Палта: шест модела, които ще са на мода тази зима

Ето как да се подготвите за студения период
3
Палта: шест модела, които ще са на мода тази зима
Снимка: iStock

В един перфектен свят зимното палто е две неща - слой защита и стилна дреха. Трябва да ви стопли и предпази от елементите на околната среда, но в идеалния случай ще бъде и нещо, което наистина нямате търпение да облечете. За наш късмет, най-добрите тенденции при палтата за 2023 година поставят отметка и в двете категории - те са толкова красиви, стилни и топли, че нямаме търпение да застудее.

Тазгодишните тенденции в зимните палта имат силно влияние от стиловете на старата школа, но с леко модерни обрати, които създават устойчив на времето резултат. Свалящи се яки, неостаряващи материали и модени цветове са само някои от характеристиките на това, което ще бъде модерно при палтата за тази година. И не се притеснявайте - от вълна до изкуствена кожа, уютните опции са в изобилие.

Ако си търсите нови зимно палто, тези шест стила са точно това, за което трябва да се оглеждате по магазините. Дайте почивка на старата черна зимна дреха, която носите всяка година, и се запасете с нещо ново, стилно и модерно.

Шест модела зимни палта, които ще са на мода

1. Палто тип Sherpa
 

Годината 2000 или 2023 е? Палтото тип Sherpa е вечно допълнение към вашия гардероб, към което може да сеее обръщате години наред. С пухените и меки детайли, облицоващи вътрешността, яката и ръкавите на якето ви, едва ли има студен ден, в който този модел да не ви стопли. Би било небрежно да не споменем и колко адаптивно е якето. Може да го съчетате с дънки, панталони или дори рокля и чорапогащник за по-официално облекло покрай празничния сезон.

Снимки на палтата и цялата статия можете да авидит и прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: палта
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
2
 
! Отговори
Kiffla преди 5 месеца
Аз пак не разбрах. Как да ходя с шест палта през зимата?