Без сълзи за сбогом – Мариана напусна Къщата

Тити Папазов и Орлин Горанов кумуват на певицата
5 ное 2012 22:38,
237
Без сълзи за сбогом – Мариана напусна Къщата
Мариана Попова. Снимка: архив Булфото

Певицата Мариана Попова е поредната, напуснала къщата на ВИП Брадър. Само минути, след като се раздели с любимия си Ханес, който преди дни й предложи брак, изпълнителката го последва извън имението в Нови хан.

В студиото на ВИП Брадър Попова помоли феновете си да не гласуват за нея, за да може да се върне при детето си Мария-Магдалена и да остане с баща му, който трябваше да напусне шоуто заедно с другата гост – звезда Любен Дилов-син.

Мариана и любимият си намериха и кумове по време на живото предаване в лицето на треньора Тити Папазова и певеца Орлин Горанов, които бяха поканени да я защитават.

Още при обявяването на първите  резултати в самото начало на предаването Мариана имаше най-малко зрителски гласове, а безспорен лидер в надпреварата за одобрението на хората бе Къци Вапцаров.

Той обаче губи ценен съюзник в Къщата в лицето на Попова и затова първи я прегърна на раздяла. Разочарован от изгонването й бе и Фънки, който цялата вечер не криеше надеждите си Къци да напусне Къщата.

Мариана даде медальона със своята част от наградата на колегата си Орлин, въпреки че бе наясно, че той я номинира за изгонване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


237
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Що бе, Мрънчо, какво странно виждаш в поведението му. Ако влезеш някъде и подочуеш, че двама-трима те обсъждат и се превиват от смях, ще седнеш ли и ти да се посмееш с тях, че да не се делиш от групата. Има и такива мекотели, разбира се, но повечето хора обръщат гръб и излизат.
194
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
аз се отвратих от държанието на Фънки, Златка, Юлиан и компания - как може да не им пука изобщо за Къци и какво му е на душата? Като е по-различен дайте да го убием дружно с камъни и да го смачкаме...това не е човешко...Лошото е, че и в живота е така - като усетят по-слаб човек почват да го тормозят и това започва още в училище, Къци е бил жертва още от малък предполагам. Аз също не го харесвам, но ми идва и на мен в повече тази гавра с него и ми дожаля дори..
193
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къци,Мъци,....мрън ,мрън ,....защо не седна до мъжете ,хахо хихи ,това е игра ---шоу!Защо СТРАНИ ОТ ВСИЧКО ,....ВИНАТА СИ Е НЕГОВА ,.................С НЕГОВАТА СТРАТЕГИЯ,ДА БЪДЕ ПО-РАЗЛИЧНИЯ !
192
3
 
6
 
! Отговори
хаха преди 11 години
На какво е бил ръководител дядо ти, на водопад? Знаеш ли колко му пука на Къц за твоето мнение. Мнението е като ***, всеки го има, а ти можеш да си завреш твоето там. Изказваш се като влечуго, не като летяща...гарга. Смешна си.пп. Сега като си изля злобичката, олекна ли ти от нещастния живот:)))
191
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
225, естествено че Директора и Персонала, ти да не искаш местния дранголник.
190
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къци е пу.ка. Но това не дава право на другите да се гаврят с него. Или пък дава?
189
1
 
5
 
! Отговори
див фен на Маряна преди 11 години
Искам да попитам от четящите тук някой знае ли заглавието поне на 1 песен на Маряна?
188
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
нека да върнем в света на възрастните и да оценим мъжката постъпка на селяните от Коиловци, които ако седяха бели и добри срещу командосите сигурно сега щяха да са прегазени. Живи и здрави
187
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Директора? Персонала?Става въпрос за 70% от всички български деца!
186
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А последно стана ли ясно пял ли е Юлиян в Ковънт Гардън или не, че ония безхаберници лондончаните май нещо отричали. Срамота!
185
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
що се отнася до тоалетните в училище, ако чак пък толкова директора и останалия персонал е неглиже относно спокойствието на учениците, то могат да ходят на приятелски групи, както едно време.
184
0
 
13
 
! Отговори
бай Драган преди 11 години
А направи ли ви впечатление снощи как Юлиян обясняваше с голям ентусиазъм на хората около себе си че това е Къци а те го гледаха като че ли този човечец е откачил,той развълнуван до немай къде явно още не може да се аклиматизира извън къщата а хорицата затиснати от ежедневните си проблеми не му се подават на еуфорията и ентусиазма му.И как там до сергията за хот дог вече се подмазваше за внимание от човека който до вчера мачкаше вътре.Не знам може и да греша но останах с такова впечатление.
183
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
217, ами твърде лошо конструирана схема, всеки нормален човек (от детската градина, ако е гладен от зорката си баба то в училище) би реагирал, и това се случва на всякъде по света, дори където хората не ходят по земята щото не са ***!
182
1
 
2
 
! Отговори
до 216 преди 11 години
Мисия е, мисия и завет. Юлиян на излизане сам си го каза. А Фънки какво изпълнително дете, пфу да му се не надяваш!
181
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-лошото е, че и след като се видят не се извиняват, а продължават с два пъти повече хъс. Нямат достойнството да кажат - бе, верно, прекалихме. Погледнете какво прави Патрашкова - от девет кладенеца вода домъкна, нова държава измисли, само и само да не каже едно простичко: сбърках!
180
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
216, не знам, възможно е. Всъщност, не това е важното. Важното е, че 70% от децата не смеят да отидат до тоалетната в училище, от страх да не станат жертва на подобни "тарикати" и "свитата" им. Замислете се! Особено ако имате деца!
179
2
 
3
 
! Отговори
бяла и добра преди 11 години
214, аз пък си мисля че е мисия, не ми се вижда сериозно "да, Къци да се маха!", казано по абсолютно смешен начин и това да не е мисия.
178
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не харесвам Къци, НО... Говоря за Фънки и компания. Не проява на мъжество да се присъединиш към силните и да мачкаш слабия, който даже не се защитава. Щом не ти харесва, но и не ти пречи, отмини го. С презрение ако щеш. Но не помпай мускули на негов гръб. И в живота е така - винаги има един "тарикат" със свита плиткоумни подражатели, които си намират "жертва" и мачкайки я избиват комплекси. Как не се намери един Мъж, който да каже "Пичове, оставете го на мира!"
177
3
 
14
 
! Отговори
до 207 преди 11 години
Отново доакза, че си гнусен плъх и мухъл. Ти си явно от ония плиткоумни ***, чудещи се по цял ден с кого да се заядат и на кого да излеят мъката си от воденето на мизерния си и безцелен живот.На Къци ходи му цуни з.дника, и когато ти дадеш живот на три деца, повтарям ТРИ, и България разбере за теб, тогава ела пак си плюнчи шитняците по форумите. Говедар!!!
176
3
 
11
 
! Отговори
бай Драган преди 11 години
другата България харесва Къци Вапцаров а може и да го направи победител по вот.Ако между съквартирантите има такива които се доближават до представите ни за випове това е Вапцаров и донякъде световния шампион Багата въпреки че спорта му не е олимпииски.Но гласуването всеки понеделник е интересно показателно и доста поучително.