Бекъм застави жена си да напълнее

Играчът на Реал Мадрид нае диетолог за жена си Виктория, тъй като много иска тя да е по-здрава и да му роди дъщеричка
7 авг 2006 19:05,
Бекъм застави жена си да напълнее
момента Виктория е на специална въглехидратна диета, с която да качи няколко килограма, за да се подготви за следващата бременност. Снимка:Корбис
Дейвид Бекъм, футболистът–мокра мечта, на милиони жени по света има проблеми със своята собствена. Играчът на Реал Мадрид нае диетолог за жена си Виктория, тъй като много иска тя да напълнее.

Футболистът отчаяно иска да има още едно дете и то да е дъщеря, след като вече стана баща на трима сина. Преди известно време Бекъм заяви, че той и Виктория ще правят бебета, докато най-накрая не им се роди момиченце.
Според специалисти слабостта на прекалено кльощавата Виктория може да изиграе лоша роля върху менструацията и, както и върху това да може да забременее. Според докторите, организмът предпазва жената от бременност, когато е прекалено слаба и недостатъчно подходяща за износване на дете.

В момента Виктория е на специална въглехидратна диета, с която трябва да качи няколко килограма, преди да се подготви за следващата бременност.

Близък източник до звездната двойка коментира: „Виктория се бори постоянно да изглежда възможно по-слаба. В края на краищата тя се съгласи с Дейвид, тъй като и двамата много искат тя да забременее. Към трите момчета, които обичат изключително много те биха искали да прибавят и едно малко момиченце“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание