Брадли Купър - лечителят на женски сърца

Всяка наранена холивудска тигрица го търси за утеха
Обновена: 5 дек 2011 20:10 | 5 дек 2011 20:10,
23
Брадли Купър - лечителят на женски сърца
Снимка: Reuters

Случайно или не, почти всяка холивудска звезда, която скъса със свое гадже или претърпи развод, се хвърля в обятията на обявения за „най-секси жив мъж" Брадли Купър.

Актьорът е като магнит за самотни жени и с готовност утешава всяка, която потърси компанията му, без да се впуска в сериозни връзки. Не че трябва да се вярва напълно на американската преса, защото както у нас, така и там – веднъж да излезеш на вечеря с някой, и вече ви обявяват за двойка.

Но пък Брадли с голямо желание се среща - и то не по веднъж, с известни тигрици. Последната му дама е прелестната Зое Салдана, наскоро разделила се с половинката си след 11-годишна връзка.

Преди нея бяха Джесика Бийл, с която му приписаха кратка афера след връзката й с Тимбърлейк. На чара му не устоя и Дженифър Лопес, която е в процес на развод с Марк Антъни.

След като Джеси Джеймс брутално изневеряваше на Сандра Бълок и тя го изостави, носителката на „Оскар" не се поколеба да потърси Купър.

Вечно търсещата любов Чарлийз Терон попада без съмнение в този списък, а малко знаят, че когато Ева Лонгория се разведе с Тони Паркър, отчаяната съпруга също е имала кратък и здравословен романс с актьора.

Още една Дженифър попадна в обаянието на Брадли и това е мис Анистън. Тя дълго търсеше своята половинка, белязана от провала на брака си, не без помощта на колежката й Анджелина Джоли.

Относно всичките му афери, Брадли остава безмълвен. Но пък си пожела за в бъдеще жена, която да не е от неговия бранш. "Искам да бъда с жена, която не е от филмовата индустрия. Отношенията ни привличат много внимание, което не желая", сподели Купър.

Още новини за звезди в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
5
 
34
 
! Отговори
Жoро тираджийчето преди 12 години
Браво бе мъжки! Евала! Така като гледам си изпонаебал най-красивите и известни жени в света. Ама съм сигурен, че по пиене ще те бия...
1
16
 
17
 
! Отговори
Ангелинка преди 12 години
Прилича на подла невестулка . Не харесвам такива мазници .