Зодиите, които са най-капризни по отношение на храната

Тези знаци често превръщат храненето навън в истински кошмар
25 ное 2023 12:09, Теодора Драгоева
4
Зодиите, които са най-капризни по отношение на храната
Снимка: iStock

Тъй като знаем, че нашите зодиакални знаци определят много неща за личността ни, нормално е те да могат да повлияят и на това как се отнасяме към храната като цяло. Ако сте капризен, упорит, прекалено критичен или решителен, това определено ще има нещо общо с начина, по който гледате на храната. Ако сте човек, който харесва храната да бъде приготвена добре и поднесена красиво, няма да сте доволни от нещо питателно, но безвкусно.

Може да сте придирчив към храната по различни причини. Ако не харесвате една голяма група храни, като рибата и морските храни, може да не смятате себе си за капризен човек, но вашето семейство и приятели може да ви намират точно за такъв. Някои придирчиви хора се влияят от визуална гледна точка – ако храната е със странен цвят или е твърде разхвърляна, те няма да я консумират. Някои хора имат проблеми с усещането в устата и текстурата.

Има и такива, които просто не харесват храната, нямат апетит към нея и трябва да бъдат едва ли не подсещани, за да се хранят като цяло. Те се опитват да се хранят редовно, но често пропускат хранения или просто ядат плод, вместо добре балансирано ястие.

Храната и начинът, по който я консумираме, са толкова обвити в нашите индивидуалности, че не е изненадващо, че нашите зодиакални знаци биха ни повлияли. И така, кои точно са зодиите, които са най-придирчиви към храната?

Дева (23 август – 22 септември)

Девите стигат до крайности с тяхното капризно хранене. Те не само имат дълъг списък от неща, които не ядат, но също така са много загрижени за микробите. Те ще избършат сребърните прибори, когато са навън за вечеря и ще гледат всичко под лупа.  Няма да са доволни от подправките и сосовете в храните, които си поръчват по заведенията.

Девите обичат храната им да е по фиксиран график и са склонни да упражняват строг контрол върху това, което ядат. Те са толкова специфични в поръчките си, че сервитьорът трябва да си води бележки, за да гарантира, че Девата ще получи храната си точно както я иска.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: придричив
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Мъжете "Стрелец" и "Риби" са наистина много придирчиви спрямо храната. Имам подобни наблюдения и относно две моми - скорпионка и козирогиня.
2
2
 
4
 
! Отговори
Жоржофоб преди 5 месеца
Тва живота на мисирката е интересно нещо! Чакаме статия 9-те най сложни за писане цифри
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
6 зодии - туй е половината зодияк :)))