Мъжете, които всяка жена би искала да има в леглото си

Сп. "Мадам Фигаро" е направило класация на 15-те красавци
5 авг 2011 14:40,
270

На първо място е поставен актьорът Райън Гослинг, който покорява женските сърца със сантименталното си излъчване. Недостатъкът му е, че има навика да разхожда по-често кучето си, отколкото приятелките си, както и че по време на тези разходки предпочита да носи не особено естетични и елегантни потници. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

 

В разгара на лятото сексуалните фантазии на дамите се подхранват от снимки на техни звездни любимци в оскъдни облекла на плажа. На базата на тези фантазии сп. "Мадам Фигаро" е направило класация на 15-те красавци, които всяка дама би искала да има в леглото си, съобщи БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Още по темата: мъже
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
197
2
 
2
 
! Отговори
редактор преди 12 години
Ни един не ми хоресва! Липсва им нещо съществено на тез от снимките! Заглавието ще и по коректно ако вместо думата мъже се използва изразът - секс израчки . т.е "Секс играчки , които всяка жена би искала да има в леглото си":))
196
15
 
1
 
! Отговори
от 188 преди 12 години
Ееее, важното е минуси да се чаткат. Аргументите затова не са ви обаче силата, даже те са ви непонятни, защото и вие не можете да се аргументирате, защо ме мислите за Кремена. Откъде го повярвахте?ДАЙТЕ ми само едно едничко доказателство, че аз съм Кремена. Много ще ми е интересно- цъкачи на минуси.
195
3
 
5
 
! Отговори
неискаща в леглото преди 12 години
Единствено Брад Пит става , всичко друго е *** до оръфляка мила моя майно льо.
194
4
 
1
 
! Отговори
една преди 12 години
До 191 : Абе знаеш кви върколаци има в България !!?? Ох, майкооо ! А тия насапунисаните по списанията - мани ги !
193
3
 
1
 
! Отговори
до 192 преди 12 години
Мила како, разкрила си днес как се вадят картофи може би само. Чест и почитания за Шерлок- Холмските ти "качества"!*** се скъсват от рев сега в офиса, гаранция давам......Аз съм бил видиш ли Кремена и Марио.Хаххахаааххааааа
192
10
 
2
 
! Отговори
до 186 преди 12 години
Ама аз си правя душевния оргазъм с такива като теб тук, що да се пляскам физически. Духовната че.ия е много по-силна и разтърсваща от физическата.Отдавна съм разбрал Кремена заради това да пише по такъв начин , защото си прави такъв душевен оргазъм на гърба на закостенялото ви, елементарно мислене. Не знам Кремена дали е Марио. Не искам да го вярвам, защото тя не използва обидни думи към общата аудитория потребители тук. Със сигурност обаче мога да заявя, че не съм нито един от двамата.
191
2
 
2
 
! Отговори
една преди 12 години
Абе Кременооо, отдавна си ми ясен, нали ти писахме по рано с някои от колегите, че сме те разкрили, ама щом те кефи да си оуигофрен -ок !
190
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
една, чак пък от Върколака по хубави да са били?
189
3
 
2
 
! Отговори
78789 преди 12 години
Ах,а Хавиер Бардем къде го оставихте?
188
5
 
6
 
! Отговори
една преди 12 години
Не да се правя на интересна, ама те тия на снимките са като от епруветка извадени, бе! Абсурд да си легна с който и да е от тях! Три гаджета съм имала, наши момчета,ама и тримата са по 100 пъти по хубави от тия. Не е от шовинизъм, но нашите момчета и момичета са си най-готини, генетичния материал ни е такъв !
187
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как ли ви се смеят сега от екипа ***, като гледат IP адресите на мен и Кремена. Сигурно припадат от смях, как съм успял да ви заблудя, че да ме мислите за Кремена. Забавата им я осигурих аз , а даже няма да почерпят от екипа.Има практика в други сайтове, *** да дава обяснения на форумистите.Ако тук има такъв и обясни, че Кремена се намира примерно на 300 км от мен...ще се попикая от смях, представяйки си замръзналите ви и невярващи физиономии, предубедени момци и девойки!
186
3
 
1
 
! Отговори
яяя преди 12 години
КременОоо,уж ми чурката
185
2
 
4
 
! Отговори
Дръвчо преди 12 години
184 или Кремена да ти казвам или Марио незнам си къв....що не се факаш
184
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
само *** с пилешки мозъчета ги впечатляват такива като Кремена.
183
5
 
0
 
! Отговори
до 182 преди 12 години
Защото аз си правя кефа с такива като тях, като им изпробвам жалката докачливост и плиткоумие. Много ме кефят такива индивиди като тях двамата...Тончето и господин Малка буква ме разреваха от смях днес. Впрочем ти не си с нещо по-различен от тях, за да обиждаш човек без да го познаваш(мен).
182
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и НИТО ЕДНО мюсли ХА ХА ХА
181
2
 
3
 
! Отговори
Дръвчо преди 12 години
Таа Кримена ми расна на пъпа.Пише само един *** всички коментари ,изобщо не знам Тони и другия защо му се връзват.
180
3
 
0
 
! Отговори
ahmed преди 12 години
za pedese kinta nito ednane mi e otkazala
179
1
 
1
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 12 години
не виждам коментарите на платените ***(турски) драскачи
178
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
глупости,милиони жени няма дори да им обърнат внимание на тия холивудски "мачовци"все те най-красиви,все те най-по,пълни глупости а някои са и грозновати като последния,четвъртия и седмия