Ума Търман е звездата в календара на Campari

Актрисата замени очарователната си колежка Пенелопе Крус
1 авг 2013 08:27,
8
Ума Търман е звездата в календара на Campari
Снимка: Camapari

Eмблематичният календар на Campari за 2014 г. скоро ще бъде готов. Това ще е петнадесетото му поредно издание, а в него централна роля има холивудската звезда Ума Търман, която ще се наслади на 12 интригуващи и уникални фестивала по целия свят.

Календарът е под мотото „Световни фестивали", а Ума, досущ като колежката си Пенелопе Крус (която бе лице на календара през 2013 г.) се разхожда в разкошни червени рокли.

Актрисата се доказа като една от най-талантливите млади актриси чрез своите различни роли. Тя е родена в Бостън, а е израснала в Амхерст, Масачузец. Двама агенти от Ню Йорк я откриват, едва когато е на 15 години, а на 16 вече се прехвърля в Училище за деца професионалисти, за да преследва кариерата на актриса.

Търман навлиза в голямото кино с ролята си на богинята Венера във фантастичния филм на Тери Гилиам „Приключенията на Барон Мюнхаузен". Следват множество роли в киното, които ѝ носят международно признание.

Днес тя е една от най-любимите, търсени и добре платени актриси в света. Ума е избрана и за новото лице на календара на Campari – тя е бляскава, ослепителна и страстна жена, която се превъплъщава в най-различни образи.

Търман участва като героиня от календара с колекция от красиви рокли и обувки на луксозните брандове Versace, Stella McCartney и Chopard. Календарът за 2014 г. е прозорец към света и приканва феновете на Campari да се насладят на едно истинско световно пътешествие.

Празненствата в календара обхващат всеки един континент и включват: лятна нощ в Англия, през която празнуващите ще отбележат лятното слънцестоене в историческия Стоунхендж, яркото и вълнуващо Reveillon в Бразилия – най-пищното новогодишно празненство в света. На страниците на календара талантливата актриса показва умението си да се преобразява в най-различни, понякога напълно противоположни роли.

„Календарът за 2014 е впечатляващо произведение на изкуството, което съвършено възпроизвежда положителната енергия и удоволствието, на което любителите на Campari могат да се насладят по целия свят. Беше удоволствие да работя с фотографа на календара, Кото Бофоло, който ме вдъхновяваше по време на снимките. Няма нищо по-приятно от фестивалите и аз съм уверена, че хората ще се наслаждават на световното празненство, което е подготвило Campari", коментира участието си в календара холивудската звезда.

Петнадесетото издание на календара на Campari бе заснето от бележития моден фотограф Кото Бофоло, известен със своята живи и динамични фотоси. Творбата отново излиза в ограничена бройка - само 9,999 копия за целият свят.

Може да добиете представа как ще изглежда Ума в света на Campari, като надникнете в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Ивана преди 10 години
Красотата е предпоставка эа съществуването на духовен живот! Това е потребност присъща единствено и само на човека, тя е чисто човешко понятие!!!
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
да, на живо е доста висока, над 1.80, масивна жена. Иначе във филмите изглежда готино
6
2
 
4
 
! Отговори
ххх преди 10 години
Видях я ( доста отдалече, естествено) по време на едно от пребиваванията си в Ню Йорк. Мнооого, много висока и има доста мъжко в нея - резки движения, масивна челюст,едър кокал. Разочаровах се.
5
2
 
0
 
! Отговори
юма преди 10 години
"Актрисата се доказа като една от най-талантливите млади актриси чрез своите различни роли."- едно от десетките клишета, използвани в подобни статии, сякаш другите актриси нямат различни роли?
4
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Уникална е! Има класа тази жена, не е като повлеканите, които се изживяват като звезди у нас
3
1
 
0
 
! Отговори
не се сещам преди 10 години
пас
2
0
 
3
 
! Отговори
Готино преди 10 години
Ума си е Ума винаги е била една от любимките ми..
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
интересна, но много едра жена, което много умело е прикрито в снимките