Лейди Гага: Живея за аплодисментите. Дайте ми ги!

Певицата скоро пуска на пазара първия сингъл от новия си албум
Обновена: 1 авг 2013 14:40 | 31 юли 2013 07:16,
11
Лейди Гага: Живея за аплодисментите. Дайте ми ги!
Снимка: Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin/ARTPOP

Лейди Гага се готви отново да завладее поп сцената, след като изчезна за няколко месеца от нея заради операцията на бедрото си. Дамата направи някои впечатляващи кадри, с които да предизвика вниманието не само на феновете. И успя, защото на всички тях е гола и позира доста креативно пред фотографското дуо Inez & Vindooh.

Майсторите зад обектива направиха фотосесията на звездата за сп. V, а освен това заснеха и няколко промокадъра за албума ѝ ARTPOP, който трябва да излезе на американския пазар на 19 септември. Гага дори вече потвърди, който ще е първият ѝ сингъл – „Applause", който също представя със специални промокадри. Песента ще излезе на 19 август.

Преди това обаче звездата реши да задоволи глада за информация на своите „чудовища" и разкри някои детайли за албума и първия сингъл от него в интервю за Women's Wear Daily.

Ето и акцентите от него:

За нараняването на бедрото си: Всъщност беше много по-лошо от обикновено разкъсване. Бедрото ми бе счупено, никой не знаеше и дори не съм казала още на феновете. Преди операцията ми в него имаше огромен кратер и хрущялът едва се държеше на мястото си. Лекарите ми казаха, че ако бях направила само още едно шоу, и щеше да се наложи да слагам изкуствено бедро. Щях да съм аут поне година.

За концепцията на сингъла Applause: Това е краят на едно нощно шоу. Публиката избухва в аплодисменти. Виждам празно място, което води до сцената, от което изпълнителят трябва да се възползва, за да се качи там. Виждам това като изкуство, което се променя пред очите ми... нещо по-човешко, по-искрено.

Всичко е много забавно и е пълно с щастие. Това, което казвам в песента, е, че аз живея за аплодисментите. Живея за това да чуя как вие крещите името ми и копнеете и тържествувате в компанията ми. Дайте ми това, което искам. Вдигнете ръце и ме докоснете.

За създаването на албума си: Имах шест месеца да изчистя ума и тялото си. Имах необходимото време да направя нещо креативно. Вгледах се дълбокo в работата си, защото исках крайният продукт да бъде нещо добро. И то се получи. Усетих го, когато се погледнахме с Инес и Брандън и си казахме: „Добро е. Точно това е!".

Провокативните кадри на Гага вижте в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
6
 
! Отговори
steisi преди 10 години
Тя е истински артист.
9
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Fisting за лейди Гага!
8
3
 
5
 
! Отговори
Чудовище преди 10 години
Само че едната снимка (тази цветната) е направена от фенове!
7
2
 
10
 
! Отговори
ARTPOP-Applause преди 10 години
Поп революцията идва - 19 Август! Къде е снимката на корицата?
6
6
 
13
 
! Отговори
patica s laina преди 10 години
Чакам с нетърпение новата песен! Сред дълго затишие със сигурност ще ни поднесе нещо интересно! Гага е супер!
5
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това недоразумение трябва да получи аплодисменти по бузите от майка си, после от баща си, накрая от феновете. После докторите да е намесят, да и оправят половите неуредици и да я приберат по живо, по здраво в килия с тапицирани стени.
4
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лейди Гага: Живея за аплодисментите. Дайте ми ги!НА!
3
4
 
16
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
Лейди е супер на фона на останалата повсеместна бездарност.
2
17
 
10
 
! Отговори
тцЪ преди 10 години
Толкова аплодисменти ще има, когато те вкарат в стаята с меките стени, че направо няма да можеш да повярваш!
1
9
 
24
 
! Отговори
7 преди 10 години
АААА, ДУШАТА Е СМЕНИЛА ДРОГАТА.....