Без сълзи за сбогом – Мариана напусна Къщата

Тити Папазов и Орлин Горанов кумуват на певицата
5 ное 2012 22:38,
237
Без сълзи за сбогом – Мариана напусна Къщата
Мариана Попова. Снимка: архив Булфото

Певицата Мариана Попова е поредната, напуснала къщата на ВИП Брадър. Само минути, след като се раздели с любимия си Ханес, който преди дни й предложи брак, изпълнителката го последва извън имението в Нови хан.

В студиото на ВИП Брадър Попова помоли феновете си да не гласуват за нея, за да може да се върне при детето си Мария-Магдалена и да остане с баща му, който трябваше да напусне шоуто заедно с другата гост – звезда Любен Дилов-син.

Мариана и любимият си намериха и кумове по време на живото предаване в лицето на треньора Тити Папазова и певеца Орлин Горанов, които бяха поканени да я защитават.

Още при обявяването на първите  резултати в самото начало на предаването Мариана имаше най-малко зрителски гласове, а безспорен лидер в надпреварата за одобрението на хората бе Къци Вапцаров.

Той обаче губи ценен съюзник в Къщата в лицето на Попова и затова първи я прегърна на раздяла. Разочарован от изгонването й бе и Фънки, който цялата вечер не криеше надеждите си Къци да напусне Къщата.

Мариана даде медальона със своята част от наградата на колегата си Орлин, въпреки че бе наясно, че той я номинира за изгонване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


237
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
17
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Юлиане, защо не му вкара в г**а един хот док с майонеза и кетчуп и горчица на тоя *** къци!?
174
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Даааа, Дилчето определено действаше по заръки на Патрашкова
173
17
 
1
 
! Отговори
до 202 преди 11 години
"***, Къци има 3 деца, стабилен брак и статут на първия шоумен в България!" Я се дръж малко по-сериозно бе, ти не си ли чувал,че и гейовете могат да създават деца,а относно за бракът му, да не си му ортак при жена му,че така твърдиш. "***" ще викаш на оная запетайка която държиш в гащите си и се чудиш за какво ли ти служи. За щоумен нема да те светвам защото и по Тошково време имаше такива които още се помнят,а Къци само ти изглежда го номинираш за първи.
172
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Фънки дълбоко ме разочарова с мизерното си поведение..в началото беше ок, сега много си повярва и започна да се прави на шут, особено с простотиите си и досадното си мелене за Къци..
171
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не го смятам за мижитурка, и съдя по същото интервю. Дилов очевидно имаше някакви угризения за миналото и се възползва ситуацията - Къци е сам, в изолация, охулен, петимен за добра дума - за да получи нещо като индулгенция. В същото време каза една очевидна лъжа, като очакваше, че Къци най-малкото няма да я оспори. Къци,"лицемер,***,лъжец, двуличник", не поддаде на "нежния" му натиск и каза това, което мисли.
170
6
 
4
 
! Отговори
Справки_13 преди 11 години
Изказвам мнение, и си имам позиция! За твоя справка, съм си купила и пералнята и хладилника ! Не съм ходила по халтури ! Културните ми мероприятия са от друг тип! По- кротко ще кажеш на твоите у вас! Хубавото е, че такива като вас Къцко първо потъпква!Виждам, много се оприличават, като некадърни и мекотели:)
169
7
 
8
 
! Отговори
Биг Брадъре, преди 11 години
предложи на Къци да застане пред детекторът на лъжата,да го разбере нацията каква стока човек е,ако се съгласи разбира се в което се съмнявам. Бони в смелостта си е далече пред това човече.
168
14
 
10
 
! Отговори
до Геймън Къцев преди 11 години
***, Къци има 3 деца, стабилен брак и статут на първия шоумен в България! Ти какво имаш бе ***, освен Х.. Г..?!?!?!?!?!
167
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Той няма идея как го представят сценаристите." Как да го представят бе той сам се представя,нали сам е избрал ролята на мишка,той е един лицемер,***,лъжец, двуличник и т.н.,той лъже пред камерите какъв е, заблудил е както разбирам и много от тук коментиращите,Къци навремето открадна "Невада" и мисля,че имаше дела за това, но времената тогава бяха други и не можа да си получи заслуженото,затова и Слави го подиграваше заслужено,той е мижатурка, възпитан е да бъде такъв,печели от състраданието
166
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не се иска никаква смелост да си "откровен" с човек, който е в немилост! Напротив, иска се смелост да му подадеш ръка. Изключителна откритост и откровеност цари в тая къща, но само що касае Къци.
165
3
 
