5 добри причини да нямате връзка с женен мъж

Самочувствието ви ще се снижи
11 авг 2020 23:20, Михаела Лазарова
28
5 добри причини да нямате връзка с женен мъж
Снимка: Istock

Любовта не пита. Понякога идва в най-неподходящия момент. Друг път идва с много условия и трудности по пътя. Едно от тях е да се срещате с женен мъж. Това не е добра идея по няколко причини. Ето 5 от тях.

Той няма да изостави семейството си

Ако живеете с надеждата, че любовта ви ще е като в романтичен филм и накрая вие и той ще заживеете заедно дълго и щастливо, грешите. В живота рядко се случва така. Вместо това вие винаги ще сте другата жена. Винаги ще се налага да се криете. Винаги ще трябва да мълчите и да не се доближавате до дома и близките му. Винаги ще бъдете пазена в тайна. Винаги ще споделяте празници и щастливи събития с приятели и близки, но без него. Такава връзка е немислима и много болезнена в истинския живот.

Животът ви ще бъде поставен на пауза

Ако имате афера с женен мъж, животът ви ще се придвижва напред, но не по нормалния начин. Не и по начина, по който винаги сте искали. Ако искате семейство, може би деца и нормален, даже скучен семеен живот, надали ще го получите от женен мъж, който дори не е в процес на развод. Докато стоите и се надявате, докато чакате той да изпълни безбройните си обещания някой ден да се отдаде само на вас и да напусне съпругата си, вашият живот минава ден след ден, а щастието така и не идва.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: любовизневяраинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
3
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Има ЕДНА ЕДИНСТВЕНА реална причина в 21-ви век 2020г., да не желаете да сте с женени мъже като нас ...и тя е , че никога няма да си зарежем жената заради вас след 2-3 лашкания, просто задоволяване на нагона, което е нормално, след 10-15 години брак човек си иска тръпка, лашка-бега няколко пъти и дотам....за нещо повече ЙОК !
15
0
 
2
 
! Отговори
Киро Х преди 3 години
Мишoк, голема спИцяЛиска си, евала! А да нямат връзка с болен от СПИН, ще посъветваш ли дамите, които те четат? Кво ти пука, изпълни си плана, заплатката си ти тече.....
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А моралната страна въпроса? Откога давате трибуна на ораспии да дават мнение по тези въпроси?
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боже, тия женски писания и творения са страшно абсурдни. Не ви трябват 5 причини да не сте с женен мъж, трябва ви само една - ТОЙ Е ЖЕНЕН. Ако толкова държи на вас и съответно не държи (вече) на жена си, ще се разведе с последната, за да бъде с вас. Ако ли не, вие сте глупава, наивна уличница, мъжът е ***, а жена му е максимално унижена и съсипана, освен ако и тя не хайка по млади батки.
12
2
 
2
 
! Отговори
Още една: преди 3 години
Омъжена сте, накрая от 2 стола на земата-където е мястото на всеки ***.
11
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уф, страшни философи. Нещата са прости. Женен си, след 10-15 години връзката е изчерпана и се появява друга жена. Обичате се, развеждаш се с предната и си живееш с новата. Никаква трагедия няма. Аз направих така и съм ок. Какво ще се крия, пък ще ходя ту тук, ту там. Пък ще се озъртам да не ме хванат. Пък ще се чудя какво щели да кажат "хората".
10
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами да! Да не се занимават с женени мъже! Да си хванат някой млад, красив, богат и необвързан!Ама нещо май няма много такива, а?
9
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ви разбират главите, кре тени... Хората имат нужда един от друг и се съборат, вие щом сте щастливи с половинката си, ръгайте чушки в боба и не си пъхайте нусъ в чуждия живот.
8
3
 
7
 
! Отговори
До SS преди 3 години
Изключително много се интересувах точно от твоето мнение!И за мен мъж, който живее с азиатка е полуумен, ама си трая.Даже и за секс не стават като хората, мякат като котки докато го правят.
7
1
 
7
 
! Отговори
MaйMyната преди 3 години
И една добра пречина е, че той няма да се похфали на преятелете...за да не разбере женаму нали
6
4
 
2
 
! Отговори
супер преди 3 години
До АнонименСамият той се счита за трофей, освен това е неумен. И т.н.
5
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Резервирала трофейчето... майтап ;)))Феминистките така ли се борят с всички останали жени? Като им отнемат мъжете? Едва ли е възможно. Няма феминистка която да има вагинален оргазъм, а само неумен мъж би изкарал с такава повече от 2 - 3 вечери.
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Женените мъже не търсят връзка, така че, едва ли имате такава. ЗАГЛАВИЕТО Е КОНЦЕПРУАЛНО ОБЪРКАНО, ОТ КЪДЕТО И СТАТИЯТА Е ПЪЛЕН *** МЙТАП ;)
3
3
 
7
 
! Отговори
супер преди 3 години
Най-жалкото е, че дори да си успяла да му прекратиш брака, да си го повела по улиците да те видят че си резервирала трофейчето за себе си, няма такова трескаво озъртане и търсене из телефона, честно.
2
5
 
18
 
! Отговори
Тео преди 3 години
Ами има само една причина, и тя е основна - освен ако брака му не върви и се е разбрал с жена си, че ще приключват, просто такъв човек е кауза пердута. Това е нищо повече от едно комплексирано нищожество, което опитва да залъже егото си, тъчейки на два стана. За съжаление, будали и от мъжки и от женски род бол, и за това такива хора си развяват коня. Даже, особено при жените, се наблюдава понякога нещо като стокхолмски синдром - ти му свириш втора цигулка и му пляскаш, а него не му пука!
1
7
 
6
 
! Отговори
До 1-Хасан преди 3 години
Отивай в Анадола, Хасане