Секси български майки. Чак да им... завидиш

Да си майка не означава да забравиш, че си жена
Обновена: 9 юни 2011 15:06 | 8 юни 2011 13:35,
148
Секси български майки. Чак да им... завидиш
Ирена Милянкова. Снимка: Булфото

Да си мамче и да си адски секси в днешно време не е табу, а по-скоро правило. Слава Богу, българката е жена, която обича да е в крак с модните тенденции и да се поддържа и дори след като роди, бърза да влезе във форма и да събуди мъжките фантазии...Особено ако е в шоубизнеса или пък на модния подиум.

Да си „милфка" (mother I'd like to f*ck) отдавна не е обида, а по-скоро комплимент за една жена. И без значение дали си на 20, 30 или 40... с едно две или четири деца, пак може да се чувстваш желана и привлекателна.

„Вземи си кака да те отрака" е мотото на младите лъвчета по света и у нас. Eто защо се спряхме на едни от най-готините и яки „каки", които където и да минат, не остават незабелязани.

Без да се стараем да ги подреждаме „коя е по-по-най" и да претендираме, че сме показали всички секси мамчета у нас, ви представяме десет наистина красиви и желани майки в галерията!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още по темата: майкасекси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
5
 
4
 
! Отговори
Дрън Дрън преди 12 години
*** един стар лаф... Крава с теленце - знаеш ли какво значи - проверена вързва. Айде, първа употреба вземи си една дефектна. Ама що за разсъждения имате някои направо ви се чудя как е възможно такъв дефект на природата!?
66
0
 
11
 
! Отговори
Chikatilo преди 12 години
64...що бе братле хормона ме удари пролетно кво лошо има :))))))))
65
2
 
2
 
! Отговори
Chikatilo преди 12 години
59...доста си глупав не се обиждай, ама не сравнявай с ***, защото затова сме на това дередже...българските жени не раждат, а ония цвъкат деца ! Така че да за пример е ! Евала !
64
0
 
25
 
! Отговори
Димитрова преди 12 години
Щях да се зарадвам, ако бяха направили класация от секси майки - обикновени жени. Да бяха снимали майките, тичащи след децата - как ги кърмят, бършат им дупетата или ги разсмиват, за да не плачат. Съгласна съм, че има много привлекателни майчета, но е хубаво и да се знае, че не им е лесно да са във форма и да подържат външния си вид, особено когато това не им е професия и нямат помощ. Успех на всички, които са качили по 25кг, имат стрии и... гърдите им никога няма да бъдат, каквито са били!
63
3
 
3
 
! Отговори
Естет преди 12 години
Чикатило, ти не се обаждай, че само за това мислиш
62
10
 
4
 
! Отговори
Секънд хенд преди 12 години
Заплодените девойки не ми ги хвалете. Втора употреба жени не взимам (само коли)
61
1
 
12
 
! Отговори
Chikatilo преди 12 години
На всичките дечица да им е*еш майките му се вика на тва !!!
60
5
 
2
 
! Отговори
Естет преди 12 години
Много е добра тази от снимката, иначе разни лелки не харесвам. А тая Галена прилича на аграрка, да ходи на село.
59
0
 
13
 
! Отговори
Дрън Дрън преди 12 години
Браво 47 Адашке ;-)Реално тези "миски" изобщо не ги харесвам, толкова "клъцни/срежи" има по тях, че изобщо не разбирам какъв пример могат да бъдат (освен за някоя фолк-фурия). А има такива българки, аз като жена им се възхищавам по улиците, чаровни, с хубава походка, свежи (в много случаи без грим), по над 30 г. с по едно - две деца, ама то тяло, сексапил,(без операции, без фитнес). А пък тези повечето парцали, къде всеки с пари да се избърше, айде моля ви се, това не са городостта на нацията.
58
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тази пък какво я хвалят с 4 деца, родила на 15, все едно трябва да е за пример, по тая логика всички *** са пример на нацията...
57
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
аз се опитвам да се поддържам и да изглеждам добре и с малко пари, с много и баба знае, кво ми се хвалят
56
0
 
10
 
! Отговори
34567 преди 12 години
Тая "статия" все едно е написана от някой 15-годишен пубер. Поне граматическите грешки си оправете.
55
1
 
21
 
! Отговори
една преди 12 години
"българката е жена, която обича да е в крак с модните тенденции и да се поддържа и дори след като роди, бърза да влезе във форма и да събуди мъжките фантазии..."---------------------------------------Съжалявам, немога да се съглася със статията! Аз съм сексапилна и лъчезална, не защото съм поддържана или в някаква супер форма, а защото съм обичана, зачитана и глезена от мъжът до себе си! А когато мъжът истинскиобича за него си всякак секси!
54
0
 
5
 
! Отговори
електорат преди 12 години
НА ТЕЗИ РАБОТАТА ИМ Е ВСЕКИ ДЕН ДА ХОДЯТ ПО СЕРВИЗИТЕ ЗА ДА СИ ОПРАВЯТ ТУНИНГА!!!!!!! А ЦЕЦИТО Е КОНКУРЕНЦИЯ НА ДРАКУЛА!!!!
53
0
 
32
 
! Отговори
Ина преди 12 години
Замисляли ли сте се кой е пуснал 14 год момиче да става манекенка? Това е резултат от чудничкото възпитание на родителите. В БГ се наслагва мнението, че не може да си хубава жена ако ни си ходила по конкурси и не си се снимала по *** в някой каталог, проблемът е че майките и татковците тикат децата си да стават това, а медиите го толерират със всевъзможни статии оправдаващи простотията с това че си известен и богат!
52
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прави са хората по-долу, че тия не живеят нашия живот - мъжът им да е на заплата, да си гледат сами децата и къщата и същевременно да работят по 8 часа на ден. Второ - да ми дават за пример някоя, забременяла на 14 години, не, мерси. Тя не е забременяла от любов към децата, ами от... хм, други подбуди, да го кажем. Аз на тази възраст още съм си играела на криеница пред блока. Освен това май това да забремениш под 18-годишна се наричаше педофилия??? Всяка статия представя нещата тенденциозно.
51
0
 
19
 
! Отговори
някой преди 12 години
В днешно време порното диктува всичко ... дори и статиите в днес.бг!
50
3
 
16
 
! Отговори
NoName преди 12 години
С две думи: дърти ку.ви!
49
1
 
31
 
! Отговори
Oleee преди 12 години
Тая класация си е чисто поръчкова! Половината от тия могат да изплашат всеки в тъмното или да участват във филм на ужасите без грим!
48
0
 
13
 
! Отговори
ттт преди 12 години
Защо в класацията я няма началничката на Милянкова, собственичката на харема "Визаж" Калканджиева ?