7
 
! Отговори
jjj преди 11 години
194Много си злобна - по-кротко. Да не си някоя от "момичетата на Къци"? Като оная дропла Гала.
164
13
 
7
 
! Отговори
Геймън Къцев преди 11 години
Какво ви е виновен Къци бе ние отдавна сме го приобщили към нашето гей-общество, той е с най-големите шансове на гей-парадът да бъде избран за нашият секс-символ.
163
5
 
12
 
! Отговори
МИЯ преди 11 години
СКЪПА МАРИАНА ХАРЕСВАХ НАЙ МНОГО ТЕБ НО С ТЕЗИ ЦИГАРИ....МОЛЯ ТЕ ЩЕ ИЗГЛЕЖДАШ МНОГО ПО ПО ПО ДОБРЕ БЕЗ ТЯХ СПРИ ГИ АКО ОБИЧАШ ИНАЧЕ СИ ЧУДЕСНА БЕШЕ НАЙ ИСТИНСКАТА -НАУЧИ ТОЗИ ПРЕКРАСЕН ХАНЕС НА БЪЛГАРСКИ -МНОГО ХУБАВА ДВОЙКА СТЕ ДАНО ДА СЕ РАЗБИРАТЕ И ДА ОТКАЖЕТЕ ЦИГАРИТЕ ИИИИИИ ОЩЕ ДЕЦА ПОЛУЧАВАТ СЕ ДОБРЕ ХУБАШИ - ЛИЦЕМЕРИТЕ И ЗАВИСНИЦИТЕ БЯХА ПАТРАШКОВА И ЮЛИЯН А ЗА ФЪНКИ ПОВДИГА МИ СЕ КАТО ГО ВИДЯ ЧУДЯ СЕ НА НЕГОВАТА СИМПАТИЧНА ЖЕНА КАК ГО ДОБЛИЖАВА - ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА СЕМЕЙСТВОТО
162
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къци дразни всички в къщата с безкрайните си претенции.По-смелите му го казват в лицето,а мижитурките зад гърба.
161
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не, той не иска да го възприемат като беззащитен. В интервюто с Дилов, той много ясно го формулира - каза: аз съм силен, мога да издържа на това. Той няма идея как го представят сценаристите.
160
18
 
10
 
! Отговори
Справки_13 преди 11 години
Не съм съгласна с мнението на онзи социопат Къцко, че е различен! Не е възпитан, не уважава жените, иска да е първи във всичко!Най - вече носи много дини под една мишница, ама всичките прокиснали. То е ясно кой го защитава, тези които не могат да си купят пералня или хладилник!Авантата, която ни заливаше дълги години от ефира! Не е по различен от Златка, тя не знае столиците, той не знае за Чаплин, а ги има две образования с които парадира! Да си върне дипломите! Нито е режисьор, за артист...ъъ
159
2
 
7
 
! Отговори
до 189 преди 11 години
Защото и двамата са в същата игра, която не е благотворителна. Доброто възпитание и алтруизмът са две различни неща и не са тема в случая. Къци между другото се отказа от ядките, за да си спести разправиите - в момента яде само овесени ядки, които струват стотинки, но това не се забеляза нито в къщата, нито, както виждам, извън нея. Не че е кой знае какво, но истината е, че изпаднеш ли веднъж в такава ситуация, каквото и да направиш, все е погрешно..
158
5
 
12
 
! Отговори
до 188 преди 11 години
Той не е безащитен,той се прави на такъв и затова е толкова смешен,затова и хората които не разбират това толкова елементарно негово позьорство си мислят,че Къци е мачкан,не той не е мачкан,това е неговата борба за финалът,но е отвратителна за един мъж и срамна за децата му.
157
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"но се постарай друг път като поправяш да не допускаш поправката от ТВОЕТА страна"Много добре личи, че съм допуснал неволна грешка...За "безпардонно" става въпрос и все пак като гледам горенаписаното от теб и ти не си безгрешен в постовете си. А това, че феновете на Златка правят множество правописни грешки е неоспорим факт!
156
8
 
6
 
! Отговори
до 179 преди 11 години
Ти не разбираш,говориме за възпитание нали,Фънки не бил възпитан затова и не се сеща да не си поръчва пури,а възпитаното *** което се поставя само в условия на подигравки, защо не се сети за сираците които гладуват, а поръчва като невидял,възпитанието му се простира само до там ли, да се прави на хлапе което е мачкано заслужено. Абе вие трудно мислите изглежда, това е игра,но един уж мъж да се представя на зрителите като страдалец е гнусно бе и отвратително.