В дома на Парис нарцисизмът е на фокус

Блондинката просто обича себе си и иска да превърне името си в марка
17 юни 2013 08:28,
7
В дома на Парис нарцисизмът е на фокус
Снимка: сп. Elle

След като Тамара Екълстоун се омъжи миналата седмица, Парис Хилтън остана една от малкото наследници-моми. Дамата е лудо влюбена в гаджето си Ривър Випери, който е с цели 11 години по-малък от нея. Блондинката толкова е хлътнала по модела, че постоянно говори за сватба и деца.

И по всичко си личи, че младокът ще разчита на приходите и богатството на своята любима, която се развива в какви ли не посоки. Доказателство за нейния успех е домът ѝ в Бевърли Хилс, с който тя много се гордее. Имението тъне в лукс и щампи с лика на Хилтън и струва 5.9 милиона долара.

Вратите на имота си Хилтън отваря за новия брой на американския Elle, като фотограф на кадрите е София Копола. Режисьорката на „The Bling Ring" използва мястото и за снимачна площадка на кадри от филма, така че се чувства съвсем удобно в семейното огнище на Парис.

От снимките се вижда, че звездата е малко нарцистична. На диванчето в стаята ѝ сa подредени възглавници с нейния лик, а тези в леглото ѝ са с Айфеловата кула и надпис „Paris", което освен френската столица е и нейното име.

„Видях възглавниците с лика на Парис и веднага ги снимах. Тя е истинска поп икона и умее да се смее над себе. Мисля, че тя е първата, която превърна името си в марка. Тя тотално се е посветила на собствения си стил", казва Копола по повод интериора в дома на блондинката.

И докато Хилтън още не е заживяла официално с Випери, компания ѝ правят трите ѝ кучета, които имат достъп до всяко кътче на палата ѝ.

Вижте забавния квартет в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: домкучетаПарис Хилтън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
honestly преди 10 години
Ама и София Копола, толкова талантлива жена, такъв капацитет, пък с какви простотии се занимава. Баща й на много неща я е научил, но не и да си подбира другарките. Може ли!
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
може да е голяма работа ама не може да си го премести в другия крачол........както прави половин българия.
3
1
 
5
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 10 години
...поредната простотия на "тялото". Непрекъснато ми чупите "глупомера".
2
1
 
3
 
! Отговори
Meee преди 10 години
Ako nqma koj da q vzeme az ste q pribera :)
1
2
 
20
 
! Отговори
Иванушка Глупака преди 10 години
И какво от това? Голяма трагедия я е сполетяла, виждам... Щяла да остане мома. Случва се често в днешно време. Тя си е опекла питката, не виждам защо и се обръща толкова излишно внимание.