Женските навици, които отблъскват мъжете

Или кога жените действат антисекси на силния пол
21 юни 2019 22:25, Илияна Николова
46
Женските навици, които отблъскват мъжете
Снимка: istock

В любовта всеки търси своя идеал или поне партньор, който да се доближи до него. Имаме изисквания за външността, за личността, за това какво очакваме в една връзка. Но замисляме ли се какво сме готови да предложим? Споделяме с вас няколко неща, които действат дразнещо, дори отблъскващо на мъжете. Освен силният и натрапчив парфюм, вижте какво не бива да правите, ако се стремите към сериозни взаимоотношения.

Пропускате да се епилирате, занижена лична хигиена
 
Особено в началото на връзката, никой мъж не би искал да има до себе си партньорка, която не обръща внимание на редовното обезкосмяване, особено ако той полага грижи в тази посока. За много мъже това подсказва за занижена лична хигиена. Ако очаквате от него да бъде гладък и поддържан, особено на интимните места, не забравяйте и вие да се поддържате. Същото важи за чистата коса, приятния аромат на тялото ви.
 
Твърде много грим
 
Представителите на силния пол предпочитат да се срещат с жени, които изглеждат по-естествено, а гримът подчертава само техните красиви черти. Многото грим, понякога действа измамно и дори може да направи външността различна.
 
Постоянно мрънкате
 
Ролята на жертвата, която постоянно мрънка и се оплаква от живота, рано или късно се оказва безинтересна за мъжа. Въпреки че мъжете обичат да са водещи, да са спасители, герои, те биха искали половинката им да е силна личност. Това не означава, че не бива да споделяте страховете си, да искате помощ, но постоянно мрънкане дори за незначителни неща, докато не предприемате действия, които да подобрят ситуацията, действа натоварващо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И грозна и грозна да е жената е прасната от стотици мутри и стари а един млад безработен слаб мъж или с работа или млад слаб безработен мъж или с работа не стотици една само една не намира да прасне и трябва да емигрира за да си намира жена
29
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И грозни жени да са ако са грозни да не са гадни и да се занимават с безработни и слаби ама те не се занимават с безработни и слаби а с мутри и стари така,че все тая емигрират мъжете и си намират жена
28
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До "Грозничките при бедничките". Тогава "хубавите ябълки кой ги ... , пардон, яде?"
27
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки иска да се облегне на някого. Като си сам едно е сигурно, не носиш чужд товар.
26
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не понасям миризливи и космати крака, подмишници и ония работи. Не толерирам просташко поведение, чалгаджийки и всякакви селянки довлякли се в София. Прекалено глупави жени също ме отблъскват. Всичко останало е ОК.
25
9
 
3
 
! Отговори
ку ку преди 4 години
АМИ ТО НЕ Е ЛИ ТАКА - ГРОЗНИЧКИТЕ ПРИ БЕДНИЧКИТЕ?
24
5
 
15
 
! Отговори
еми преди 4 години
Някои тук искат безплатни прислужници, някои директно не искат грозни, а се чудят защо жените не искали бедняци, изобщо, искания неосъществими и от двете страни, неслучайно много си живеят сами и не им пука изобщо, аз мисля, че в нашия свят никой никого не е длъжен да търпи и да се съобразява с безкрайни претенции и лигавщини, било от мъж или от жена!
23
10
 
12
 
! Отговори
хорор преди 4 години
жените отбжлъскват много мъже с изискванията си, при това основателни, ама Бай *** иска никой да не му опонира, да не му търси сметка и да прави каквото си иска, а жената да замества майка му, че и баща му... джентълмени, безотговорни при това.
22
5
 
7
 
! Отговори
балкани преди 4 години
сега не ми се изброява всичко, с което мъжете отблъскват жените, но главното е психическата нестабилност. къде е казано, че жените трябва да съществуват само за да се харесат на някой мъж. а неепилирани жени са модерни в нормалните бели държави и останалите, на които не им стиска да ходят с окосмение все по-често се възхищават, че мъжете ги ценят всякак.
21
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искам да попитам дамите, които коментират тук- вие, сами не си ли давате сметка, че когато "ви наближава" и когато "ви отминава" сте непоносими? Не се ли усещате, че ние, мъжете цял живот ви търпим "пубертетските" капризи и в заника на дните си ни се налага да ви търпим "критичските" такива? Не, не може да не си давате сметка за това, но не ви оттърва, просто.Стига сте обвинявали нас за всичко, което сте! Ние не сме цвете, ама вие....Инак, когато сте в настроение сте страхотни и за това ни има.
20
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 17Продължавай да звиждаш тихо на жени, които живеят както си искат - много ти подхожда!:)))Те не се интересуват от де.б.или, като теб - 17-та категориял
19
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако и мирише мушито на риба, бягам надалеч...
18
5
 
9
 
! Отговори
жена преди 4 години
Който плаща, той поръчва музиката.
17
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мен ме отблъскват жениъс селски говор и мръсно бельо.
16
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 15Естествено,че неомъжените жени са втора категория.Дори и трета.Щом една жена не е родила и отгледала дете,то тя е неуспешна от природна гледна точка.Ако ще да е и шеф на най-голямата фирма или професор.Която върви срещу природата,природата я елиминира.При мъжете е различно,защото не всеки мъж е достатъчно атрактивен за жените.И много си остават самотници,не защото искат,а защото не могат да си намерят жена.А жените винаги имат избор от много мъже.Освен ако не са супер грозни.
15
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз съм жена и винаги съм се чудила какво харвсват мъжете в мъжкараните? Не говоря само като груби черти на лицето , тялото и носенето на мъжко облекло- панталони , дънки и безлични тениски, а и в характера? На сегашната работа шефката ми е такава. Каквото и да облече пола, рокля , токчета по маниерите е груба.
14
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Освен биологичният часовник нищо друго не би накарало една разумна и материално обезпечена жена да хран-ту-ти мъж.На калпавия...и така нататък...Отмина провинциалното разбиране, че неомъжените жени са втора категория.Бракът е съюз между свободни хора.Съвсем друга категория жени са златотърсачките с инплантирани ци-ци и избелени а-ну-си.
13
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жените станаха отврат. Надути , Нагли , Арогантни , Ниско информирани , Мързеливи и на всичко отгоре крайно меркантилни. До 15 год голямата част, че са разведени и сами. Много ств трудни за търпене ..алчни и глупавии.
12
0
 
24
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Поредната *** и ненуждна статия за пореден път,с цел конфликт мъже срещу жени.Явно ви е много скучно в тая редaкция,намерете си друго занимание.
11
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е че то в днешно време и мъжете се епилират, камо ли жените.Това май не са навици само на жена.Може би дразни когато постоянно готви ядене за цяла рота войници и все гледа мъжът и да не заслабне?