Риана и нейното щастливо число номер 7

Дамата отбелязва седмия си албум със седем впечатляващи корици
16 яну 2013 07:33,
6
Риана и нейното щастливо число номер 7
Снимка: сп. Complex

Изглежда, че Риана си има любимо число. Дамата направи турне с името 777, посети седем страни за седем дни и се вози на Боинг 777, а ето, че сега позира и за седем корици, за да отпразнува своя ... седми албум.

Списанието, което показва прекрасната барбадоска в различни секси пози, е Complex. Всяка корица е направена така, че да пресъздава акцент от всеки от албумите ѝ до появата на настоящия „Unapologetic".

Когато издаде първите си две тави - "Music From The Sun" и " A Girl Like Me", тя излъчваше свежест, лека невинност и ексцентризъм, тъй като трябваше да е нещо различно, новото лице от компанията на Джей Зи. За тази цел Рири е облечена в жълто бюстие и къси дънки и свежо костюмче от две части с червения лик на Мерилин Монро.

След това тя става по-дръзка и уверена със своя "Rated R" и е готова да провокира с повече плът и сексапил. Естествено, че ще заложи на черната кожа, която винаги е свързвана с чувството за еротика. Докато накрая не е готова да свали повече дрехи и да позира без горнище, прикривайки гърдите си с ръце и снимки. Това е новата Риана – артист без свян с много увереност и самочувствие. Това е и „.Unapologetic".

Докато Риана умело позира, което често прави и за феновете си, пускайки свои разголени снимки в социалната мрежа, явно вече е решила да не разголва душата си. Редакторите на сп. Complex не са успели да измъкнат нищо за личния живот на дамата и отношенията ѝ с Крис Браун. Те даже пишат, че когато ѝ задали въпрос за любовния ѝ живот, тя станала „студена".

Ако искате да я виждате гореща, просто разгледайте галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***,на тая *** снимка какъв коментар да напиша.айде ти го напиши щото пак ще ме изтриеш
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Илюминатката пак... Писна ми от тая
2
1
 
1
 
! Отговори
IVAN преди 11 години
Това им е поп-фолка там...
1
1
 
0
 
! Отговори
Тарантино преди 11 години
Седем "Джанго в окови" да я радват!