Рийз Уидърспун и (не)перфектният й живот

Актрисата се радва на нов съпруг и нов живот
Обновена: 6 яну 2012 16:05 | 6 яну 2012 16:04,
29
Рийз Уидърспун и (не)перфектният й живот
Снимка: Elle

Рийз Уидърспун най-накрая проговори на новия си съпруг във февруарския брой на сп. "Elle".

Медията излиза с две корици, като и на двете лъчезарната блондинка е естествена и очарователна.

С дрехи на Dior (черните) и Armani (белите) Рийз просто грее от страниците на списанието. А и има защо! Актрисата е много щастлива с новия си брак и живот.

За срещата със съпруга й Джим Тот в къщата на приятели: "Дойде сякаш от нищото. Един пиян мъж ми се перчеше, викаше ми, сочеше с пръст лицето си и повтаряше: Не знаеш кой съм аз. А аз бях : Да, прав си, не знам кой си. После дойде Джим и каза: Моля те, извини приятеля ми. Той тъкмо скъса с един човек. Джим е прекрасен човек, набързо го изкара от неприятната ситуация. Той наистина е добър човек".

За мисълта да се омъжи отново: "Джим просто ми каза: Ще ти показвам всеки ден какъв е добрият партньор, какъв е добрият човек. Ще се грижа за теб. Ще го правя толкова често, че да свикнеш с това. Аз не знаех какво да кажа и повтарях: Какви ми ги говориш? Никога не съм имала такъв човек до себе си".

За остаряването в Холивуд: "Нищо не отива на север, а на юг... може би само по филмите е различно. Но не и без много пудрене и повдигащи сутиени".

За хонорарите от 15-20 милиона за филм: "Всеки път, когато ми се обадят и трябва да говорим за пари, се засрамвам. Няколко жени най-накрая ме накараха да се почувствам добре: Взимай това, за което работиш. Знаеш ли колко пари изкарват те от теб?. И аз казах просто "ок".

За перфектния живот, който води: "Животът ми е напълно реалистичен. Никой не живее перфектен живот. Писна ми то тези таблоиди, които така преиначават нещата. Ако някой вярва, че друг живее перфектен живот, без проблем ще го оборя".

Вижте снимките от фотосесията в галерията на Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Това интервю ме разби! Ще го помня цял живот, предлагам да се изучава и в училище.Такива глупости изобщо не трябва да виждат бял свят, а тази да се накаже да прочете 1 свястна книге /защото и там има вече много талаш/
27
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
посредствени жени.
26
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мацката е трепач бе, охлюболювци ! ! ! ! ! ! ! !
25
2
 
2
 
! Отговори
за 22 преди 12 години
Ами само го разклащай, за такова нещо кой ще те банне?1
24
3
 
4
 
! Отговори
Пъзел преди 12 години
До 19:Аз пък бих ги пуснал в какаовата долина.
23
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А който не гледа филми ?Хах ще ме уморите от смях с протестите срещу преместването...Филмите въобще не са важни за каквото и да е. Както и Оскарите. Това е просто бизнес.А зомбираните роптаят ли роптаят. Ще се сгърчат от вълнение и неодобрение.Това е просто илюзия.
22
3
 
14
 
! Отговори
до 16 преди 12 години
вече не смея да си го преместя, че заради вчерашното "хоп- в левия" до сега имах бан и не можех да коментирам :(
21
3
 
6
 
! Отговори
:-) преди 12 години
Вчера гледах "Walk the line" отново. Много як филм - за него Рийз взима Оскар за на-добра женска роля. Наистина невероятна роля - от този филм започнах да я уважавам. Друга тема е, че след него се снима само в типичните американски бози.
20
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей, хора, я се осъзнайте малко! Да определено това не е новината на деня, и на мен не ми е приятно, че "новинарските" сайтове ни заливат с подобни неща, но като не ми харесва и не ме интересува просто не чета! Вместо да плюете, погледнете себе си, дали сте успели, дали се занимавате с това, което ви харесва, дали живеете добре и ако не е така се погрижете за собствения си живот вместо да осъждате другите, щото били станали известни и ги писали в някакъв сайт... Успех!
19
12
 
8
 
! Отговори
Нерез преди 12 години
Така като я гледм бих пуснал малките бели войници да се разхождат по лицето и ... мда!
18
5
 
18
 
! Отговори
сексманиак преди 12 години
аз вече го преместих около 100 пъти, като последните 25-30 пъти значително ускорих темпото. Сега пуша цигарка след хепиенд-а.
17
3
 
12
 
! Отговори
до 16 преди 12 години
закъсняваш....ние отдавна я свършихме тая работа:)))))
16
5
 
12
 
! Отговори
местач преди 12 години
Кво правиме колеги ? местиме ли го ...
15
12
 
4
 
! Отговори
раиса преди 12 години
Фолкпевиците на Пайнер са много по-хубави от тая ,но нали не са в Холивуд ша ги плюем до дупка а тази ще я величаем и цяла страница в сайта й пуснали,да я обсъждаме колко е перфектна..
14
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нещо за Ким Кардашиян? Дали не си е напудрила носа, за да даде матриял за статия за днес бг?
13
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И тая е играла с любовната ми писалка (мисалкааа), порил съм я кат рибааа, пълнил съм я кат еклееер (меклееер), кормил съм я кът агнье, след това ягоди в жакусито и я жасам, жасам...
12
9
 
7
 
! Отговори
сексманиак преди 12 години
до 11Не те помня кой си, че знаеш кво има в гащите ми. Да не си оня с разпрания *** и памперсите, дето то опраих новогодишно от състрадание ?
11
4
 
13
 
! Отговори
До номер 8 преди 12 години
А ти вземи сложи един чорап у пакето, че нещо много ти е празен...
10
5
 
9
 
! Отговори
Палермо преди 12 години
Браво, "9", имаше нужда някой малко да отрезви хората с оскъдна обща култура, които знаят само да "плюят" и "хранят" !!
9
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е верно сте много задръстени щом на всяка статия питате кой кой е, оспорвате важността и причината за поместването на почти всяка статия...егати тъпанарите, няма да се оправите. " Тоз кой е, с какво е важен за света???". Ми ти дето питаш вземи си задай същия въпрос на себе си: Кой съм аз и с каво съм важен, та поне нещо смислено направиш в тоя живот, не само да се излагаш по форумите. Ми вземи прочети в Гугъл коя е тая като си толкова смотан и досега не си чул!!!