Как да се сдобрите след скандал с партньора

Вижте как го правят двойките, които намират начин да стопят леда
17 окт 2020 23:00, Михаела Лазарова
15
Как да се сдобрите след скандал с партньора
Снимка: Istock

Всички двойки се карат. Няма партньори, които да са на едно и също мнение по всички въпроси. Винаги се появява някаква причина за спор, понякога за скандал. Ако успявате да се сдобрявате по правилния начин, нито една караница няма да бъде в състояние да ви раздели. За вас няма да има непреодолими проблеми. Щастието и хармонията ще се настанят трайно между вас.

Ако не умеете да се сдобрявате подобаващо след скандал, вижте как го правят двойките, които винаги намират начин да стопят леда помежду си, без да се нараняват.

Те поемат отговорност вместо да се обвиняват помежду си

Когато се карат, много двойки се стремят да се засегнат взаимно, да се уязвят, да докажат на другия, че са прави на всяка цена. Това е погрешна стратегия, която не оправя споровете и не решава проблемите, а задълбочава личностните разлики между партньорите.

Двойките, които умеят да се сдобряват по правилния начин никога не се стремят да печелят в споровете. Те не се обвиняват, а умеят да поемат вина индивидуално и заедно като двойка.

Те не се стремят към задължително съгласие

За да сте в хармония с партньора си не трябва да очаквате, че задължително трябва да сте на едно мнение по всеки въпрос. Това просто не е възможно. По-скоро се научете да приемате мнението и възгледите на другия без да се съдите един друг.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: любовна връзкаинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
5
 
! Отговори
Хахахахахахахахаха преди 3 години
Сдобряването е по два основни сценария:а) когато на него му се приискаб) когато на нея й стане ясно, че е прекалила и започне да му се умилкваБез физическо привличане връзката се изчерпва само за няколко месеца. Освен в някои много редки и много специални случаи. Или когато и двамата са на възраст и останат заедно заради децата, като си намерят други интереси извън семейството и извън секса. Намери ли си обаче някой емоционален партньор, семейството изчезва.
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
непрекъснато се крие в гаража да чати тайно
4
1
 
3
 
! Отговори
До 4 преди 3 години
С пари. Пълно е с обяви.
3
1
 
1
 
! Отговори
До 4 преди 3 години
С тиндър
2
2
 
3
 
! Отговори
До 4 преди 3 години
С Десислава :-)
1
1
 
4
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Брат, аз още не мога да стигна до секс, а съм на 20. Как трябва да действам?