Ясни знаци, че бившият е продължил напред

Разделил се е с вас и в социалните мрежи
23 май 2020 20:05, Михаела Лазарова
13
Ясни знаци, че бившият е продължил напред
Снимка: Istock

Разделите са болезнени. Понякога се случва двамата партньори да имат желанието да поправят някои неща, които не са вървели и да подновят връзката си. В други случаи, когато няма желание за инвестиране на усилия от двете страни, връзката не се подновява. Ако все още изпитваме емоции към бившия, силно се надяваме нещата в някакъв етап да се развият в подновяване на любовната ни връзка. Но може да се случи така, че той да ни даде ясни знаци, че е продължил напред. Кои са те?

Той ви избягва

Дори и по едно и също време да се намирате на едно и също място, той може да избегне разговорите с вас или да е по-сдържан. Ако той определено не демонстрира, че се радва да ви види, а излъчва равнодушие, то това е ясен знак, че е продължил живота си напред.

Той ви подкрепя в търсенето на нов партньор

Понякога бившите партньори запазват нормални, приятелски взаимоотношения. Могат да разчитат един на друг, да се съветват, споделят. Когато той ви подкрепя в това да се срещате с потенциални нови партньори, иска вие да бъдете щастлива в личен план, със сигурност няма намерение да прави опити за подновяване на връзката си с вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
6
 
! Отговори
Продължават друг път преди 3 години
Глупости! Няма по-ревнив от българския мъж, дори ако той е инициирал раздялата. Моя бивш не спря да ме ревнува и държи за резервен вариант докато не си намери друга. Ако веднъж е бил с теб значи си оставаш негова завинаги (поне в неговия сбъркан мозък).
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато спре да пуска снимки с коментари колко е щастлив.
7
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Теглете и май-юни-юли и да си евава пиперо.
6
8
 
8
 
! Отговори
ШибиРиби преди 3 години
Особено ако нaeбe сестра ви тряа се знае че е продължил смело напред
5
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Статия", лишена от всякакъв смисъл. Ако е бивш, защо изобщо трябва да ви интересува? Всичко е свършило, защо трябва да ви търси и да се интересува ит вас или вие от него?
4
0
 
19
 
! Отговори
Друга смешка преди 3 години
Един друг дори не беше казал на жена си, че ще иска развод, а й беше оставил бележка на кухненската маса, заедно с ключа си от квартирата, която бяха наели, защото майка му още отначало не искаше тази моя колежка за снаха, а си беше набелязала друга. Дори не се бяха карали двамата млади съпрузи, той явно си я харесваше, но много слушаше майка си.И тръгвайки си, като част от своя багаж БЕШЕ ВЗЕЛ ЦЕДКАТА ЗА ЧАЙ, защото някога била купена от майка му и той я взел, изнасяйки се на квартира с жена си
3
0
 
14
 
! Отговори
За подаръците преди 3 години
За върнати подаръци знам, когато става дума за обидено момиче. Тя сама, по свое решение му връща подаръците, които той й е направил.Знам обаче някои смешни случки. Един, изнасяйки се от жилището на съпругата си след като беше подал молба за развод, заедно с вещите си беше взел общата им паста за зъби, наполовина пълното бурканче кафе и частично изразходения парфюм, който беше подарил на жена си няколко месеца по-рано за рождения й ден. Тя разказваше, че този парфюм струвал 35 лв :)))
2
2
 
16
 
! Отговори
Не, Мише преди 3 години
Повечето нашенци ревнуват бившата и след раздялата и то когато самите те са си намерили нови партньорки.Само веднъж чух някой да си иска подаръците от бившата, при това дребни неща. Сигурно има и други такива, но това е смешно и дребнаво. Има смисъл само ако й е подарил някоя старинна фамилна вещ, каквато се дарява на снаха, родила потомство.Понякога влюбеният мъж подарява такива неща на приятелката си, но ако тя не му стане съпруга и майка на децата му, редно е да ги върне.
1
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Направо, следващия бивш търсете.