Пълнолуние в Дева - как ще се отрази на вашия зодиакален знак

Пълнолунието е на 24 февруари
Обновена: 22 фев 2024 10:44 | 22 фев 2024 10:43, Теодора Драгоева
0
Пълнолуние в Дева - как ще се отрази на вашия зодиакален знак
Снимка: iStock

Любовта е във въздуха дори и по отношение на февруарското пълнолуние! Наричана Снежна луна, тази луна ще достигне своя пик на 24 февруари – точно 10 дни след Свети Валентин.

Пълните луни имат астрономическо значение в космическия свят. Те символизират повратни точки, кулминации, завършек или пробуждане, докато енергията им може да се усети три дни преди и след самото пълнолуние.

Пълнолунието през февруари е в зодиакалния знак на Дева (на 5 градуса) – един практичен, обоснован и ефективен земен знак.

Около това пълнолуние ще присъства смесен асортимент от енергии. Една от най-отрезвяващите и предизвикателни енергии ще бъде усилена по това време, като може да възникнат големи предизвикателства, депресия, раздяла и изолация.

Въпреки че може да се почувстват трудности, пълнолунието ще бъде в опозиция с Меркурий, което ще доведе до дълбока нужда от балансиране на ума, емоциите и сърцето сред предизвикателствата. Тъй като Венера и Марс се обединяват и танцуват с Юпитер във Водолей, ние също можем да бъдем запалени за романтика, удоволствие и удовлетворение.

За да разберете какво може да означава пълнолунието през февруари за вас въз основа на вашия зодиакален знак, четете нататък:

Овен
Предстои ви да жонглирате с много отговорности и проекти, свързани с работата. Най-вероятно ще бъдете фокусирани върху вашите приоритети и няма да искате да се отпуснете и да се забавлявате.

Около пълнолунието през февруари ще настъпи важна повратна точка в професионалния ви живот. Може би да довършите голям проект за вашия шеф или да започнете нова работа. Не забравяйте да проверите здравословното си състояние и да си уговорите среща с вашия лекар или диетолог, ако нещо ви притеснява.

За останалите зодии четете  в Тialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: пълнолуние в Дева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари