За какво съжалявам след развода... Жени споделят

Остават отворени рани, които зарастват бавно и мъчително
10
За какво съжалявам след развода... Жени споделят
Снимка: pixabay

Разводът никога не е лесен. Той е процес, през който се минава трудно, понякога опустошително и болезнено. Малко са двойките късметлии, които стискат приятелски ръце и продължават напред без лоши чувства.

В повечето случаи остават отворени рани, които зарастват бавно и мъчително.

Три жени споделят анонимно през Womenshealthmag.com нещата, за които най-много са съжалявали след развода и как те са им помогнали да преоткрият себе си след това.

"Исках да бъда по-добра със себе си"

"Разведох се, когато бях на 47. Бяхме женени едва от 5 години. Бях толкова щастлива, че съм открила любовта най-накрая. Пътувахме много, пишех за уебсайта си, където и да бях по света. Чувствах се свободна.

Когато се разведохме се върнах в Лос Анджелис. Бях в шок. Когато се омъжвах не мислех, че няма да се получи, напротив. Кой се врича във вярност до края на живота, смятайки, че няма да се получи?

Започнах да се шегувам, прикривах разочарованието си, смеех се пред приятелите ми, защото исках да покажа, че не ми пука особено. Когато бях сама се питах къде сгреших. Струваше ли си да се омъжвам, за да се стига дотук? Ако не се бях омъжвала, нямаше да се развеждам и да преминавам през цялата тази болка, нали?

Отне ми доста време, докато в крайна сметка сърцето и душата ми се излекуват. Помогнах си да разбера, че всичко, което се случва в нашия живот има за цел да ни промени за добро", Лиза, 50 г.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако се разведа с жената, ще съжалявам единственото за децата!
6
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко е въпрос на напасване на характери.За някой нямаш търпение да ти се махне от главата,за други може отдадеш целия си живот и да живееш в щастие.
5
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз пък за нищо не съжалявам. Бях нещастна с години, сложих край, загърбих миналото и продължих напред. Миналото си е минало, не мога да го променя, така че не съжалявам за нищо, което е било.
4
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съжалявам че не му съсипах живота
3
5
 
15
 
! Отговори
Глупости, преди 5 години
чувства се облекчена и свободна
2
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След развода мъжете не съжаляват, а се радват на свободата
1
10
 
43
 
! Отговори
РАЗВЕДЕН преди 5 години
КАКВОТО И ДА ВИ ГОВОРЯТ ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ...