Кристен Стюарт - диаболично

Бела - от двете страни на дъгата
Обновена: 15 май 2012 09:19 | 15 май 2012 09:18,
4
Кристен Стюарт - диаболично
Снимка: сп. Elle

Покрай сагата „Здрач", а и покрай новия ѝ филм "Снежанка и ловецът" по приказката на братя Грим, Кристен Стюарт е една от най-ухажваните актриси от модните списания. Този път тя краси корицата на Elle, САЩ. Не можем да не споменем, че фотосесията е малко странна, но поразителна и много отива на 22-годишната Снежанка.

От една страна тя е супер женствена и секси в своята рокля на Ralph Lauren, кожена пола с бюстие на Tom Ford и опушен грим на очите, а от друга – изглежда небрежна и силна в стил "мачо" с костюм на Balenciaga.

Заглавието на статията гласи: "В тайния живот на Кристен Стюарт", но истината е, че звездата не разкрива кой знае колко много подробности от личния си живот.

Кристен отговаря на въпроси за любимите си книги (да, тя обича да чете) и защо не обича ездата. Ето и акценти от интервюто:

Любимите ѝ книги са: „Това са "На изток от Рая" и „Улица консервна" на Джон Стайнбек. Чела съм ги много пъти. Страшно много искам някой ден да изиграя ролята на Пейтън."

За филма „Снежанка и ловецът", Кристен е трябвало да язди кон. "Мразех този факт. Ужасявам се от коне. Не мога да се държа гадно, а трябваше да науча животното, кой е шефът и командва тук. А дори не исках да бъда на гърба му. "

Кариерата на актрисата започва една на 12 години с хита „Паник стая" на Дейвид Финчър, където тя играе дъщеря на Джоди Фостър, но Кристен Стюарт стана известна най-вече като Бела Суон в „Здрач". Кристен е известна със своята страст към киното и с творческия си потенциал, с които работи. Тя е убедителна във всяка сцена и във всеки филм. Колегите ѝ я адмирират за таланта ѝ.

На снимачната площадка на вампирския филм, през 2007 година, пламва и любовта ѝ с колегата ѝ от филма Робърт Патинсън. Режисьорът дори се притеснил първоначално от химията между тях, защото тя била непълнолетна.

Тази роля я направи в обект на обожание за милиони тийнейджъри по света. Мистериозната красавица носи кафяви контактни лещи във филма, които затъмняват уникалните ѝ зелени очи, които се виждат в тази сесия.

Разгледайте и другите снимки от провокативната фотосесия на Кристен в  галерията на Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
0
 
! Отговори
е преди 11 години
така, тая ако някой й е казал че е добра актриса много се е объркал- това е най-фалшивата актриса на света. виждам жалките й опити да влезе в ролята на снежанка- сори мила, ама не се получи никак добре! а колко е банална просто, толкова е елементарна. да не говорим за тъпата й роля в здрач! ако това е актриса аз съм старчески дом! направо ми е антипатична тая грозна физиономия! и айде сега да я прозъзгласим за новата Мерил Стрийп! толкова е проста, и й гледам жалките опити да се влезе в роля!
3
3
 
1
 
! Отговори
Ils преди 11 години
Осем снимки един поглед, отегчен или предрусал - едно от двете. То всъщност двамата с Робърт Патинсън така изкараха цял филм - не съм гледала другите от поредицата, но сигурно пак са гледали така отнесено.
2
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Големи звезди ...всички са едни и същи, матрични Марти-та....Да е, онова скованото, та чак - дървеното, девствено гледащото момченце, с коженото яке от "подприкритие" .
1
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
за миг ми се стори, че Адел е отслабнала