7 качества, които ви правят атрактивна жена

Ако има нещо, което привлича най-силно мъжете, това е страстната натура
24
7 качества, които ви правят атрактивна жена
Снимка: Istock

Много често се питаме с какво привличаме хората около нас. Кои са онези качества, които са атрактивни и ни правят интересни в очите на другите, особено на потенциалните ни партньори в живота. Има едни определени качества и ако ги притежавате, то със сигурност сте много привлекателна дама. Вижте кои са те.

Достойнство

Дамата с изявено чувство за доблест, чест и достойнство е жена, която няма как да остане незабелязана. Когато вие изпитвате уважение към себе си, към собствената си личност, това излъчване говори повече от хиляди думи. То вдъхва увереност на хората около вас, че общуват с човек с ценни качества.

Компетентност

Хората, които са професионалисти в своята област, справят се добре и са компетентни, са неустоимо привлекателни за другите. Те излъчват увереност и стабилност. Усеща се, че имат много знания и ценни умения, които впечатляват околните и ги карат да им се доверят.

Скромност

Прекалено високото самочувствие и арогантност са черти на характера, които отблъскват повече, отколкото дори неприятната външност. Едва ли има много хора, които харесват в обкръжението им да има високомерни личности. Скромността е онова качество, което може да ви превърне в предпочитани за общуване и интимен контакт. Разбира се, скромността не бива да се бърка с липсата на мнение и срамежливост.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Дамяна, какво работиш?
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Потайна сте. В същото време сте отворена за изненади, например ако приятелят ви ви подари работен гащеризон размер М и ви каже да ходите на лозето с него, приемате веднага с усмивка.
13
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Може да е обикновена, като всички и пак да си е атрактивна за някой!
12
4
 
8
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 4 месеца
Готвите,шиете,правите убави дудучета,давате отзад. Атрактивна сте.
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Приятни сънища!
10
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Бабата внася социален елемент и после се отдава на манипулации.
9
3
 
3
 
! Отговори
Баба Гошка преди 4 месеца
И 12 часа работа не са много. Аз работих и по 17 часа и денонощно, когато се налагаше, но не за друг, а за собствена сметка. Затова на 50 год. имах предостатъчно да се пенсионирам, не да чакам да падна на браздата на 67 год. Животът е един и е важно човек да прави неща, които са му приятни и да се развива. Не да бачка и да бачка и след това да харчи и да иска още и още парцалки и тем подобни
8
4
 
5
 
! Отговори
Баба Гошка преди 4 месеца
Дамяна, работата като грохнеш и бързо ще те заменят с нов модел труженичка. Парите им организират инфлация и много бързо ще ти ги приберат. Инвестирай в пасивен доход и си създай семейство, поне едно дете. Като се наработиш и грохнеш никой няма да те погледне такава егоистично настроена. Парите идват и си отиват. Един ден ще се погледнеш в огледалото и ше видиш баба Дамяна да те гледа оттам. И парите няма да ти стоплят душата през зимата на живота. Освен ако не планираш да правиш бънджи без въже
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Привличането е индивидуално. Ако не е атрактивна, няма да иска да я изолира, унижава и притежава. Но не може да пречупи.
6
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 1 А ти какво правиш по цял ден? Помагаш на децата да решават задачи и да си научат уроците ли? Или си правите компания само с котката? Тя мърка, ти я галиш и от време навреме й приказваш?
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Мишеее, не пренебрегвай физическите качества!
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Михаела Лазарова е много симпатична новинарска. Има европейско излъчване.
3
12
 
13
 
! Отговори
Дамяна преди 4 месеца
Аз съм превърнала смисъла на живота си- в работа! По 12 часа работя на ден, преди малко се прибрах. Работа и пари. И на харча! Нямам мъж, деца. Всичко си е за мен. Животът като цяло е безсмислен, но поне да си го изживея така, както искам- работа и пари.
2
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Пo-aтрактивни за днешните мъже са жените с по-голям от техния.
1
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Дреме ми. Аз имам пpace. Чорбар се казва, викаме му Чорбо на галено. Жената го храни, храни и кокошките. Жената работи в общината, та имаме и заплата. Купуваме си брашно и грозде за ракия. Жената не пие ракия, та ни стига. Жената сутрин направи кафе и закуска, приготвя обяд, нахрани животните, после отива на работа. Като се върне, омеси хляб, направи вечеря, пак нахрани животните. Прави салата, вади ракия за мен. Събота и неделя не ходи на работа, та стегне нещо по къщата. Идилия!