7 смешни неща, които всеки родител прави

Постоянно питате дали на някого му се ходи до тоалетната
22 фев 2020 23:15, Михаела Лазарова
5
7 смешни неща, които всеки родител прави
Снимка: istock

олкото и различни да са хората, когато станат родители неусетно започват да придобиват сравнително сходни навици към децата си, които понякога ги поставят в комични ситуации. И тъй като всеки родител иска най-доброто за детето си, иска да го предпази от всички чудовища, които се крият под леглото, иска да не се опари от супата, когато се храни, и най-вече има чувството, че детето му е малко, колкото и реално да е пораснало то, всичко това кара повечето родители да изпадат в някои сходни смешни ситуации.

Вероятността да се припознаете в някои от следните смешни родителски действия е голяма.

Говорите бавно и изразително дълго след като детето ви е проговорило

Свикнали сте малкото ви детенце да не ви разбира, затова му говорите протяжно, бавно и отчетливо. Този навик се вкоренява у много родители, които продължават да се обръщат така към децата си дълго след като те са проговорили свободно.

Използвате бебешки език при пораснали деца

Това е една от най-смешните и забавни картинки, погледната отстрани – родител, който с глезещ и бебешки тон говори на дете, което вече е в състояние дори да каже някоя мръсна дума. Вярно е, че на повечето родители не им се иска децата им да порастват, но бебешкото говорене е неприемливо, според специалисти и педагози даже и в бебешка възраст.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
до 3 преди 1 месец
Повечето престъпници идват от семейства където родителите само присъстват.Бедноста няма нищо общо с престъпноста тва е комунистически булшит измислен от клошари-евреи за да си прикрият престъпният характер и нрави.И тъй като бедността никога няма да бъде победена винаги ще има бедни и богати колко удобно е да се каже -беден човек какво да прави от немотия и мизерия откраднал да си нахрани децата купи бентли и яхта.Нещо като Бг богаташите.Всички примерни бивши комунисти...
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това са откачени био роботи репродуктори. Подмолно ти го пробутват тоя живот без да могат да получат съгласието ти, щото освен послушно да изпълняват репродуктивните функции заложени в ДНК молекулата друго нямат в главите си. Животът е дар, децата са бъдеще, и какво друго повтарят като развалена плоча. Животът е дар който родителите си подаряват сами на себе си и на своите родители, но този дар ще умира бавно и мъчително след това и ще заплати истинската цена с болката си.
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 1

Разбирам, че за да илюстрираш позицията си, като заемеш напълно противоположния полюс и надуеш нещата на максимална степен, ама твоето сравнение е, все едно да кажа, че защото повечето престъпници идват от бедни семейства, вместо да се опитаме да помагаме на бедните семейства и децата ин, трябва да построим концентрационни лагери.
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да ти казва 10 години подред, да се пазиш от ужаса на бременноста и билестите предавани по полов път, всявайки страх в теб от всякакви потенциални партньори, защото съществува възможност да са зли хора, искащи да те изнасилят, изнесат зад граница или просто да те направят нещастна домакина ...

А от един път да почне с “Къде е бебето? Къде е бебето? Къде е бебето? Айде раждай вече, искам бебе” ... МИ РОДИ СИ ГО САМА, МА ИЗКУКАЛА КУКУМЯВКЕ!
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Специалистите и педагозите могат да се таковат в таковата.Тва било неприемливо онова било неприемливо.Да се държат като с възрастни хора от малки.И защо после стават психари?Щото са нямали детство.Лошо било да се да се държи човек с малко дете като с малко дете-т.е бебешки. А какво е добро? Да му пуска порно филми от детската градина за да се образова?Пхах.Това са недоказани експерименти.Имаше някаква германска феминистка и тя голям експерт която настояваше за кастрация на всички бели момчета...