Генералният мениджър на Hilton Sofia разкри тайните на тирамисуто в "Да, шеф!"

Класическата рецепта на прочутия италиански десерт е черешката на тортата в шефското меню на Бони Манси в петзвездния хотел у нас
Спонсорирано съдържание | Обновена: 14 май 2024 14:06 | 14 май 2024 14:00, Красимир Ангелов
Генералният мениджър на Hilton Sofia разкри тайните на тирамисуто в "Да, шеф!"

Вълнуващо кулинарно приключение завладя зрителите на bTV в началото на май, когато в любимото предаване "Да, шеф!", гост на Веси Цюрбруг бе не кой да е, а самият Генерален мениджър на Hilton Sofia. Известен със своя професионализъм и усет към детайла, Бони Манси за пореден път доказа, че не просто успешно ръководи един от най-емблематичните петзвездни хотели у нас, но е способен да завладее и най-изтънчените вкусове с кулинарните си умения.

Веси Цюрбруг, водеща на предаването "Да, шеф!" по bTV с генералния мениджър на Hilton Sofia Бони Манси

С елегантна лекота и увереност, той преведе зрителите през стъпките на приготвянето на един от най-обичаните десерти по целия свят – тирамисуто. От деликатните бишкоти, напоени с кафе, до божествения крем маскарпоне - всеки етап бе изпълнен с внимание и майсторство. Неочакваната тайна съставка, която придаде неповторим вкус на десерта, бе ароматен амарето ликьор, докосващ сетивата с елегантна горчивина.

Изкусителното изпълнение на Бони Манси не бе просто вкусен десерт, а завладяваща история. Разказвайки за 30-годишния си път като шеф готвач, той превърна приготвянето му в емоционално преживяване, докосващо сърцата на зрителите.

Десислава Стоянова и Александър Кадиев - водещи на bTV, Дорина Митова – директор HR в Hilton Sofia и Бони Манси - генерален мениджър на Hilton Sofia

Именно тирамису по класическа рецепта, представено от Бони Манси, е черешката на тортата в шефското меню на Hilton Sofia, а гостите на хотела могат да се насладят на неговия неповторим вкус, както и на останалите кулинарни изкушения, отсядайки в хотела или организирайки своето събитие там.

Защо да не се поглезите с парче от тази италианска класика и да изпитате магията на тирамису? Hilton Sofia ви кани на едно незабравимо кулинарно приключение! Buon Appetito!

 


Спонсорирани публикации