Седмичен любовен хороскоп за 20 - 26 ноември

Марс ще ни подтиква, докато Сатурн ще ни дърпа
20 ное 2023 07:42, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 20 - 26 ноември
Снимка: Istock

Очаква ни динамична, донякъде и напрегната седмица за любовта. Марс няма да бъде в добра позиция спрямо Стрелец. Въпреки това ще имаме силното желание да постигнем растеж и развитие в любовен план. Марс ще ни подтиква, докато Сатурн ще ни дърпа. Хубавото е, че това няма да продължи дълго. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен 

Вярата ви в любовта може да бъде подложена на изпитание през тази седмица. Тази криза вероятно ще настъпи, когато Марс, който е управляващата ви планета, влезе във вашия 9-и дом на вярванията в петък, но няма да е в добра позиция спрямо Сатурн.

Може да се натъкнете на разочарование, свързано с неспособността ви да реализирате най-висшите си идеали относно текущата ви житейска ситуация с партньора ви. Ако напълно блокирате любовта, защото не вярвате, че някога ще се получи, може да осъзнаете, че вие сте единственото нещо, което стои на пътя ви. 

Телец

Марс навлиза във вашия 8-и дом на трансформацията, което вероятно ще стимулира желанието ви да „преследвате“ удовлетворение с някого, на когото имате доверие. Проблем може да назрее, когато Марс се срещне със Сатурн. Ако сте във връзка с любимия човек може да се отдалечите и да загубите внезапно желание за интимност в спалнята. 

Ако пък нямате партньор до себе си, може да не искате да се отворите за нова любов. Не забравяйте, че тази ситуация е временна. 

Близнаци 

Желанието ви за създаване на любовна връзка може да бъде доминиращо, защото може да дойде с цената на напредък в кариерата. Ако в момента сте необвързани, може напълно да пропуснете възможността за работа, защото сте твърде заети да преследвате любовта. Като алтернатива, ако сте във връзка, възможно е да почувствате, че партньорът ви не ви подкрепя в преследването на професионална цел, която изисква голяма доза ангажираност. Има вероятност и да стигнете до конфликти. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Мийте си краката редовно. С миризливи крака няма да има никакъв любовен процес.