7 мъжки лъжи, за които да внимавате

Дайте си време да го опознаете, да проверите фактите
19 авг 2021 23:00, Михаела Лазарова
58
7 мъжки лъжи, за които да внимавате
Снимка: Istock

В първоначалния период, в който се опознаваме и разбираме дали можем да започнем връзка с някого, винаги се стремим да впечатлим. Понякога се случва да попаднем на мъж, който да не е напълно откровен с нас. Има няколко неща, за които представителите на силния пол са склонни да излъжат и определено не могат да се нарекат малки лъжи. Вижте кои са.

Финансовото му положение

Исторически мъжете са били оценявани по техните доходи и способността да ловуват или осигуряват сигурност. На първите ви срещи е напълно възможно мъжът, с когото излизате да иска да ви впечатли, разказвайки ви за свои ваканции, скъпи покупки, с цел да ви впечатли, да звучи убедително, че е финансово подсигурен. В последствие може да се окаже съвсем друга ситуацията му.

Житейска ситуация

Ако той живее със семейството си или съквартиранти, може да се страхува, че тази ситуация изглежда така, сякаш не е в състояние да ви покани в неговото си място, да се усамотите, че не е материално подсигурен.

Наличие на друга жена

Една от най-честите лъжи, които мъжете изричат в началото, докато се опознавате. Дори и да няма съпруга или сериозна връзка, много е вероятно да се вижда и с друга, освен с вас.

Последната му раздяла

Ако един мъж е бил основаната причина за край на връзката – изневерявал е на партньорката си, нанасял ѝ е физически и емоционален тормоз, измамил я е с пари и други, малко вероятно е да ви сподели тази информация. Имайте си едно наум, защото мъжете често играят ролята на жертвата, за да получат съжаление и подкрепа.

Още по темата ,може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, защо я няма най-популярната лъжа, на която жените обожават да се хващат:'Дай бе - само ***!'
29
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И какъв по-точно е проблемът? Ако някой те лъже( мъж или жена), бягаш оттам. Всеки интелигентен човек ще се усети по някое време. А жените, които постоянно се оплакват, че ги лъжат, обичат подсъзнателно такива мъже и такива си търсят. Тогава тя ще може да каже" ето, този и той е лъжец, всички са такива" и отива при следващия такъв. Те го правят защото това им оправдава ку.... ъка. Фрапиращо, но те обичат да са жертви на собствения си живот. По този начин не носят отговорност.
28
1
 
3
 
! Отговори
Лъжа номер едно преди 2 години
Само малко ***
27
1
 
10
 
! Отговори
356н преди 2 години
А коги ще напишете за 7 лъжи от жените ? Тия статии са само в едната градина....Ето ви една честа лъжа от жените -> "бебето е твое" мухахахахаха
26
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
44: и ние не искаме такава като вас, с големи претенции и предпочитаща котка пред мъж. Разбира се че не сте омъжена и следователно нямате деца. И по добре. Стойте си с котките, на нас примадони не ни трябват.
25
18
 
16
 
! Отговори
От 42 до 43 преди 2 години
Не мразя мъжете, просто не желая да живея с такъв. Много проблеми и претенции.Не си търсят партньор а някой да се грижи за тях (като мама). Българските мъже са най-зле по този показател от всички европейци!
24
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
42: ти си болна с промит феминиски мозък. Мъже бягайте далеч от такива като 42, с 2-3 котки и мразеща мъжете
23
13
 
14
 
! Отговори
До 36 преди 2 години
Кво против котките имате бе?! Чудни животинки са. Аз съм жена и много ги обичам! Всъщност предпочитам да си взема котка в нас от колкото някой мъж - яде по-малко, заема по-малко място и след нея по- лесно се чисти.
22
2
 
19
 
! Отговори
Внимавайте преди 2 години
Дреболии, с които мъжете хитруват да си легнат с някоя. Но те трябва да внимават за най-основното. Да не ги излъже, че е нормална, а да излезе луда! Ако е за бързо - Ок, но ако нещата се задълбочат, недай си боже деца с луда жена е ад. Побърква те. Нищо не те радва повече в този живот. Един приятел е на този гал в момента. Стана друг човек. Беше весел, добряк. Посърна, озлобя, само проблеми в неговия живот. Не го пожелавам на никой мъж.
21
3
 
10
 
! Отговори
Смотан преди 2 години
Много обичам жените с котки.--Големи надежди с малки възможности.--Много искане - малко даване.--Изпуснали свястното докато гонят дивото.--Недооценени но даващи оценки......Ако имате 10 котака пишете на Л.С.П.П. От Тутракан сам и имам свестна квартира,живея с помммияр ама той по смотан и от мен - погажда се с мачкии.
20
3
 
5
 
! Отговори
Смотан преди 2 години
Много обичам жените с котки.--Големи надежди с малки възможности.--Много искане - малко даване.--Изпуснали свястното докато гонят дивото.--Недооценени но даващи оценки......Ако имате 10 котака пишете на Л.С.П.П. От Тутракан сам и имам свестна квартира,живея с *** ама той по смотан и от мен - погажда се с малки.
19
1
 
17
 
! Отговори
Монол преди 2 години
.. и от 21 см после се окаже 15см :)
18
5
 
17
 
! Отговори
простотия преди 2 години
Най добре останете сама, така няма да ви лъжат лошите мъже, вземете си 10 котки и умрете в самота.
17
2
 
1
 
! Отговори
Вица: преди 2 години
За момичето и момчето в киното след три месечни волтови дъги и любовна история дето момичето или момчето си намерило пръстен в пуканките и казало : Край ти си решил/а да ме разкараш! Всеки трябва да е с акъла си не само в тези а и в каквито и да е общувания и комуникации. Тогава има светската гражданска позиция ...
16
2
 
12
 
! Отговори
Моята философия? преди 2 години
Много е проста в това взаимоотношение - всеки грешен избор поражда по себе си още грешни избори. Осъзнавайки грешка прекратяваш я веднага ....тръгваш си... Аз съм го казал отдавна - аз да се женя? Няма причина това на себе си или на която и да е жена! Има и такава приказка: една жена има много избори в живота и един ден винаги проклина избора си или този които я е оставил без избор.... Така, че тия блудкаво статии за домакини .... Дето неусетно са станали домашна принадлежност и обвиняват мъжа
15
1
 
2
 
! Отговори
Дега преди 2 години
Май го каза това трябва да проверя!
14
2
 
6
 
! Отговори
Вица е ... преди 2 години
Казан от един много голям художник мисля, че беше Сега или Сезан "Най-голямата ми грешка през живота е че считах жените твърде много за животни" . И тука има няколко факта, които подкрепят тезата му , а изключенията, които и се противопоставят са твърде малко. Аз съм срещал такива изключения през живота - обаче все бяха заети ... Или предпочетоха да бъдат животни.
13
2
 
2
 
! Отговори
Ами не ... преди 2 години
Аз имам впечатлението, че нормални взаимоотношения между мъж и жена са нещо просто, обаче в настоящата ситуация е некво супер сложно. Едно е "Голи и изплашени" - то е някъде фън, друго е лицемерието на реалността. И трето аз някак си имам тоя навик да има електростатика и тоя генератор като го изключа нема ме ....за определени хора съм мъртъв ... Като и' не изнася да прескачат волтови дъги седи си на тъмно ... Има един виц ....
12
0
 
7
 
! Отговори
:) преди 2 години
***, защо ни издаваш "спатиите" ???
11
0
 
8
 
! Отговори
Знаеш к'во ! преди 2 години
Стереотипните статии тип Метрополитен никога не са ми били интересни, както и тези заучени за масово потребление клишета. Обаче е просто - не нахалствай, като те обреже една жена един път - тръгваш си, недей да си с такава за която си креватно упражнение или тя е такава и не стой при жена дето не те иска ...