тялото. Дами, направете всичко възможно винаги да сте гладко епилирани и с мека, нежна кожа. Това е неустоимо за мъжете.
 
Хигиена на устната кухина
 
Лошият дъх, миризмата на цигари или кафе са сред най-отблъскващите, особено ако мъжът е непушач.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 68500лв ходят децата на училище. А на тебе лично няма, какво да ти доказвам. Фактите говорят . Може да купишш всяка , когато решиш. Второ къде ви е този мозък ? Най-великите учени са Мъже, най-великите откриватели са Мъже, най-великите музиканти и готвачи са Мъже, най-великите актьори са Мъже, най-великите спортисти са Мъже и тн.Умни били ..баналнии сте , не умни.
63
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Приемам жена да изпусне "парата" тя за това е жена! Но мъж да не умее да сдържа нерви и да не си подбира думите и словохотливите си изречения. Има нужда да се върне при мама и да го научи на обноски, възпитание и уважение към жената. Като за начало към нея! Ти дори нямаш уважение към собствената си майка, какво остава към другите жени!
62
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 65Не знам коя е 66, след като ти си 65.Но имам една догадка. Май никога не си виждал повече от 500-600 лв накуп, затова си склонен да си фантазираш какво би станало, ако имаш повече и ги покажеш на някоя жена! :)))
61
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
19Такава карма си е направил. Само дърти караантии ще има около него. Вмирисаани на евтени цигари и тежък етилов алкохол. Много коравосърдечно и арогантно ти е словоизлеянието. Горд ли си?
60
2
 
13
 
! Отговори
До 60 преди 6 години
Не знам с кого спориш, не прочетох всички коментари.Но не ми е ясно защо говорите за големина на мозъка.Важното е как функционира той.В резултат на еволюционното си развитие, жената е по-съобразителна, по-решителна и по-борбена от мъжа, именно защото носи в утробата си живот и след като роди главно тя отговаря за отглеждането и безопасността на детето. това е предначертано от природата.Никой не пречи на мъжа да доминира, стига да може! При всеки човек е различно, зависи от личните му качества
59
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 66Не се напъвай толкова. Очевидно е че изобщо нямаш идея за света, около тебе :))) Не се прави и на толкова умна. Като на всяка жена , ще ти се изчерпат познанията след първия час. Брака е един подпис. Нищо повече. Показваш на жената пари и брака и остава в миналото.
58
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 49Ти изобщо знаеш ли що е това феминизъм?Известно ли ти е през кой век и по какви причини е възникнало движението наречено феминизъм?Някой казвал ли ти е, че това движение, след като е изпълнило историческата си роля, отдавна вече е останало в миналото и днес се изучава само като исторически факт? Дори и в най-изостаналите консервативни държави поне на книга се признава онова, за което някога са се борили феминистките.Ти в кой век живееш?И до кой клас си учил всъщност?
57
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До MaйMyнaтa"Поучителна"?!Дидактиката е за началните класове, където е спряло развитието ви. Емоционалното, най-вече.Сайта с коментарите ви е като учебен атлас по психиатрия.Представителна извадка за малоумието и изчанчеността на нацията.Долнопробността е норма, емоционалната недоразвитост - предимство.
56
6
 
10
 
! Отговори
До Анонимен 67 преди 6 години
А пък ти си смазан от комплекси.Коя е тази жена,която би предпочела да роди извънбрачно, вместо да е омъжена? Няма такава, освен някои много редки случаи. Не говоря за ромките, за които извънбрачното раждане е бизнес.Говоря за учещите и работещи българки - половината от хората, за които Орбан въведе термина "градивни личности".На гърба на градивните се крепи цялото общество.Раждат без брак, за да не останат без деца, докато мърди като теб дрънкат глупости,замаяни от собственото си нищожество
55
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лоша хигиена. Също и манталитет, неприемлив за мъжа.
54
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти имаш нужда от образование, защото пишеш с грешки!
53
14
 
11
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
Статията е поучителна за жените, а те вместо да се образоват още повече пищат
52
1
 
18
 
! Отговори
Не не не мога не преди 6 години
Незнам за жениете какво що,но тук има доста психично болни хора. Жалка картинка.
51
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За мъжете се отнася същото!
50
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
!? 70 коментара под статия тип "23,00ч" , такова нещо не е било и под статийте на М.Л. за задните ласки и имат ли почва у нас.Браво на Илиана.
49
2
 
5
 
! Отговори
змей преди 6 години
До мразя жени 66баце тъй е , като целуваш където трябва да правиш секс и правиш секс където трябва да се целуваш ... сменяй тактиката да не те сменят и теб :)))
48
10
 
14
 
! Отговори
мразя жени преди 6 години
които са космати отдолу ! Сексът не е само да го вкараш вътре ! В секса има и романтика , близане ! Е как да ближа отдолу , когато всичко е в косми ?!
47
5
 
22
 
! Отговори
най-отблъскващото е преди 6 години
когато *** отдолу не е обръсната и мирише ! Една жена трябва да поддържа много добра хигиена на долните си части !
46
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И на мен *** и Мая са ми много противни. Не само защото са грозни.
45
0
 
26
 
! Отговори
456 преди 6 години
Чета коментарите и си мисля, че процентите са доста над 80...