Малкълм получи инсулт

Актьорът Франки Мюниц влиза в болница дни преди рождения си ден
Обновена: 5 дек 2012 14:58 | 5 дек 2012 14:58,
54
Малкълм получи инсулт
Франки Мюниц, Снимка: Reuters

Актьорът Франки Мюниц, познат от комедийния сериал „Малкълм", за малко да отпразнува рождения си ден в болница. Младежът днес навършва 27 години, а преди броени дни получил микроинсулт въпреки крехката си възраст.

На 30 ноември актьорът по спешност е бил откаран в болница, където лекарите са установили, че е имал мозъчен удар, за щастие в лека форма. В момента Франки е добре, но все още изживява шока от сполетялото го, пише немското сп. ОК.

Актьорът успокои феновете си в Twitter със следното съобщение: Миналия петък бях в болница. Преживях микроинсулт и не беше никак забавно. Трябва да се грижа повече за тялото си, вече остарявам".

Вчера и друга млада звезда съобщи в социалната мрежа, че е имала мозъчен удар. 25-годишната певица Ейми Макдоналд сподели в мрежата: „Вече се чувствам по-добре. Казаха ми да не правя абсолютно нищо. Обещавам догодина да съм напълно здрава и се надявам до една седмица да замина за Цюрих. Благодаря ви много за пожеланията".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е да смени дилара!!!!
39
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То и в БГ 30 годишните получават инсулт, ама не са важни, та не знаем за тях.Иначе серете за холивуд и дрогите им, докато си пиете домашната отрова пред форумите, ще видим вие до колко ще изкарате.
38
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
beliq prashec si kazva dumata xaxaxa i zvezdite ne izdarjat
37
0
 
14
 
! Отговори
честит рожден ден преди 11 години
и скорошно оздравяване
36
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този сладур дано се оправи! Много е готин!
35
2
 
84
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Въпрос: Какъв човек трябва да си, за да злорадстваш че напълно непознат, на другия край на света е получил инсулт?Отговор: Никакъв. Ти не си човек, а нищожество.
34
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всяко друсане се заплаща!
33
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
К'во ГМО бе, стига глупости.Тоя друса толкова много, че не би трябвало да е изненада.
32
0
 
10
 
! Отговори
славянин преди 11 години
ГМО - то не прощава! Мутантите тепърва ги чакат епидемии от неизлечими болести следствие на 15-годишното нагъване на ГМО!
31
8
 
3
 
! Отговори
до 36 преди 11 години
Мюниц не употребява наркотоци !!!май и ти "не" си употребилсамо не знам защо в някои държави вилмите с него бяха забранени
30
0
 
20
 
! Отговори
до 35 преди 11 години
Браво, 35! Смях се с глас, което рядко се случва! Може да е бил и "глупав смях"( такъв ще да е.) защото съм пенсионер в "преклонна възраст" , нямам голям избор на храна "и преди и сега!' и съм "вътре" в песничката!Само че от 1992 отказах месо, салами и цигари( вероятно от купонните "куча радост"..) Но да ви кажа, че здравето е "Божа работа". Мислете спокойно и без насмешка. Но дай, Боже, здраве, радостни дни, достатъчно храна и средства на всички за скромен, но спокоен живот!Благодарим ти!
29
1
 
27
 
! Отговори
nikola345 преди 11 години
До ка4оКачо-дупедавачо, и тоя ли форум оспами бре? :D
28
1
 
104
 
! Отговори
детска песничка преди 11 години
Станал рано бай Иванхапнал вафла с аспартамА по-късно за обядглътнал кренвирш с глутаматЗа вечеря бай Иванпийнал чай с ацесулфамИ на тридесет и петтой изглеждал на шейсет
27
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Спеед рейсърче някакво!Цял холивуд е свърталище на наркомани кое му е странното!В един момент човек си дава сметка ,че от сценаристите до актъорите всички са или гейове или наркомани или душевно болни.
26
34
 
5
 
! Отговори
ка4о до педала 32 преди 11 години
Сестра ти е ром и я ползвам за тоалетна Мммммммм
25
27
 
7
 
! Отговори
ка4о преди 11 години
Кой е този ром? За сефте го чувам ??
24
0
 
26
 
! Отговори
skunka преди 11 години
Тровят децата ни като плъхове,ни никой нищо не прави,защото не може.Стоим като част от системата,обречени да оцеляваме,да работим,за да си платим сметките.Не вярвам от бачкане да си осигурите лукс,стандарт на живот.За това газ на село,произведи и си яж.Ако имаш къща,зеленчуци,плодове,храна,не виждам защо да робуваме?А всички го правим.
23
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Високо кръвно налягане е наследствено заболяване, то не боли затова го наричат "тихия убиец" който те дебне зад ъгъла.Здравето трябва да се пази и да се правят периодични профилактични изследвания
22
1
 
6
 
! Отговори
до № 25 преди 11 години
Не съм никакъв комунист,уважаеми,и тогава и сега бях бачкатор! Само споделям наблюденията си. А с фактите наистина не се спори...
21
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да спре да взема ........