Как Марс в Лъв ще се отрази на всеки зодиакален знак?

Очаква ни наистина горещ период до 10-ти юли 2023 г.!
5
Как Марс в Лъв ще се отрази на всеки зодиакален знак?
Снимка: iStock

Навлязохме в особено динамичен астрологичен период, обусловен от дръзката, ярка и страстна планета Марс, която навлезе в огнения, смел и неподвижен знак Лъв и ще остане там до 10 юли. Този транзит е не само кръстосване на две силни енергии, но и отправна точка за ново начало.

Римският бог на войната, горещият Марс е планетата на самоутвърждаването, агресията и страстта. Вярвате или не, Марс е това, което ни подхранва и мотивира да предприемем действия. Творчески, сексуално или по отношение на оцеляването, Марс носи искрата, но знакът, през който преминава, определя музата зад нашето вдъхновение. Избухлив и воден от чистите си страсти, Марс не се страхува да тръгне на битка за това, което желае. При навлизане в егоцентричния знак Лъв, червената планета възвръща силата и волята си, особено след почти два месеца пътуване през свръхчувствителните води на Рака.

Горещината настъпва: Марс запали своя огън в Лъв на 20 май и ще остане там до 10 юли.

Марс и Лъв са представени от елемента огън, символ на сътворението, екстровертността, плодородието и страстта. Лъвът също се управлява от слънцето, така че може да се каже, че тази енергична синергия не може да бъде опитомена лесно. В Лъв Марс е смел и уверен лидер с детско сърце. Изпълнител по душа, но арогантен и склонен да изгуби самообладание и да се поддаде на дълбоката си гордост.

Марс в Лъв ще бъде възможност за нас да култивираме смелост и да следваме желанията на сърцето си. Буен и забележително креативен, Марс в Лъв ни насърчава да бъдем безапелационно верни на себе си, независимо дали на другите им е удобно да сме в центъра на вниманието.

А ето и как Марс в Лъв ще се отрази на вашия слънчев и/или изгряващ знак (асцендент):

Овен

Възхитителен и почервенял от страст, огънят в сърцето на Овена ще гори по-ярко от слънцето. Хората от този знак ще са в центъра на вниманието по време на този енергичен транзит. В края на краищата Марс е планетарният владетел на Овен, така че е ясно, че този период ще има значително влияние в живота на хората от тази зодия.

Телец

Вие винаги сте харесвали удобствата, но сте готови за надграждане този сезон. Вече сте преодолели емоционалната нестабилност на Марс в Рак, когато сте търсили повече уединение, а сега започвате да поемате нещата в свои ръце и правите всичко необходимо, за да поставите граници в личното си пространство. Предупреждение: опитайте се да не давате много власт на егото си и избягвайте игрите на власт, тъй като това може да доведе до някои семейни драми. Не се страхувайте да поемете инициативата в личните си дела. Не крийте емоциите си повече, а ги изразявайте гласно.

За другите зодиите, можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: марс в лъв
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Глуууупооооостииииии!