Джоли с награда за посланик на добра воля

Актрисата призова за решаване на бежанския проблем в Сомалия
4 окт 2011 07:40,
6
Джоли с награда за посланик на добра воля
Анджелина Джоли по време на церемонията в Женева. Снимка: Reuters

Американската актриса Анджелина Джоли получи признание за дейността си като посланик на добра воля на Агенцията на ООН за бежанците на церемония в Женева по награждаването на йеменска хуманитарна организация, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Джоли похвали групата "Общество за хуманитарна солидарност",помагаща на хиляди бежанци и мигранти да напуснат Сомалия и да стигнат до Йемен през Аденския залив.

Актрисата каза, че светът не трябва да забравя какво се случва в този регион, измъчват от глад, суша и насилие.

По данни на ООН от началото на годината над 18 000 бежанци са напуснали Сомалия, насочвайки се към Йемен. Това е двойно повече в сравнение с цялата минала година, отбеляза Ройтерс. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
laura преди 12 години
Анджи е супер !
5
9
 
11
 
! Отговори
Тити преди 12 години
Прекаленият светец и Богу не е драг... Нещо наистина стана вече бладникаво, някак си натрапчиво цялото й благородтсво.. Нищо против жената, ама наистина ми идва в повече..
4
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя дъртия как я гледа май че яко е натопорил боздугана в гащите
3
5
 
27
 
! Отговори
Фори преди 12 години
Ееей,що сте толкова прости и завистливи бе!Явно не знаете какво направи тя за гладните деца по света! И колко още - но вие простите гледате и коментирате само външността и то по най-тъпия и завистлив начин!*** такива!
2
12
 
8
 
! Отговори
!!! преди 12 години
Ооох,добре. Малко е облечена,не й се виждат щръкналите лопатки,кокалестия гръб и татуировките,като на бивша затворничка. Иначе ми е симпатична,красива е,ама се прави - да не я гледаш.
1
3
 
10
 
! Отговори
Пич преди 12 години
Охх, добре, малко е позагладила косъма. Грехота, такава красива жена и да изглежда като скелет. С тази бяла рокля е добре, поне има цвят и изглежда здрава.

Спонсорирани публикации