Филмът за Къци свърши. Победител е Орлин

ВИП Брадър 2012 приключи
Обновена: 18 ное 2012 09:25 | 17 ное 2012 23:52, Петя Славова
553
Филмът за Къци свърши. Победител е Орлин
Победителят на ВИП Брадър 2012 Орлин Павлов. Снимка: Булфото

Орлин стана големият победител на ВИП Брадър 2012. Заедно с Фънки двамата си оспорваха голямата победа.
Общо петима финалисти се бориха за телевизионната титла. Финалът на предаването се случи тази вечер.

Фънки, Никол, Багата, Къци и Орлин с нетърпение очакваха вота на зрителите. Сред публиката, освен техните близки, следяха реакциите им и бившите съквартиранти.Всеки от финалистите се опита да привлече повече фенове, като изпълни свой номер малко преди последните номинации.

Интересно бе изпълнението на Никол, съвместно с Криско, която се опита да пее, а никой от коментиращите в студиото не пожела да оспори нейното съвършенство освен спортният журналист Крум Савов, който я обяви за момиче, което трябва да порасте.

Най-зрелищно бе изпълнението на Фънки, който излезе с Кольо Гилъна, за да изпее „Най-щастливият ден”, което еднозначно бе поздрав към Къци.

Орлин излезе с хита „Дим да ме няма” с Графа и Бобо. За него говори баща му Орлин Павлов, който сподели, че се гордее със сина си, тъй като го е задминал в професията.

Петото почетно място на финалистите зае Багата, който каза, че единствено съжалява, че не е успял съвсем да се възстанови по време на двумесечния си престой в Къщата. От екипа на предаването му напомниха най-интересните му моменти, а в залата го очакваше неговата приятелка.

Естествено сред присъстващите бе и бившата му любима Златка, тъй като всички излезли съквартиранти също присъстваха на финала. Четвърти финалист стана Никол, която обясни, че не съжалява за излизането си, тъй като смята Фънки за по-достоен претендент на титлата.

На метри от финала бе Къци, който излезе трети от предаването с овациите на Фънки, който му обясни, че „вече е изпълнил мисията си”. Фънки така се впечатли, че остава до финала, че сподели цветущо в негов стил с Орлин, че не е предполагал, че ще стигне дотук.

Самият Къци, който излезе, заяви, че с Фънки се е сдобрил, тъй като „филмът е свършил”, но той смята, че победител трябва да стане Орлин. „Понякога наистина се филмирам и преживявам нещата малко повече”, призна някогашният водещ на Невада и прецени, че поуката, която си е направил с участието си в предаването, е да гледа по-леко на живота.

Второто място бе отредено на Фънки, който така и не успя да повярва, че е стигнал дотук. Колоритното му участие бе оценено подобаващо. "Комсомолът не спечели" - заяви победоносно рокаджията.

Последните минути на победителя Орлин в Къщата на ВИП Брадър бяха тегави и той сподели, че е „тъпо да си сам” в нея. "Много е важно да си стъпил на земята и че това е игра, обясни по-късно той пред водещия на предаването Ники Кънчев. Победителят на сезона заяви, че да застанеш пред цяла България е много трудно и не успя да си обясни защо публиката е избрала именно него.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


553
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
364
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Съжалявам хората които са пускали СМС-и. Ако сте забелязали, когато се затворят линиите никой не носи на водещия каквито и да е резултати а той веднага си казва кой има най-много или най-малко гласове. Нагласена работа от началото до края - просто една телефонна измама.
363
0
 
22
 
! Отговори
Ники Пънчев преди 11 години
Ако се загледа човек в детайлите на този финал, ще усети, че нещата понамирисват доста. Адско безсилие на сценаристите лъхаше от това петимата да пеят някакви песни, при положение, че само един от тях е певец. За пореден път не е ясно как се отчитат резултатите, поле за манипулации има колкото искаш. Каква е наградата? Колко пари печели Орлин? Няма страшно - сеира продължава от понеделник с нова плеяда ***. А народа пак бе добре разсеян от истинските проблеми в тази държава...
362
14
 
48
 
! Отговори
Жана преди 11 години
Истинският победител е Къци. Пак всичко беше нагласено. След толкоз номинации и толкоз пуснати СМС невероятно как Орлин спечели. До кога в България няма да се подкрепят хората които са изградили добри семейства и са възпитали не едно а 3 деца.Всички останали са едни измислени герои. Повръщаше ме като гледах Фънки и Юлиян. Как лесбийки станаха пример за целия народ и това не е ясно. Колко пъти се повтири ОК за да не довършват изреченията.
361
0
 
