Как да се сближите след временна раздяла

Бъдете търпеливи
27 сеп 2020 21:32, Михаела Лазарова
9
Как да се сближите след временна раздяла
Снимка: Istock

Понякога раздялата е начин да спасите връзката си. Ако сте решили да си дадете малко време, за да преосмислите отношенията си и да си осигурите втори шанс за връзката, пробната раздяла е един от начините да продължите заедно напред. Тя обаче няма да е успешна без да работите усилено за отношенията си. Дори да се съберете след това, ако не коригирате поведението си, ако не решите проблемите си, няма да има промяна. Всичко ще започне постарому.

След временната раздяла двойките имат нужда от повторно сближаване. В началото е трудно да се държите както обикновено, защото неловкостта помежду ви не го позволява. Как да върнете близостта си? Какво трябва да направите, за да рестартирате връзката си, този път успешно?

Потърсете консултация за двойки

Невинаги хората успяват да се справят с проблемите в любовта сами. Понякога се налага да се обърнете към професионалист психолог или брачен консултант, който да анализира проблемите и конфликтните ви точки отстрани. Той ще ви даде ценни съвети за това върху какво да работите, как да развивате личността си по посока усъвършенстване на взаимоотношенията ви. В кризисни моменти в любовта специализираната помощ може да спаси връзката ви.

Бъдете търпеливи

Връщането към любовта и към това, което ви е свързало първоначално изисква време и търпение. Точно както е било нужно време, за да развалите отношенията си, така е необходимо и търпение, за да ги пречистите наново. Действате бавно. Не бързайте. Проявявайте търпение към себе си и партньора си. Давайте си пространство и въздух.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това с временните раздели не знам някога да е протичало добре. Нито консултациите с психолог. Чиста загуба на време и ресурси.Случвало се е някоя дето сме се зарязали преди 3-4-5-8 години пак да се съберем за една вечер. Интересно е. Ама като се събудиш сутринта се сещаш що не сте заедно и бежжжж...
3
3
 
4
 
! Отговори
пепи преди 3 години
Жената отваря краката,мъжа се намества отгоре и така се сближават най бързо.
2
6
 
5
 
! Отговори
митя преди 3 години
това е само в развити държави като германия и швеция например, където ми страдат от депресий и не знам каквоси...равнис!!!
1
7
 
13
 
! Отговори
Бул преди 3 години
Глупости. Какво значи временна раздяла. Щом са се разделили, значи някой не е искаш другия! Тогава закакво да се събират. Такива събирания са за смотаняците. Веднъж чао - чао.