5 решения за повече любов през новата година

Решете какво искате от партньора си и от връзката си
31 дек 2020 04:00, Михаела Лазарова
17
5 решения за повече любов през новата година
Снимка: Istock

В края на годината и с наближаването на следващата всеки от нас се замисля за това какво иска да му се случи през новата година и какво иска да промени. Промяната идва първо в самите нас, а чак след това в живота ни. Затова е време да си обещаем, че ще вземем необходимите решения да работим в посоката, в която искаме да постигнем желаната промяна.

Ако през новата година мечтаете да откриете любовта на живота си и искате това да се случи, ето какви решения може би е време да вземете.

Отделете време да излизате на среща със себе си

Ако през тази година сте ходили на безброй неуспешни срещи, самоувереността ви сигурно е пострадала. Пострадала е и вярата, че са останали свестни мъже, в които да се влюбите. Любовта към себе си обаче е най-важна. Трябва да отделяте повече време на себе си, да се глезите, да се развивате и да сте горди с това, което сте. Чак след това ще отворите сърцето си за някой друг, а и той ще ви забележи, когато усети увереността и позитивността ви.

Обещайте си да потушите старите пламъци

Ако сте се заровили в миналото, съжалявате за провалените си връзки и търсите вината в себе си, неслучайно сте зациклили на едно и също място, без да намирате любовта отново. С новата година е време да си обещаете да спрете да се въртите в омагьосания кръг на разбитото сърце и съжалението, и да продължите напред. Отворете съзнанието си за новото, което ви очаква. То винаги е по-добро.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
1
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
е ква любов, жената не пуска отзад - нема любов, само секс
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Любов няма.
7
3
 
1
 
! Отговори
Драго преди 3 години
Жените в днешно време в рамките на Територията са епичен *** - елементарни до припадък, ограничени, не пипвали книга през живота си, не пипвали и работа, с претенции за визия (но всъщност модифицирани от някой хирург до безкрай), само с материални интереси. Затова и преди години се ориентирах към мъжете - сред тях все още се срещат нормални такива. Това за комуникацията. Към секса никога не съм имал интерес и не ме е привличал.
6
5
 
5
 
! Отговори
7891 преди 3 години
До МдаПо-спокойно, ще те чукне някой инфарктОпределено имаш проблем с жените, явно те игнорират и има защо.Що се отнася до двете книги, от начина ти на изразяване си личи, че не си прочел нито една дори.Претенциите са присъщи на комплексираните мъже- без образование и добра професия и реализация, които по цял ден висят в нета, избивайки комплекси и преследвайки жени,единствения смисъл на живота им е плюенето по другите, порнотооо и самохвалството, избивайки зверски комплекси
5
4
 
7
 
! Отговори
4321767 преди 3 години
До МдаЯвно имаш големи комплекси, типични за малките мъже и не ти върви с жените въобщеОсвен това живееш в 19-ти век, много от жените днес са по-успешни от мъжете, с по-високо образование и по-добра професия,така че довода ти за издържането от мъжа олекваЖалко е, че има подобни мъже с претенции без покритие насреща - ценностната система, общата култура и интелекта са рядко срещано явление днес и не се купуват на промоцияЩо се отнася до семейството,повечето мъже не са годни да го имат и ценят
4
7
 
5
 
! Отговори
Мда преди 3 години
Иначе ми е много забавно, когато жени непрочели две книги през целия си живот, с ограничена обща култура, но иначе привидно красиви, нахакани и про.стоват.то нахални, като започнат да развиват трактати за живота и отношенията. Като ги слушаш все едно всички са им длъжни за нещо. Има много красиви, умни и интелигентни жени, които не парадират колкото другите. За такива един мъж си струва да даде всичко. А за другите най-много да им плати почасово за услугите , които те си мислят че не предлагат
3
6
 
5
 
! Отговори
Мда преди 3 години
Като чуя - какво може да ми даде, длъжен е да ме издържа, длъжен е това, длъжен е онова. В такъв случай щом обръщате една връзка изначало във Вид търговски отношения би следвало да може да отговорите подобаващо на това, което изисквате. Много си мислят че като си вдигнат краката и всичко е готово. Мда ама живота не е само това. Трябва интелект,възпитание, ценности. Когато ги има мъжът ще ви даде всичко защото ще е сигурен че ще гледате семейство и ще възпитате деца както трябва.
2
6
 
5
 
! Отговори
12347 преди 3 години
До АнонименНай-големи претенции към жените имат мъжете с най-малко покритие на самочувствието и които не стават и не могат да дадат на жената нищо специално във връзката, само избиват комплекси на нейн гръб.Те плюят жените най-много, защото не им се отваря парашута и жените просто ги игнорират
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Решение ще има като преснанете да плюете и обвинявате мъжете във всяка статия и се замислите вие самите какво представлявате и какво може да дадете в една връзка.