Секси български майки. Чак да им... завидиш

Да си майка не означава да забравиш, че си жена
Обновена: 9 юни 2011 15:06 | 8 юни 2011 13:35,
148
Секси български майки. Чак да им... завидиш
Ирена Милянкова. Снимка: Булфото

Да си мамче и да си адски секси в днешно време не е табу, а по-скоро правило. Слава Богу, българката е жена, която обича да е в крак с модните тенденции и да се поддържа и дори след като роди, бърза да влезе във форма и да събуди мъжките фантазии...Особено ако е в шоубизнеса или пък на модния подиум.

Да си „милфка" (mother I'd like to f*ck) отдавна не е обида, а по-скоро комплимент за една жена. И без значение дали си на 20, 30 или 40... с едно две или четири деца, пак може да се чувстваш желана и привлекателна.

„Вземи си кака да те отрака" е мотото на младите лъвчета по света и у нас. Eто защо се спряхме на едни от най-готините и яки „каки", които където и да минат, не остават незабелязани.

Без да се стараем да ги подреждаме „коя е по-по-най" и да претендираме, че сме показали всички секси мамчета у нас, ви представяме десет наистина красиви и желани майки в галерията!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още по темата: майкасекси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"***"?! Ступид мотхер фуцкер
46
1
 
17
 
! Отговори
Ина преди 13 години
Разбирам, жалкото е че тук няма снимки на многото готини мамчета от обикновените детски площадки. В тези форуми нормалните жени остават с едно гадно впечатление от българския мъж, който често забравя че жените са личности и е тъпичко да ги слагаш под общ знаменател. А в БГ има страхотни мамчета, факт! И те се поддържат много повече от разните известни, заради уважението към себе си и любовта към мъжа си. Не го забравяйте когато пишете във форума, моля!
45
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
е те са си намерили мъже с кинти и нон стоп ходят по процедури, как няма да са секси, аз веднъж на 3 месеца ходя на фризьор, за друго няма нито пари, нито време, нямам бавачки
44
0
 
22
 
! Отговори
Nobody преди 13 години
Тая статия нова версия на "Благодаря Ви, д-р Енчев!!" ли е?
43
0
 
18
 
! Отговори
jasemi преди 13 години
"Особено ако е в шоубизнеса или пък на модния подиум." А ние които не сме в "шоубизнеса"да не изглеждаме като караконджули?Всяка жена се стреми да изглежда добре,според собствените си разбирания и възможности!***,дрън,дрън..
42
1
 
28
 
! Отговори
Az преди 13 години
От тези една няма, на която мъжа й да е случаен, да работи в офис по 8-10 ч за 600 лв, да си гледа сама детето, а да не зависи от отбор гледачки и сама да си поддържа къщата! С начина на живот на тези жени 90% от майките в БГ ще са секси майки......
41
2
 
11
 
! Отговори
до Ина преди 13 години
Мори, мъжът не може да има деца без жена, да. Ама я се замисли една жена може ли да има деца без мъж? Или още си мислиш, че децата ги носят щъркелите?
40
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ина ти лесбийка ли си?
39
3
 
15
 
! Отговори
Алекс преди 13 години
Ина, преди да раздаваш акъл на хората, за какво да имат мнение, ти се замисли, ако твоята щерка ти се появи на вратата 14(!)-годишна, бременна от мутра, дали ще я похвалиш, че е една страхотна майка и на 14 години трябва да бъде тъкмо бременна и нищо друго?И ако имаш момиче на 14 години и то чете във всички медии, колко е страхотна една нейна наборка, защото е забременяла на 14, дали ще си доволна, че някой без да мисли преписва прессъобщения, а кой чете отсреща няма значение?!..
38
17
 
8
 
! Отговори
Ина преди 13 години
Майчинството е най-прекрасното нещо, което може да се случи на една жена. Замисляли ли сте защо мъжете толкова мразят раждали жени? Просто майките доказват, че могат да дарят живот, а и най-якия мъжага не може да сътвори дете без жена. Всичките им постижения не струват нищо пред човешкия живот, които ние можем да родим. Юнг е изписал цели трудове на тая тема, стига да има кой да чете!
37
3
 
15
 
! Отговори
старанието на мъжа преди 13 години
Роди му жената деца, той стане дебел, все едно той е раждал, плюска, като за Световно ходи с дрипи и пърди, лежи и вечно недоволен, негативно настроен към нея децата, приятелките и прятелите и вечния мърморан. Не се бръсне, това вода и съпун еветуално само в неделя или, през две недели! Никъде не я води нито на планина, нито на море никави развлечения и разнообразия мрън- мрън...Колко несправдиливо само и не честно! Но, кога "тенджерата си намери похлупака" тогава са си едно допълнение!
36
0
 
7
 
! Отговори
ръП преди 13 години
Само на мен ли се струва, че "нововъведения" англолизичен термин "***"-ка ми звучи като "миФа". Бедния речник на самопровъзгласилия се елит винаги докарва, ятото *** да пелтечат в захлас на тъпанарски език с 400-думов речник. Тъй-тъй, мисирките се готвят на есен.
35
3
 
4
 
! Отговори
VinnieJones преди 13 години
*** *** ***...
34
2
 
11
 
! Отговори
до 32 преди 13 години
Те няма какво да ядат, а ти се тревожиш, че не си правили маникюр
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Същото може да се каже и за мъжете!
32
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На Запад много жени от по-низшите слоеве на обществото раждат първото си дете на около 20 години, а четвъртото и петото на около 40... Тази е започнала от 15 годишна, сега е на 25, значи на 45 ще роди 12-тата си рожба! Браво! Дано да е осигурила добри възпитателки на децата си, че да станат хора.
31
15
 
8
 
! Отговори
старанието на жената преди 13 години
Някои жени изобщо не се поддържат. Дори не си мият чехлите не си поддържат маникюра и педикюра косата,ноктите не се гримирват ходят, като краварки ,където туко- що излиза от обора. Освен, че са изключително занемарени към себе си, такива са и в дома си и изобщо, под всякаква критика.
30
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ина, не си съвсем права. Ние коментираме тези в класацията. Никой не оспорва, че има нормални жени, които са съответно и нормални майки. Но ти в момента се опитваш да ни вмениш вина, защото не харесваме пачавретините. Не ме карай да правя аналогия между моята майка и Галена, или Ирена Милянкова. Майка ми не се е снимала в порно филми как яде месото на някой от многото си бивши мъже, нито пък е започнала да ражда деца от 15 годишна възраст . Надявам се да ме разбереш правилно, не се заяждам с теб
29
1
 
4
 
! Отговори
от 14 преди 13 години
26 - Ми те ги плюят сигурно като се напият и надрусат! Да не говорим, че като гледам и са геронтофили повечето! Дори не са разбрали, че обичан човек не го нараняваш и правят сравнения между педофил и неговата "обич" към деца!
28
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
HIPI I CIGANINTOVA VIJDAM NA SNIMKATA