10 неща, които няма да направите, ако обичате истински

Когато обичате истински човека до себе си, вие ще му показвате уважението си
14 мар 2023 22:03, Михаела Лазарова
6
10 неща, които няма да направите, ако обичате истински
Снимка: Istock

Хората се ръководят от егото си. Дори да не са егоисти, егото и личното „аз“ е основен двигател на всичко, което правите. Егото оказва огромно влияние и във връзките ви. Когато мислите за партньора и отношенията си, най-често се фокусирате върху неговите думи и действия, опитвайки се да разберете дали ви обича истински, какво мисли за вас, следите действията му и се стараете да разпознаете сигналите на любов и обич.

Знаци, че не го обичате, а харесвате идеята за него

Имено егото пречи да погледнете към себе си и да се опитате да разберете дали вие обичате истински партньора си. Има някои неща, които не бихте направили, ако го обичате с цялото си сърце и го поставяте на първо място.

Кои са 10-те неща, които няма да се случат, ако обичате истински партньора си?

1. Съзнателно да го поставяте в компрометираща ситуация.

Няма да поставите човека, когото обичате, в неприятно за него положение. Ще се опитвате всячески да го предпазите от компрометиращи ситуации. Не бихте казали или направили нещо, което да го засегне, особено пред други хора.

2. Няма да пазите тайни от него.

Човек винаги има тайни в сърцето си, които никога не споделя и това е нормално. Но ако обичате партньора си истински, няма да пазите сериозни тайни от него. Връзката ви ще се базира на доверие, откритост и честност.

20 начина да покажете на мъж, че го обичате

3. Няма да издавате неговите тайни.

Истинската любов предполага да сте съмишленици в пазенето на тайни. Когато той ви сподели нещо, знае, че ще си остане само и единствено между вас. Ако обичате половинката си, не бихте издали тайните му.

4. Няма да показвате неуважение към него.

Когато обичате истински човека до себе си, вие ще му показвате уважението си. Не бихте направили или казали нещо, с което да го засегнете и да нараните достойнството му.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Което няма да се случи с никой друг.
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Не отлагай дълго време началото на интимните ласки. Сега нравите са такива, че някоя по-разкрепостена ще ти го отмъкне само защото ти си много скромна и стеснителна. Само че прецени много добре дали точно той е човекът, когото си чакала и търсила.
1
0
 
3
 
! Отговори
В. преди 11 месеца
Всичко е вярно. Имам доверие в нея.