11
 
! Отговори
bolka преди 11 години
Вчера засякох едно предаване по Нова ТВ, където Черната Златка разкри, че ще участва в ново предаване там, но не мога да кажа като каква, защото я мярнах бегло и не гледам тази ТВ.Ето, така се просперира и се запълват програмите на българските телевизии. Най-вероятно и другите участници ще се появят на екран като може би по този начин вместо хонорар за участие в шоуто ще им осигурят заплащане поне за една година като водещи на предавания.Шоуто продължава в по-сериозен формат.
360
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жалкото в цялата тази история е че мозъците на повечето хора бяха промити през годините и сега се смятат за випове всякакви измислени величия с измислени постижения и титли които са ужким допринесли за славата на българия. Истинските ВИПове са всъщност обикновените хора които едвам свързват двата края да изхранят децата си а не някакви хронични алкохолици които прикриват комплексите зад агресия, чувство за хумор, алкохол, несъществуващи световни титли, издадени албуми които никой не слуша, и т.н
359
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къцко просто ги остави да си разиграват театрите и си легна.
358
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Истински възпитаният човек буди уважение.Къци не е възпитан човек.Опитва се да бъде онова,което не е.Пък и си спомням преди време в "Момичетата на късмета" какво подигравателно отношение имаше към зрителите.Спомням си,чу ужасно ме беше възмутил .Та ...на каквото си постелиш на това ще легнеш.Орлин все го раздава победител.Херкулес на реалити шоутата.Фънки ми направи впечатление,че е мноого обичан от обкръжението си.Вероятно е готин.Едно куче,което лае ,не хапе.
357
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само не разбрах какво толкова е направил Орлин, та бил защитил Никол? Каква защита, като е ясно, че Багата просто се *** и се прави на пиян, а много добре знае, че е пред 10 камери и при всеки опит за насилие, ще изгуби всичко, та и в затвора може да отиде. И Никол го знае. И няма никаква опасност нито за нея, нито за Орлин, Багата е един *** с мускули, такива като видят дебелия край и почва да им трепери гласчето. Особено след оня случай ако някой му извади нож, ще се насе*ре.
356
7
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Орлин е хубав мъж от всякъде, но аз исках Къци да спечели, защото е интелигентно и знаещо момче. Фънки през цялото време ми приличаше на заяждащ се клоун, но браво на Къци, че издържа.
355
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Орлин и Никол симпатични но безлични.
354
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Багата има топки Къци "няма" топки а Фънки има трънки.
353
2
 
0
 
! Отговори
zoro de la vega преди 11 години
pornoto svyrshi sledva sadomado
352
8
 
32
 
! Отговори
Иван Ангелов преди 11 години
Фънкии Мънкии видяха те всички каква *** майка си всъщност. Аз като ти казвах че си такъв преди 4 години от една трибуна много хора не ми вярваха. Скапан ***!
351
6
 
25
 
! Отговори
Асенов преди 11 години
Радвам се, че НЕ СПЕЧЕЛИ Фънки. Накрая интересно го извъртяха... в къщата остана грозния, дебел *** срещу младия, красив момък, така че хората да не допускат да печели фънки и набързо пращат смсчета и пълнят гушките на продуцентите!
350
14
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е това са виповете на БГ:Багата - измислен световен шампион без никаква официална титла. Пълен мухъл.Никол - *** с висше образование.Къци - подъл комплексар под прикритие.Фънки - хроничен алкохолик прикриващ злобата и простотията си зад дебелашки хумор.Орлин - пресметлив тарикат на дребно. Тези които отпаднаха по-рано не заслужават и коментар.
349
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Яна е на съзтезание по спортни танци във Виена.Недей да остроумничиш.
348
8
 
49
 
! Отговори
Edno mimi4e преди 11 години
Жалко е за българите, че като видят добър и възпитан човек гледат да минат през него като валяци, жалко е че простащината, наглостта и безпардонността в бг са на пиедестал и хора като ИУлиян, Фънки и т.н. са по-ценени от стойностни и добри хора като Къци! На нито една обида не отвърна, на нито една простащина, един път не повиши тон и в тези му действия българите намериха кусури - е не сме ли ориенталска и просташка нация?
347
3
 
40
 
! Отговори
werti преди 11 години
А къде беше приятелката на Орлин - Яна? Каза ли се нещо за нея? Защо не дойде на победния финал на любимия? Обаче не може да се отрече, какви родители има Орлин и какво продължение на тяхното достойнство, красота и интелигентност е той! Майка му е красива жена, като кралица е, а баща му е олицетворение на достолепието. Ето че гените и семейната среда си казват думата. А Орлин е страхотен и за това, което е самият той, като талант и излъчване. Видяхме най-доброто от него във Вип брадър. Браво!
346
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ne e za parvi pat,Deo sashto beshe golqm chovek!!!Narodut ni ne e chak tolkova tap...no mai pravim dobar izbor samo za pobeditelq ot Big Brather!
345
3
 
5
 
! Отговори
vesko преди 11 години
Орлин не беше ли на Евровизия след гласуване със СМС?.